Kampagner: Kampagneoversigt - Rediger kampagne

Velkommen til siden Rediger kampagne i Outbound by Enreach.

Her kan du redigere alle aspekter af din kampagne.

Naviger hertil ved at vælge en kampagne fra kampagneoversigten og klikke på blyantredigeringsikonet.

Læs artiklen igennem, eller klik på et link nedenfor for at komme i gang.

I denne artikel:

Kampagneinformation

For at få adgang til Kampagneinformation skal du udvide drop-down menuen Rediger kampagne.

Alle obligatoriske felter er markeret med en rød stjerne (*).

Generelle indstillinger

• Indtast kampagnenavnet. Dette bør være noget beskrivende og unikt, som vil være nemt at få adgang til.
  • Vælg et projekt fra drop-down menuen, som denne kampagne vil tilhøre, eller klik på + Opret for at oprette et nyt projekt.

Hvad er et projekt? I Outbound by Enreach er kampagner sorteret i projekter. Projekter er knyttet til individuelle kunder og vil indeholde alle kampagner relateret til den specifikke kunde.

• Skift mellem Ja og Nej for at indstille kampagnen som obligatorisk for dine agenter.

Kampagneskabelon

• Vælg en kampagneskabelon fra drop-down menuen. Dette er den skabelon, din kampagne vil være baseret på.
  • Udvid drop-down menuen Kampagneskabelonvisning for at vælge en, hvis det er nødvendigt. Læs mere om kampagneskabelonvisninger her.

Telefoni

• Undvid drop-down menuen Land, og vælg hvilket land du vil foretage opkald til dine emner fra. Du kan også ringe til andre lande i samme kampagne ved blot at bruge landekode for et andet land i hovednummeret. Systemet antager, at du ringer til det valgte land, hvis der ikke er nogen landekode i nummeret, der skal ringes op.
  • Indtast et telefonnummer til viderestilling af opkald: Dette er det nummer, der vil blive vist for viderestillingsteamet, når du overfører et opkald til et emne, dvs. et separat kundesupportcenter. Agenten kan ændre dette nummer og foretage en direkte viderestilling fra Kontaktsiden.

API & Webservices

• Dette er den kode, der kræves for, at en API kan sende et emne til en kampagne. Koden identificerer kampagnen, hvis du vil have adgang til den fra et eksternt system. Koden skal være unik og indeholde maksimalt 32 tegn.

Klik på Gem for at gemme dine kampagneoplysninger, eller på Annuller for at afslutte uden at gemme.

Dialer indstillinger

For at få adgang til Dialer indstillingerne skal du udvide drop-down menuen Rediger kampagne, og klikke på Dialer indstillinger.

Dialer typer

Under Dialer typer, kan du vælge hvilken Dialer, der skal bruges i din kampagne.

• Power Dialer ringer til emner én efter én, så snart agenten er klar.
  • Basket Dialer indeholder et konfigurerbart antal emner, som agenter modtager. Når alle emner i Basket Dialer er blevet ringet op, skal administratoren genopfylde Basket Dialer.
  • Predictive Dialer vil ringe emner op baseret på historiske emne-statistikker. Predictive Dialer ringer til mere end ét emne for hver tilgængelig agent og sigter mod at reducere tiden mellem en agents opkald.
Hvordan fungerer Predictive Dialer?

Predictive Dialer vil basere mængden af opkald til emner på en beregning af historisk emne-statistik.
Så hvis du har en emnepulje, hvor de historiske data anslår, at 30 % af opkaldene vil forblive ubesvarede, vil Dialer oprette en Dialing Faktor, der er 30 % højere end antallet af tilgængelige agenter. Hvis du har 10 agenter, ringer Dialer til 13 emner, og hvert opkald er statistisk sandsynligt, at ville blive besvaret - men ikke garanteret!

I tilfælde af, at der er flere besvarede opkald, end der er ledige agenter, vil et tomt opkald forekomme.
Et tomt opkald vil resultere i, at dialeren justerer Dialer Faktoren, og at emnet straks bliver ringet op som højeste prioritet

Forhåndsvisning af opkaldsdata

Forhåndsvisning af opkaldsdata vises, når du vælger Power Dialer eller Predictive Dialer, og vil vise en forhåndsvisning af emnedataene med en nedtælling, der viser, hvornår opkaldsforsøget starter.

