Kampagner: Kampagneskabeloner

Velkommen til Kampagneskabeloner i Outbound by Enreach.

Kampagneskabeloner er basen for alle dine kampagner i Outbound by Enreach. Se, opret og rediger kampagneskabeloner på ét sted.
I denne artikel tager vi dig igennem alle trin i oprettelsen af din kampagneskabelon.

Læs artiklen igennem, eller klik på et link nedenfor for at komme i gang.

I denne artikel:


Hvad er en kampagneskabelon?

Lad os blive fortrolige med nogle væsentlige termer i Outbound by Enreach:
  • Kampagne: Det er det, du og dine agenter vil arbejde med, ved at ringe til emner og samle alle relevante oplysninger. Kampagner er kundespecifikke og kan ikke genbruges.
  • Projekt: Et projekt er en beholder til kampagner i Outbound by Enreach. Projekter er kundespecifikke og vil indeholde alle de kampagner, der er relateret til den pågældende klient.
  • Kampagneskabelon: Kampagneskabelonen er designet af en kampagne: en praktisk, genbrugelig model til at bestemme, hvilken slags emnedata du vil uploade til kampagnen, og hvilke resultatdata der skal indsamles, når du ringer til emner.

Som du kan se på billedet nedenfor, vil de, når kampagner oprettes, tilhøre et projekt, men forskellige kampagner kan være baseret på den samme kampagneskabelon.

Har jeg brug for en kampagneskabelon?

Oprettelse af en kampagneskabelon i Outbound by Enreach betyder, at du nemt kan oprette flere forskellige kampagner, der minder om hinanden.
Typisk vil dine kunder have flere forskellige kampagner over tid – for eksempel kan en velgørende organisation køre sæsonbestemte fundraising-kampagner afhængigt af årstiden. Forårs- og efterårskampagnerne er næsten de samme, men e-mail-skabelonen og manuskriptet vil være anderledes.
For at spare tid og opretholde ensartethed kan kampagneskabelonen til forårskampagnen klones, og e-mail-skabelonen og manuskriptet kan hurtigt redigeres, så de passer til efterårskampagnen.
Kampagneskabeloner kan klones og genbruges så mange gange som nødvendigt, uanset projektet eller klienten, hvilket gør det nemt at oprette nye kampagner for nye kunder.

Selvom der er nogle forskelle mellem kampagner og den type data, du skal indsamle, kan du stadig bruge kampagneskabelonen, men ændre datafelterne i en kampagneskabelonvisning -læs hvordan du gør dette her.


For at få adgang til navigationssiden Kampagneskabeloner skal du udvide drop-down menuen Kampagner og vælge Kampagneskabeloner.

Du vil se en oversigt over alle dine eksisterende kampagneskabeloner, inklusiv navn, oprettelsesdato og dato for sidste ændring.

Brug søgelinjen til at søge efter en specifik kampagneskabelon.

Scroll gennem alle dine kampagneskabeloner ved hjælp af pilene nederst på siden.

For at slette en kampagneskabelon skal du markere afkrydsningsfeltet og klikke på Slet.


Opret kampagneskabelon

For at begynde at oprette din kampagneskabelon skal du udvide drop-down menuen Kampagner og vælge Kampagneskabeloner.

Klik på + Ny i højre side af skærmen.

Definer kampagneskabelon

I trin 1 skal du begynde med at indtaste et navn til din kampagneskabelon. Dette er kun internt.

Udvid Opret kampagneskabelon ud fra i drop-down menuen, og vælg mellem Eksisterende kampagneskabelon eller Indlæs fil.

Eksisterende kampagneskabelon

Vælger du at oprette kampagneskabelonen ud fra eksisterende kampagneskabelon, får du trin 2a mulighed for enten at oprette en blank kampagneskabelon, der gør det muligt for dig, at arbejde direkte i Outbound by Enreach med oprettelse af stamdatafelter eller at basere din skabelon på en af dine eksisterende skabeloner, der vil blive listet i drop-down menuen. Når du har valgt, klik da Næste.

Vælg fil

Vælger du at oprette kampagneskabelonen ud fra en fil, skal du i trin 2b klikke på  Vælg fil for at uploade CSV-filen fra din computer, og klik på Næste.

