Kampagner: Kampagneskabelonvisninger

Velkommen til Kampagneskabelonvisninger i Outbound by Enreach.

Her kan du oprette og redigere forskellige versioner af den samme kampagneskabelon ved at ændre datafelterne, så de passer til dine kampagnemål.
Læs artiklen igennem, eller klik på et link nedenfor for at komme i gang.

I denne artikel:

Hvad er en kampagneskabelonvisning?

Når du har oprettet kampagneskabeloner til at designe dine kampagner med, vil du måske kopiere skabelonen med små justeringer af datafelterne. Dette er nyttigt, når du vil vise forskellige datafelter fra den samme kampagneskabelon i en anden kampagne - en hurtig løsning, der kan spare dig for en masse tid!

Har jeg brug for en kampagneskabelonvisning?

Når du opretter en kampagneskabelonvisning, kloner du i bund og grund den kampagneskabelon, men konfigurerer hvilke stamdatafelter og hvilke resultatdatafelter, der vises.
Lad os f.eks. sige, at du kører en velgørenhedsindsamlingskampagne.
Du opretter en trigger, der automatisk kloner alle emner, der blev lukket som en succes til en opfølgningskampagne, der skal ringe til disse emner om 2 måneder for at tjekke, om de er tilfredse med deres donation.
Oprettelse af en kampagneskabelonvisning giver dig mulighed for at replikere kampagneskabelonen, men kun med alle de relevante datafelter, du skal bruge for at følge op på dine emner.

Om 2 måneder, når dine agenter besøger kampagnen igen, vil de vælge den korrekte kampagneskabelonvisning at arbejde med!

Vis kampagneskabelonvisninger

For at få adgang til kampagneskabelonvisninger skal du udvide drop-down menuen Kampagner og vælge Kampagneskabelonvisninger.

Til venstre på navigationssiden vil du se dine eksisterende kampagneskabelonvisninger.
Den originale kampagne vil være i grå skrift med kampagneskabelonvisningerne nedenunder ved siden af et øjeikon.

For at se og redigere stam- og resultatdatafelterne skal du klikke på den kampagneskabelonvisning, du vil arbejde med.
Alle datafelterne i den originale kampagneskabelon vises.
Vælg og fravælg felterne for at inkludere eller ekskludere dem fra din kampagneskabelonvisning.

Du kan også redigere visningens navn.

Klik på Gem for at gemme eller Annuller for at afslutte uden at gemme.

Opret en kampagneskabelonvisning

For at oprette en ny kampagneskabelonvisning skal du klikke på det lilla +-ikon.

Under Vælg kampagneskabelon skal du vælge den eksisterende kampagneskabelon, som du vil lave en kampagneskabelonvisning fra.

Du kan også bruge søgelinjen til at filtrere listen.

Indtast navnetkampagneskabelonvisningen, og klik på Opret. Klik på Annuller for at afslutte uden at gemme.

Alle dine stamdatafelter og resultatdatafelter fra din valgte kampagneskabelon vises.

Vælg, hvilke du vil duplikere i din kampagneskabelonvisning ved at markere afkrydsningsfelterne.
Ikke-markerede datafelter vil ikke blive duplikeret.

Klik på Gem, når du er færdig, eller på Annuller for at afslutte uden at gemme.

Den nyoprettede kampagneskabelonvisning vil nu være synlig i navigationen og klar til at vælge, når du arbejder med den originale kampagne!

Brug af en kampagneskabelonvisning

For at begynde med at bruge din kampagneskabelonvisning skal du udvide drop-down menuen Kampagner og vælge Kampagneoversigt.

Vælg den kampagne, du vil arbejde med, og klik på blyantikonet.

Du vil blive ført til afsnittet Kampagneinformation på siden Rediger kampagne.

Under Kampagneskabelon skal du udvide drop-down menuen Kampagneskabelonvisning og vælge den kampagneskabelonvisning, du vil arbejde med.

Klik på Gem for at gemme eller Annuller for at afslutte uden at gemme.

Når nu dine agenter arbejder på denne kampagne, vil de arbejde med kampagneskabelonvisningen og ikke den originale kampagneskabelon!