• Klik for at ringe op: Dette vil vise emnet med to muligheder for agenter at vælge imellem Ring emne op nu og Læg på.
  • Forhåndsvisning: Vælg Forhåndsvisning, og juster antallet af sekunder, som forhåndsvisningen skal vises, før emnet kaldes.

Størrelse på Basket listen

Størrelse på Basket listen vises, når du vælger Basket Dialer.

Indstil størrelsen på kurven fra 1 til 5000 emner ved at trække slideren til venstre eller højre.

Nummervisning (Caller-ID)

Definer det Caller-ID-nummer, som emner vil se, når en agent ringer.

• Ingen: Intet nummer vises. Der ringes derfor med Skjult nummer.
  • Brugeren: Caller-ID´et vil være nummeret angivet på Kontaktsiden og kan bruges som et indgående nummer direkte til agenten.
  • Teamet: Caller-ID´et vil være knyttet til teamet. Indgående Opkald til dette nummer vil nå enhver agent i teamet.
  • Kampagne: Caller-ID'et vil være knyttet til kampagnen. Indgående Opkald til dette nummer vil nå enhver agent i kampagnen.

Indstillinger for genopkald

Konfigurer antallet af timer og dage mellem genopkald til ubesvarede opkald.

• Juster timerne mellem genopkaldsforsøg ved at trække slideren til venstre eller højre.
    Standardindstillingen i Outbound by Enreach er 25 timer. Det betyder, at hvis dit emne ikke besvarede et opkald kl. 10.00 mandag, vil et genopkald blive planlagt til kl.11.00 tirsdag.
  • Juster det maksimale antal dage, som et genopkald kan planlægges ud i fremtiden ved at klikke på pilene.

Indstillinger for maks. forsøg

Under Indstillinger for maks. forsøg kan du justere, hvor mange gange dine agenter vil være i stand til at genopkalde emner.

• Kontaktforsøg vil tælle genopkaldet som ét kontaktforsøg pr. emne, uanset hvor mange telefonnumre, der er knyttet til emnet.
  • Opkaldsforsøg vil tælle hvert opkald pr. telefonnummer, der er knyttet til emnet, som et kontaktforsøg.
  • Global indstiller det maksimale antal genopkaldsforsøg, uanset genopkaldstypen. Juster det maksimale antal forsøg ved at klikke på pilene. Inkluder eller ekskludér Private Genopkald og VIP-genopkald i den globale indstilling ved at markere eller undlade at markere afkrydsningsfelterne nedenfor.
  • Selektiv indstiller det maksimale antal genopkaldsforsøg, afhængigt af om det er et Automatisk, Fælles, Privat eller VIP-genopkald. Juster det maksimale antal forsøg ved at klikke på pilene. Når antallet af selektive forsøg er nået, vil emnet blive lukket på grund af maksimalt antal forsøg.

Opkaldsvarighed (sek.)

Opkaldsvarighed angiver, hvor mange sekunder Outbound by Enreach Dialer ringer til et emne, før det fastslås, at opkaldet er ubesvaret. Du kan indstille opkaldsvarigheden  ned til 15 sekunder.

Standarden er 25 sekunder, hvilket vil afbryde opkaldet, før de fleste telefonsvarere besvarer.
Private genopkald vil normalt have en længere opkaldsvarighed, da emnet allerede har udtrykt interesse, og hvis agenterne skal have mulighed for at lægge en telefonsvarebesked til emner de har en privat aftale med.
Træk slideren fra venstre mod højre for at reducere og øge sekunderne for A lle opkaldstyper og Private genopkald.

Bemærk venligst, at det kan tage op til 10 sekunder at oprette forbindelse til et emne med en mobiltelefon, så en sænkning af opkaldsvarigheden kan have en negativ effekt på agentens effektivitet, antal afbrudte opkald og hitrate. Derudover øger det chancen for at dit A-nummer rapporteres som "Spam", og at du derfor skal ændre A-nummer oftere.

Udløb af emner

Juster, hvor mange dage Åbne emner og Private genopkald skal være aktive i kampagnen.

For Åbne emner og Private genopkald skal du angive antallet af dage efter uploaddatoen, hvor de udløber. Juster udløbstiden i dage ved at klikke på pilene.

Udløbne emner vil få statussen ´Udløbet´, som automatisk underlægger dem reglerne for sletning af emner, der er sat op på siden Projektindstillinger

Emner udløber kl. 23.00 dagen efter, at de er indstillet til at udløbe, uanset uploadtidspunkt.