Din CSV-fil vil indeholde alle de stamdatafelter, du vil uploade. Hver kolonneoverskrift vil være identisk med navnene på stamdatafelterne.


Stamdatafelter

Vælger du at oprette en blank kampagneskabelon, kommer du ind i en tom skabelon, hvor det er muligt for dig, at konfigurere de felter du har brug for direkte i Outbound by Enreach. 
Vælger du at oprette en kampagneskabelon baseret på en  eksisterende skabelon, kommer alle felter fra den valgte skabelon frem på din skærm, og du har mulighed for at foretage de ændringer, din nye kampagne kræver. 
Har du valgt at uploade en CSV-fil, vil du efter upload kunne se siden  Rediger skabelon. Det er her, du vil konfigurere alle  emnedata for din kampagneskabelon.    
stamdatafelterne vil du se alle de forskellige typer stamdata du enten har hentet fra en eksisterende kampagneskabelon eller har importeret fra din CSV-fil. Har du valgt at oprette en blank kampagneskabelon, vil der ikke være nogen datafelter. 

Klik på  Ny for at tilføje.

Du skal nu matche hvert stamdatafelt med en passende  datatype. Som standard vil Outbound by Enreach vælge  Tekst (lille felt) som datatype.

Følsomme data eller data, der skal slettes, vil have en (*) efter deres datatype.

Sådan redigeres stamdatafelterne

Klik på  blyantikonet på det stamdatafelt, du ønsker at redigere.

Alle indstillingerne udvides.

Udvid drop-down menuen under Data indstillinger og vælg den datatype, du ønsker at matche med stamdatafeltet.     
Gør dette for  hvert af dine stamdatafelter.


Resultatdatafelter

Når du har konfigureret alle dine stamdatafelter, er det tid til at konfigurere dine  resultatdatafelter.

Nye resultatdatafelter kan tilføjes ved at klikke på den grønne Ny knap.

I Outbound by Enreach er resultatet af opkald til dine emner kendt som Resultater.

Disse vil variere afhængigt af hvilken type kampagne du kører. Du kan have flere resultater, men det er obligatorisk at have en hovedresultatdatatype, som er den grundlæggende Succes , Ikke interesseret , Ugyldig eller Ukvalificeret mulighed.

Der er flere essentielle datafelter, dataskabelon typer og indstillinger: Klik på et link nedenfor for at springe direkte til guiden, eller fortsæt med at scrolle:

Datatype: Hovedresultat

Lad os begynde med hovedresultatet, som altid er datatypen: Hovedresultat eller Plukliste.
Dette vil være spørgsmålet, som agenter stiller til emnet, som vil afgøre, om opkaldet var en succes eller ej.

Klik på blyantikonet på det resultatdatafelt, du ønsker at redigere.

Udvid under Dataindstillinger drop-down menuen Datatype, og vælg Hovedresultat.

Indtast under Vælg værdier hovedresultaterne i Navn-  og Værdi-tekstfelterne.
Navnet er emnets svar registreret af agenten, og værdien er resultatet af dette svar.
For at gemme hovedresultatet skal du klikke på den grønne pil og gentage så mange gange som nødvendigt.

For at slette et hovedresultat skal du vælge det resultat du vil slette og klikke på det røde stopikon

Datatype: Heltal

Et resultatdatafelt med en Heltal-datatype giver agenten mulighed for manuelt at indtaste et tal som svar på et spørgsmål, de stiller til emnet.

For at oprette et resultatdatafelt, der vil blive besvaret med et tal, skal du udvide drop-down menuen Datatype og vælge Heltal (*).

Datatype: Plukliste

Et resultatdatafelt med en Plukliste-datatype giver agenten mulighed for manuelt at vælge et svar fra et udvalg af foruddefinerede svar.

Pluklister ligner drop-down menuer og er konfigureret nøjagtigt på samme måde som dit hovedresultat.
Indtast under  Vælg værdier hovedresultaterne i  Navn- og  Værdi-tekstfelterne.
Navnet er emnets svar registreret af agenten, og værdien er resultatet af dette svar.
For at gemme hovedresultatet skal du klikke på den grønne pil og gentage så mange gange som nødvendigt.

