Sådan frigiver du emner til ringning nu

Hvis din kampagne er ved at løbe tør for emner, kan du frigive udvalgte emner eller emnegrupper til ringning. Alt efter dit normale emne-flow, kan vi anbefale 3 forskellige metoder:

Metode 1/3: Frigiv Automatiske Genopkald
Hvis et emne ikke besvarer opkaldet, er optaget eller har telefonsvarer på, vil systemet planlægge et Automatisk Genopkald 25 timer frem i tiden (dette kan dog ændres i kampagne indstillinger).

Du kan vælge at rykke disse emners planlagte opkaldstidspunkt tilbage i tiden, så de er frigivet til ringning nu:

1. Gå til “Emner” > “Emne Admin” > Klik “Opret ny visning”
  2. Under “Projekter, Kampagner & Emnepuljer” vælg en eller flere kampagner (valgfrit)
    Under “Dato & tid”, vælg "planlagt opkaldstidspunkt" parameteret (radio-knappen) og vælg et tidsrum som ligger frem i tiden (VALGFRIT). Eksempelvis resten af i dag: Vælg “i dag” > sæt time-sliderens fra tid til en time frem i tiden (hvis kl. er 11:30, sættes den til at starte fra 12:30) og slut tiden til slutningen på dagen (eks. 23:59):

Under “Emne Status & Resultater” vælg “Automatiske Genopkald” (fravælg alle, herefter vælg “Automatiske Genopkald”, så kun denne status er valgt)
  3. Klik på “Preview” ikonet i bunden af siden

4. Klik på den hvide “Vælg alle” knap > Klik på “Sæt nyt opkaldstidspunkt”
  5. Vælg et opkaldstidspunkt der ligger tilbage i tiden – eks. Kan du ændre tidspunktet til tidlig morgen eller datoen til dagen før.
  6. OK & Færdig!

Metode 2/3: Frigiv emner med status “Max. Kontaktforsøg nået”
Actimizer giver hvert emne mellem 5-10 kontaktforsøg (dette indstilles under “Kampagner” > “Dialer indstillinger”) inden emnet bliver lukket som “Max. Kontaktforsøg nået”.

Du kan frigive emner til ringning ved at ændre emner med status “Max. Kontaktforsøg nået” til “Ubehandlede. På denne måde får emnerne et (og kun et) kontaktforsøg mere:

1. Gå til “Emner” > “Emne Admin” > Klik “Opret ny visning”
  2. Under “Projekter, Kampagner & Emnepuljer” vælg en eller flere kampagner (valgfrit)
    Under “Dato & tid” vælg tidsperiode ELLER vælg “intet tidsfilter” afhængig af hvor længe tilbage i tiden, du ønsker at frigive emner
    Under “Emne Status & Resultater” vælg “Max. Kontaktforsøg nået” (fravælg alle, herefter vælg “Max. Kontaktforsøg nået”, så kun denne status er valgt)
  3. Klik på “Preview” ikonet i bunden af siden
  4. Klik på den hvide “Vælg alle” knap > Klik på “Skift status for emner”
  5. Vælg “Ubehandlet” > OK & Færdig!

TIP: Hvis du ofte har benytter denne metode, kan du måske også have gavn af at sætte antallet af kontaktforsøg for dine emner op i antal. Dette gøres via “Kampagner” > “Redigér” (blyant ikon) > Dialer indstillinger.

Metode 3/3: Frigiv Efterladte og/eller Uløste Emner
Når et emne ikke bliver gemt korrekt (computeren lukkes ned, internettet mistes m.v.), vil systemet give emnet status som “Uløst”. Brugeren kan tilgå egne uløste emner via et link på kampagnevalgsiden og afslutte emnet korrekt. Uløste emner, som ikke færdigbehandles inden for 7 dage, vil blive afsluttet automatisk som “Efterladt emne”.

Du kan frigive Efterladte og/eller Uløste emner så de bliver ringet op med det samme:

1. Gå til “Emner” > “Emne Admin” > Klik “Opret ny visning”
  2. Under “Projekter, Kampagner & Emnepuljer” vælg en eller flere kampagner (valgfrit)
    Under “Dato & tid” vælg tidsperiode ELLER vælg “intet tidsfilter” afhængig af hvor længe tilbage i tiden, du ønsker at frigive emner
    Under “Emne Status & Resultater” vælg “Efterladte Emner” og/eller “Uløste Emner” (fravælg alle, herefter vælg “Efterladte Emner” og/eller “Uløste Emner”, så kun denne/disse status(er) er valgt)
  3. Klik på “Preview” ikonet i bunden af siden
  4. Klik på den hvide “Vælg alle” knap > Klik på “Skift status for emner”
  5. Vælg “Ubehandlet” > OK & Færdig!