Så hvis du har indstillet udløb af emner til 100 dage, udløber de kl. 23.00 på dag 101.

Bemærk venligst, at VIP-genopkald ikke udløber.

Indtast den tidsperiode, hvorefter Private og VIP-genopkald vil blive frigivet til andre agenter i teamet.

Du har også mulighed for manuelt at frigive emner. Læs mere om det her.

Andre indstillinger

Juster andre indstillinger for din kampagne i de endelige Dialer indstillinger.

• Marker feltet Gennemringning for at sikre, at Outbound by Enreach Dialer vil forsøge at ringe til alle telefonnumre, der er knyttet til et emne, før opkaldsforsøget afsluttes.
  • Marker feltet Skjul emnedata for kun at vise emnedataene, når emnet besvarer opkaldet. Denne feature forhindrer dine agenter i "cherry picking".
  • Marker feltet Kampagnen skal være i Live tilstand for at forblive forbundet til en kampagne uden emner for at modtage Indgående Opkald. Denne indstilling bruges til Indgående Opkald Manager.

Klik på Gem for at gemme dine kampagneoplysninger eller Annuller for at afslutte uden at gemme.

Formål og manuskript

For at få adgang til Formål og manuskript skal du udvide drop-down menuen Rediger kampagne.

Formål

For at tilføje et formål eller en kort beskrivelse af kampagnemålene, der vises på Kontaktsiden, skal du indtaste det i tekstfeltet.

Brug den indbyggede teksteditor til at redigere din tekst, formatet eller tilføje et link.

Manuskript

Hvis der kræves et manuskript, som agenten kan læse fra til denne kampagne, kan du konfigurere det nedenfor.
Udvid drop-down menuen Tilføj manuskript for at vælge fra en liste over eksisterende globale manuskripter, der kan genbruges på tværs af forskellige kampagner.

Vælg Opret manuskript til denne kampagne for at begynde at oprette et nyt manuskript.

Når du tilføjer et globalt manuskript, får du mulighed for at foretage eventuelle redigeringer i teksten.

Klik på Tilføj for at tilføje den til din kampagne, eller på Annuller for at afslutte uden at gemme.

Når du klikker på Opret manuskript til denne kampagne, skal du indtaste manuskriptteksten i tekstboksen.
Brug den indbyggede teksteditor til at redigere din tekst, formatet eller tilføje et link.

Klik på Tilføj for at tilføje manuskriptet til din kampagne, eller på Annuller for at afslutte uden at gemme.

Indlæsningsindstillinger

For at få adgang til indlæsningsindstillingerne (uploadindstillingerne) skal du udvide drop-down menuen Rediger kampagne.

Dubletsøgning

Under Dubletsøgning kan du konfigurere, hvordan du ønsker, at Outbound by Enreach skal håndtere duplikerede emner i emnepuljen.

• Markerer du feltet Ekskluder kampagne fra dubletsøgning vil du ekskludere kampagnen, når du søger efter dubletter i andre kampagner eller inden for et projekt.
  • Dubletsøgning på:
    • Ingen vil ikke udføre en dubletsøgning.
    • Denne kampagne vil kun søge efter dubletter inden for denne specifikke kampagne.
    • Projekt vil kun søge efter dubletter inden for det projekt, der indeholder kampagnen.
    • Alle kampagner vil søge efter dubletter på tværs af alle dine kampagner.
  • Markerer du feltet Dublet søg kun blandt åbne emner (Ringbare/Ikke afsluttet) vil kun søge efter dubletter blandt åbne emner. Denne indstilling skal bruges med forsigtighed, da lukkede eller deaktiverede emner kan uploades igen og ikke tælles som en dublet.

Dubletbehandling

Under Dubletbehandling kan du konfigurere, hvordan du ønsker, at duplikerede emner skal håndteres.
  • Informer giver dig besked om, at der er fundet dublerede emner. Disse kan ses i uploadloggen.
  • Indsæt ikke nyt emne vil ikke uploade et dublet emne. Disse kan ses i uploadloggen.
  • Deaktiver eksisterende emne (kun tilladt på åbne emner) vil deaktivere eksisterende åbne duplikerede emner. Den kan kun bruges i forbindelse med Dubletsøgning kun blandt åbne emner (Ringbare/Ikke afsluttet), i de tidligere Dubletsøgningsindstillinger. Det betyder, at det ikke er muligt at dubletsøge eller deaktivere afsluttede emner.
  • Sæt status til "Afmeldt" på eksisterende emne (kun tilladt på åbne emner) vil lukke de åbne duplikerede emner med en Afmeldt status. Den kan kun bruges i forbindelse med Dubletsøgning kun blandt åbne emner (Ringbare/Ikke afsluttet), i de tidligere Dubletsøgningsindstillinger. Det betyder, at det ikke er muligt at dubletsøge eller sætte en Afmeldt status på afsluttede emner.