For at slette et hovedresultat skal du vælge det resultat du vil slette og klikke på det røde stopikon.

Datatype: Afkrydsningsfelt

Et resultatdatafelt med en Afkrydsningsfelt-datatype giver agenten mulighed for manuelt at markere en boks for at bekræfte et svar på et Ja/Nej-spørgsmål, de stiller til emnet.

For at oprette et resultatdatafelt, der vil blive besvaret med et Ja/Nej, skal du udvide drop-down menuen Datatype og vælge Afkrydsningsfelt.

Dataskabelon type: Indtastning og Formel 

Dataskabelon typen  Indtastning giver dig mulighed for at oprette et forududfyldt, statisk datafelt i din skabelon og bruges oftest til at inkludere klikbare URL'er på Kontaktsiden eller til et emnes indtastning i din organisations CRM ved at bruge flettefelter. Læs mere om dataskabelon typen 'Indtastning´ her

Dataskabelon typen Formel giver dig mulighed for at foretage beregninger baseret på tidligere eksisterende resultatdatafelter. Hvis du for eksempel vil beregne profit, agent provisioner eller bonusser, kan du tage Formel i brug. 

For eksempel vil vi i billedet nedenfor beregne provision til agenter baseret på et emnes svar på spørgsmålet 'Vil du donere?' 

For at lære hvordan du opretter formler i Outbound by Enreach, gå til denne guide

Avancerede indstillinger

Der er en række avancerede indstillinger tilgængelige, når du konfigurerer dine resultatdatafelter:

  • Feltgruppe indstillinger
    • Gruppenavn: Her kan du vælge fra eksisterende Feltgrupper, eller klikke på plus (+) ikonet for at oprette et nyt gruppenavn.
    • Nøgle i gruppen: Her indtaster du Feltgruppe nøglen, som vil svare nøjagtigt til den korrekte kolonne i din .xlsx-fil. Klik her for at lære hvordan du opretter feltgrupper.
  • Udvidede indstillinger
    • Synlig for partnere: Sæt kryds i dette felt, hvis du ønsker, at resultatdatafeltet skal være synligt for partnere via en API-forbindelse.
    • Visning af feltet er underlagt brugerrettigheder: Sæt kryds i dette felt, hvis kun brugere med de korrekte rettigheder vil kunne se dette felt.
    • Dage før data i dette felt slettes: Indtast antal dage, hvor resultatfeltdata vil blive gemt, før de slettes.
    • Politik for arkivering af succes (1-5): Indtast en værdi mellem 1 og 5 til brug for Emner > Succes-arkiv.
  • Opsummeringsfelter: Klik på Opsummeringsfelter for at åbne en liste over felter, der udfylder kalenderaftaler med data, når du arbejder på Kontaktsiden. Bemærk venligst, at hvis du bruger denne mulighed, skal du aktivere de samme funktioner på den kalender, du bruger. Dette kan gøres ved at skifte mellem de relevante opsummeringsfelter på siden Kalender.


Emneejerskabsmuligheder og validering

I del 3 kan du bestemme, hvordan du skal håndtere emner, der er blevet uploadet til Kampagneskabelonen med en ejer.

  • Emneejerskabskode: Marker dette felt, hvis du importerer emner med en ejer. Indtast navnet på kolonnen i CSV-filen, der indeholder emneejeren, i tekstboksen.
  • Emnepulje prioritet: Marker dette felt, hvis du importerer emner med en emnepulje prioritet. I tekstboksen skal du indtaste navnet på kolonnen i CSV-filen, der indeholder emnepulje prioritet.
  • Privat genopkaldstid: Marker dette felt, hvis du importerer emner med et privat genopkaldstidspunkt. I tekstboksen skal du indtaste navnet på kolonnen i CSV-filen, der indeholder det private genopkaldstidspunkt.
For at læse mere om Emneejerskab, og hvordan det kan påvirke, hvilke emner du har rettigheder til at ringe op, skal du gå til  denne guide.

Før du fortsætter, vil du bemærke, at alle muligheder er valideret med et grønt flueben, bortset fra  Hovedresultat er ikke er blevet defineret.