Klone muligheder

Under Klone muligheder, marker feltet, hvis du vil vise den originale emnelog i et klonet emne.

Lad feltet være umarkeret, hvis ikke du ønsker, at den originale emnelog skal uploades med klonede emner

Opkaldstidsfordeling

Under Opkaldstidsfordeling kan du konfigurere, hvordan du vil fordele emner over et bestemt antal dage.

• Antal dage vil indstille, hvor mange dage emner vil blive fordelt over.
  • Start om antal dage vil indstille, hvor mange dage efter upload af emner fordelingen vil finde sted.
  • Tidsinterval angiver start- og sluttidspunkterne, hvor emnerne vil være tilgængelige for opkald. Tiden er indstillet i 24-timers uret.

Aktiv dato og tid

For at få adgang til indstillingerne for Aktiv dato og tid skal du udvide drop-down menuen Rediger kampagne.

Aktive datoer

Indstil den tidsperiode, du ønsker at aktivere denne kampagne for.
Klik på kalenderikonet for at udvide kalenderen, og vælg start- og slutdatoer, mellem hvilke kampagnen vil blive sat til aktiv.

Hvis du ønsker, at kampagnen skal være permanent aktiv, skal du springe dette trin over.

Aktive hverdage og tidsrum

Indstil ugedage og tidspunkter, du vil aktivere denne kampagne for.

Skift til Ja for at indstille kampagnen til Altid aktiv eller til Nej for at konfigurere de individuelle ugedage og tidspunkter.

Marker ugedagsfelterne for at indstille dem som aktive dage, og klik på tidsfelterne for at indstille tidsparametrene for den pågældende dag.

Bemærk! Hvis du bruger Aktiv dato og tid i dine kampagneindstillinger, så:
  • Ubehandlede-, Automatiske- og Fælles genopkald vises som ikke ringbare
  • Private, VIP og Opfølgningsopkald vises som Ringbare

SMS skabelon

For at få adgang til SMS skabelonen skal du udvide drop-down menuen Rediger kampagne.

SMS-afsender

Under SMS-afsender skal du indtaste afsendernavnet, der vises i Fra-overskriften i din SMS. Dette vil højst sandsynligt være dit firmanavn.

SMS skabelon

Under SMS-skabelon skal du indtaste skabelonteksten, der vil blive sendt fra denne kampagne.
Skabeloner er på maksimalt 160 tegn og kan tilpasses ved hjælp af emne stamdata fra det emne, du også sender SMS´en til.
Udvid drop-down menuen Tilføj flettedatafelter for at vælge emne stamdata fra kampagnens emnepulje.

På billedet nedenfor er datafeltet Brugernavn valgt, så når emnet modtager en SMS, erstattes datafeltet {User.Name} med emnets navn.

E-mail skabelon(er)

For at få adgang til e-mailskabeloner skal du udvide drop-down menuen Rediger kampagne.

Tilgængelige skabeloner

Udvid drop-down menuen Tilføj e-mail-skabelon for at vælge fra en liste over eksisterende e-mail-skabeloner.

For at lære, hvordan du opretter en e-mail-skabelon til fremtidig brug, skal du gå over til denne artikel.

Rettigheder

For at få adgang til Rettighedsindstillingerne skal du udvide drop-down menuen Rediger kampagne

Rettigheder

Udvid drop-down menuen Brugerrettigheder for at se de teams og brugere, der allerede har adgang til denne kampagne.
Udvid drop-down menuen Teams først for at skifte visningen mellem Teams eller Brugere først, eller en A-Å-visning.
Der kan også søges efter brugere i søgefeltet.

For at give et team eller individuelle brugere kampagnerettigheder skal du markere feltet ud for deres navn og klikke på Gem.

Emner klar til opringning

For at få adgang til Emner klar til opringning-indstillingerne skal du udvide drop-down menuen Rediger kampagne.

I Kampagneoversigten er der en Distributionsgraf, som er en farvekodet indikation af, hvor mange emner du har klar til opkald i hver kampagne.
Indstil minimumsgrænsen for, hvor mange emner der vises i hver farve ved at klikke på pilene for at justere antallet.

Triggers

For at få adgang til triggerindstillingerne skal du udvide drop-down menuen Rediger kampagne.

Hvis du allerede har lavet kampagnetriggere, vil du kunne vælge dem her.

Klik Tilføj trigger for at skabe en ny kampagnetrigger.

Trigger detaljer

Indtast et beskrivende navn for din trigger under Triggernavn, og marker Er aktiv for at aktivere det.

Trigger detaljer

Under Trigger detaljer skal du definere, hvilke emner der vil blive påvirket af denne trigger.
  • Udvid drop-down menuen Emne frigivelsestype for at vælge, hvilken type emne der skal arbejdes med.
  • Udvid drop-down menuen Emnestatus for at vælge status for emne, som angivet af agenten.

Betingelser

Under Betingelser skal du vælge, hvilken betingelse triggeren vil være afhængig af. En populær anvendelse af triggers i Outbound af Enreach er at slette emnedata, enten på grund af GDPR-bekymringer, eller at emnet udtrykker deres ønske om ikke at blive kontaktet.
Udvid drop-down menuen Vælg betingelse for at vælge det stamdatafelt, der vil fungere som triggerens betingelse, og klik på Tilføj.

Betingelsen vil blive tilføjet nedenunder. Indtast værdien af betingelsen i tekstboksen Værdi, og klik på Tilføj nederst på siden.

Handling

Under Handling skal du definere, hvilken handling triggeren skal udføre, når den aktiveres.
Udvid drop-down menuen Vælg handling for at vælge en handling.

Hvis du ikke allerede har konfigureret en handling, skal du vælge Opret ny handling og indtaste detaljerne, når du bliver bedt om det.

Trigger handling

Hvis du opretter en ny trigger, vises guiden Trigger handling. Indstillingerne afhænger af, hvilken handlingstype du vælger.

Begynd med at indtaste Handlingsnavn.

Klon emne

Vælg Klon emne, hvis du ønsker, at triggeren skal klone emnet.
  • Klon til kampagne vil klone til emnet til en specifik kampagne, valgt fra drop-down menuen. Bemærk venligst, at for at sikre, at alle stamdatafelterne matcher, skal den kampagne, du kloner til, være baseret på den samme kampagneskabelon som det oprindelige emne.
  • Klonestatus vil konfigurere status for det klonede emne.
  • Klonprioritet vil tildele en opkaldsprioritet til det klonede emne.
  • Inkluder original emnelog giver dig mulighed for som standard at vise, skjule eller inkludere den originale emnelog.
  • Klon ejer giver dig mulighed for at bestemme, hvem der ejer det klonede emne.
  • Klon resultatdata: Hvis markeret, vil resultatdataene fra det originale emne også blive kopieret til det klonede emne.

Dubletsøgning

• Søgeomfang: Hvis du vil håndtere dubletter af emner, skal du indstille søgeomfanget til Ingen, Denne kampagne, Projekt eller Alle kampagner for at diktere, hvor der skal søges efter dubletter.
  • Søgehandling vil konfigurere, hvilken handling der skal udføres, når der findes dubletter.
  • Kun åbne emner: Marker dette felt, hvis du kun vil søge efter åbne emner.
Genopkaldstype
  • Indstil manuelt på hvert emne: Marker dette felt, hvis du ikke ønsker at forudbestemme genopkaldstypen på det klonede emne.
  • Genopkaldstid (i minutter): Marker dette felt for at indstille antallet af minutter, som afgør hvornår genopkaldet viser sig. Minutter kan konfigureres under.
  • Genopkald (i dage/minutter fra midnat): Marker dette felt for at indstille antallet af dage fra klondatoen eller en valgt dato, og hvor mange minutter fra midnat, som afgør hvornår genopkaldet viser sig. Dage og minutter kan konfigureres under.
  • Genopkald (i dage/minutter fra valgt datofelt): Marker dette felt for at indstille tidspunktet i dage og minutter, som afgør hvornår genopkaldet viser sig. Dette kan vælges enten før eller fra efter en bestemt dato og kan konfigureres under.