Hvis andre muligheder ikke er validerede, skal du gå tilbage og kontrollere dine indstillinger, før du fortsætter. Klik på Næste for at fortsætte med at oprette din kampagneskabelon.


Feltadfærd og brug

Når du har konfigureret alle dine stamdata- og resultatfelter, er det tid til at konfigurere, hvordan Outbound by Enreach vil bruge disse felter.

Vælg hovedresultat

Under Vælg hovedresultat skal du matche svarene, der er konfigureret i pluklisten for hovedresultater med Outbound by Enreach ved at vælge spørgsmålet i drop-down menuen. I dette eksempel vil det være spørgsmålet: Vil du donere?

I kolonnen Navn vil de resultater, du har konfigureret, være.
Definer emneresultater ved at matche Navn-resultaterne med et af de fire Outbound by Enreach-resultater ( Succes, Ikke interesseret, Ugyldig, Ukvalificeret).

Vælg felter

I trin 2 bestemmer du, hvordan stamdatafelterne og resultatdatafelterne skal bruges.

Stamdatafelter er til venstre, og resultatdatafelter er til højre.
Marker følgende felter, hvis:
  • Indlæs/Upload: Feltet skal have indhold, når du uploader emner til kampagnen.
  • Resultat: Feltet er et obligatorisk resultatfelt.
  • Redigerbar: Agenten har tilladelse til at redigere dette felt.
  • Kontrolfelt for dubletsøgning: Feltet skal bruges, når du leder efter duplikerede emner.
  • Synlig: Feltet skal være synligt for agenten på Kontaktsiden.
  • Emne-ID: Feltet Emne-ID skal være synligt (unikt på tværs af alle kampagner i virksomheden).

På billedet nedenfor er resultatfelterne blevet konfigureret med telefon som kontrolfelt for dubletsøgning:

Bemærk venligst, at mindst ét af dine stamdatafelter skal være markeret som kontrolfelt for dubletsøgning, og URL-stamdatafeltet kan ikke markeres som redigerbar.

Når du er færdig, skal valideringstjeklisten nederst se sådan ud:

Klik på Forhåndsvisning for at få vist, hvordan kampagneskabelonen vil se ud for agenter, når de ringer et emne op, og på Forrige for at vende tilbage til den sidste side i editoren.
Er du glad for alt?
Klik på Gem for at gemme din kampagneskabelon og på Næste for at fortsætte til næste trin.


Feltafhængigheder

Nu er din kampagneskabelon er klar, og det er tid til at fortælle Outbound by Enreach, hvilke felter der skal vises afhængigt af de oplysninger, en agent vil modtage fra et emne.

For eksempel, i en velgørenhedskampagneskabelon, vil valgmulighederne for Hvor meget?, Hvor mange måneder? og Månedligt nyhedsbrev? først blive vist efter at emnet har accepteret at donere.

Sådan konfigureres feltafhængighederne

Udvid drop-down menuen under Feltafhængigheder, vælg hvilket datafelt du vil arbejde med, og klik på Tilføj.

I Handlinger skal du markere afkrydsningsfeltet Gør feltet usynligt, indtil afhængighed har den rigtige værdi. Dette vil sikre, at Hvor meget? kun vil være synlig, når emnet har svaret Ja til Vil du donere?

I Udfør  kun handling, hvis Vil du donere? har værdi, skal du markere boksen Ja. Dette vil sikre, at når emnet har svaret, at de gerne vil donere, og agenten registrerer værdien Ja, vil feltet Hvor meget? først da blive synlig for agenten.

Gentag dette for hvert datafelt, hvis synlighed afhænger af dit hovedresultat.
Klik på ikonet Gem for at gemme din feltafhængighed, og klik på Gem nederst på skærmen, når du er færdig.

På billedet nedenfor er alle stamdatafelter, der kun er relevante, hvis et emne svarer Ja til Vil du donere? blevet skjult.

Klik på Gem for at gemme din kampagneskabelon eller på Forrige for at gå tilbage til editoren.

Tillykke, du har nu oprettet din første kampagneskabelon i Outbound by Enreach!


Kampagneindstillinger

Når du er færdig, vil du blive ført til siden Rediger kampagne. Du kan konfigurere disse muligheder nu eller senere.