Lav en HTTP-anmodning

Vælg Lav en HTTP-anmodning, hvis du ønsker, at triggeren skal lave en HTTP-anmodning til en ekstern API.

Dette er en avanceret funktion, og vi anbefaler, at du kontakter din egen it-afdeling for at sætte dette op.

Send e-mail

Vælg Send e-mail, hvis du ønsker, at triggeren skal sende en e-mail.

• Til: Brug flettefelter til at sende en e-mail til emner, eller indtast en statisk e-mail-adresse for at sende beskeden internt.
  • Navn på e-mail-skabelon: Udvid drop-down menuen for at vælge den e-mail-skabelon, der skal bruges.
  • Vedhæft mødeinvitation: Marker dette felt, hvis du automatisk vil vedhæfte en mødeinvitation.
Klik på Gem ændringer for at gemme dine konfigurerede indstillinger, eller klik på Luk for at afslutte uden at gemme.

Send SMS

Vælg Send SMS, hvis du ønsker, at triggeren skal sende en SMS-besked.

• Til: Brug flettefelter til at sende en sms til kundeemner, eller indtast et telefonnummer for at sende beskeden internt.
  • SMS-skabelon: Udvid drop-down menuen for at vælge den SMS-skabelon, der skal bruges.

Klik på Gem ændringer for at gemme dine konfigurerede indstillinger, eller klik på Luk for at afslutte uden at gemme.

Rediger emne

Vælg Rediger emne, hvis du ønsker, at triggeren skal redigere emnet.

• Ændret status: Udvid drop-down menuen for at vælge den nye status, der vil blive triggered.
  • Ændret prioritet: Indtast en ændret opkaldsprioritet for emnet.
  • Ændret emneejer: Udvid drop-down menuen for at vælge den nye emneejer, der vil blive triggered.
  • Genopkaldstype: Udvid drop-down menuen for at vælge en ny genopkaldstype, der vil blive triggered.
  • Rediger emnefelter: For at tilpasse, hvilke emnefelter denne trigger vil ændre, skal du klikke på +Tilføj.

Klik på Gem ændringer for at gemme dine konfigurerede indstillinger, eller klik på Luk for at afslutte uden at gemme.

Emnefilter

For at få adgang til indstillingerne for Emnefilter skal du udvide drop-down menuen Rediger kampagne.

Under Emnefilter kan du bortfiltrere bestemte emner for specifikke agenter eller teams.
Alle brugere i din organisation vil være synlige med en tom tekstboks til højre.
Indtast et filter, eller hvis du bruger mere end et, adskil dem med et semikolon.

Hvordan fungerer Emnefilter?
Filtre, som du indtaster her, vil svare til emnedata fundet i kampagnen. Så hvis du vil filtrere på lokation, skal du indtaste byen som et filter, og alle emner med det tilsvarende bystamdatafelt vises for den pågældende bruger på Kontaktsiden.

Emnefiltret arbejder med den logiske operator 'eller': det betyder, at du skal indtaste filtre, der forventes at blive fundet i det samme datafelt, og ikke forskellige. Så:

• Filtrering efter 'København; Århus' vil returnere emner med København eller Århus i deres datafelt.
  • Men filtrering efter 'København; Mand' vil returnere mandlige og kvindelige emner fra København, og mandlige emner fra enhver lokation.
  • Klik på Gem for at gemme dine konfigurerede indstillinger, eller klik på Annuller for at afslutte uden at gemme.

Kontaktforsøgsfiltre

For at få adgang til indstillingerne for Kontaktforsøgsfiltre skal du udvide drop-down menuen Rediger kampagne.

Under Kontaktforsøgsfiltre, kan du filtrere emner med et valgt interval af kontaktforsøg på en udvalgt dag og i et valgt tidsinterval.
    Hvis emnet har haft flere telefonnumre, og en agent ringer til hver enkelt, tæller det kun som ét kontaktforsøg.
    Kontaktforsøgsfiltre vil være synlige for agenter på siden hvor kampagner vælges.
    Eksisterende filtre vises automatisk. Vælg Aktive for at anvende filteret på kampagnen.

For at foretage ændringer i et filter skal du vælge og klikke på hvilket du vil redigere for at åbne guiden.

For at oprette et nyt filter, klik på Tilføj filter.

Definer kontaktforsøgene ved at trække i sliderne.
    Vælg en ugedag og start- og sluttidspunkter, hvor filteret skal være aktivt, og slå Aktive til for at anvende filteret på kampagnen.

Klik på Gem ændringer for at gemme dit kontaktforsøgsfilter, eller klik på Luk for at afslutte uden at gemme.

Klik på Gem for at gemme dine konfigurerede indstillinger, eller klik på Annuller for at afslutte uden at gemme.

Optagelse af opkald

For at få adgang til indstillingerne for opkaldsoptagelse skal du udvide drop-down menuen Rediger kampagne.

Optagelse af opkald

Under Optagelse af opkald skal du markere Optag alle samtaler på denne kampagne, hvis du vil optage alle opkald i denne kampagne.

Skift mellem Agent og Emne eller Kun Agent for at bestemme, hvem der skal optages.
    Hvis du vælger Kun Agent, optages kun agenten. Denne mulighed vil være afhængig af GDPR-reglerne.
    Delvise optagelser, initieret af agenten på Kontaktsiden, vil altid optage både agent og emne.

Bemærk venligst, at aktivering af opkaldsoptagelse for en kampagne vil tilsidesætte indstillingerne for opkaldsoptagelse på brugerniveau.
    Brugere, der ikke har markeret opkaldsoptagelse på organisationsniveau, vil blive optaget, når de ringer til emner på en kampagne med opkaldsoptagelse aktiveret.

Opkaldsoptagelse på kampagneniveau er opdelt mellem Agent og Emne og Kun Agent.

Da du kan angive regler for opkaldsoptagelse i både kampagneindstillingerne og de generelle indstillinger for Organisation, er det vigtigt at huske, at valg af optagelse af opkald i en kampagne automatisk vil overskrive beslutningen om ikke at optage opkald på organisationsniveau.
    Alle mulige kombinationer er afklaret nedenfor:
    Agent og Emne
    • Hvis du har opkaldsoptagelse aktiveret på brugerniveau og Agent- og Emneoptagelse på kampagneniveau, så vil både agent og emne blive optaget.
    • Hvis du har opkaldsoptagelse deaktiveret på brugerniveau, men Agent- og Emneoptagelse aktiveret på kampagneniveau, så vil både agent og emne blive optaget, da et ja på kampagnen vil tilsidesætte alle andre indstillinger på brugerniveau.
    Kun Agent
    • Hvis du har aktiveret opkaldsoptagelse på brugerniveau og Kun Agentoptagelse på kampagneniveau, så vil kun agenten blive optaget.
    • Hvis du har opkaldsoptagelse deaktiveret på brugerniveau, men aktiveret på kampagneniveau, så vil kun Agenten blive optaget.
    • Men hvis du har opkaldsoptagelse aktiveret på brugerniveauet, men ikke på kampagneniveauet, vil agenten og emnet blive optaget.
    • Opkaldsoptagelse, der er deaktiveret på både brugerniveau og kampagneniveau, vil ikke optage noget.

Opkaldsoptagelser

Under Opkaldsoptagelser kan du konfigurere antallet af dage, hver opkaldsoptagelse gemmes, før den automatisk slettes.
    Brug pilene til at øge eller mindske antallet af dage for hver indstilling.

Den maksimale standardlagringstid for opkaldsoptagelser er 93 dage for opkald, der blev afsluttet med succes, og 31 dage, hvis opkaldet blev afsluttet som ikke-succes. Disse er konfigureret for hele din organisation og gælder for både kampagner og projekter.

Komplette optagelser indeholder hele samtalen.

Delvise optagelser indeholder kun en del af samtalen, sandsynligvis på grund af en agent, der f.eks. stopper og starter optagelsen for at adskille aftalen med emnet fra resten af samtalen.

Bemærk venligst, at statusserne Succes og Ikke succes bestemmes af den initiale status, der anvendes på emnet under optagelsen, og det er denne, der afgør, hvor længe opkaldet vil blive gemt. Så hvis et opkald afsluttes med en Privat genopkaldsstatus og senere manuelt ændres til Succes, slettes opkaldet i henhold til de parametre, der er konfigureret i Ikke succes, da det Private genopkald tæller som en Ikke succes.

Optagelse filnavn format

Under Optagelse filnavn format, kan navnet til optagelsens fil vælges.

For at flette dit filnavn med felter fra systemet eller kampagnen skal du udvide ikonet med krøllede parenteser { } for at vælge et datafelt.