For at læse mere om hver mulighed, kan du læse denne guide.


Rediger eksisterende kampagneskabelon

For at redigere en eksisterende kampagneskabelon skal du klikke på tandhjulsikonet til højre for skabelonen og vælge Rediger.

Du vil nu blive ført til siden Rediger kampagne i Outbound by Enreach. 

Stamdatafelter og resultatdatafelter

Under del 1 og 2, stamdatafelter og resultatdatafelter, kan du se alle de stam- og resultatdata, der er konfigureret i din kampagneskabelon.

For at slette et felt skal du klikke på skraldespands-ikonet til venstre for feltet.

For at redigere et felt skal du klikke på blyantikonet.

For at tilføje et nyt felt, klik på den grønne Ny-knap.
For at læse mere om tilføjelse af et stamdata- eller resultatdatafelt skal du gå til guiden ovenfor

For at justere placeringen af datafelterne i din kampagneskabelon skal du bruge pilene eller indtaste et tal i feltet for at diktere, hvor på listen datafeltet skal vises.

Hvis du har et stort antal datafelter, er opdatering af tallet en hurtig metode til at ændre placeringen, mens pilene flytter datafeltet én række ad gangen.
Klik på Opdater for at gemme ændringerne.

Indstillinger for emnepulje

Under del 3 kan du justere, hvordan emner med ejerskab importeres til kampagnen. 

  • Emneejerskabskode: Marker dette felt, hvis du importerer emner med en ejer. Indtast navnet på kolonnen i CSV-filen, der indeholder emneejeren, i tekstboksen.
  • Emnepulje prioritet: Marker dette felt, hvis du importerer emner med en emnepulje prioritet. I tekstboksen skal du indtaste navnet på kolonnen i CSV-filen, der indeholder emnepulje prioritet.
  • Privat genopkaldstid: Marker dette felt, hvis du importerer emner med et privat genopkaldstidspunkt. I tekstboksen skal du indtaste navnet på kolonnen i CSV-filen, der indeholder det private genopkaldstidspunkt.
For at læse mere om emneejerskab, og hvordan det kan påvirke, hvilke emner du har rettigheder til at ringe op, skal du gå til denne guide.

Inden du kan gemme og fortsætte, skal du gennemgå dine indstillinger og sikre dig, at hver mulighed har et grønt flueben: Hvis der er nogen, der ikke har det, skal du gå tilbage og justere indstillingerne.

Klik på Gem for at gemme dine redigeringer og på Næste for at gå videre til anden side i kampagneskabeloneditoren.

Vælg hovedresultat

I trin 1 på anden side i kampagneskabeloneditoren under  Vælg hovedresultat skal du matche svarene, der er konfigureret i pluklisten for hovedresultatet med Outbound by Enreach ved at vælge spørgsmålet i drop-down menuen.

I kolonnen  Navn vil de resultater, du har konfigureret, være.

Definer emneresultater ved at matche Navn-resultaterne med et af de fire Outbound by Enreach-resultater ( Succes, Ikke interesseret, Ugyldig, Ukvalificeret).

Vælg felter

I trin 2 bestemmer du, hvordan  stamdatafelterne og resultatdatafelterne skal bruges.

For at foretage ændringer skal du markere eller fravælge de afkrydsningsfelter, du ønsker at redigere.

Bemærk venligst, at  mindst ét af dine stamdatafelter skal være markeret som kontrolfelt for dubletsøgning, og URL-stamdatafeltet kan ikke markeres som redigerbar.

Inden du kan gemme og fortsætte, skal du gennemgå dine indstillinger og sikre dig, at hver mulighed har et  grønt flueben: Hvis der er nogen, der ikke har det, skal du gå tilbage og justere indstillingerne.

For at fortsætte med redigeringen skal du klikke på Gem og Næste.
Du kan også få en Forhåndsvisning af din kampagneskabelon eller klikke på Forrige for at vende tilbage til første side i editoren.

Feltafhængigheder

Under  Feltafhængigheder skal du konfigurere, hvilke datafelter der skal vises afhængigt af de oplysninger, en agent vil modtage fra et emne.

Klik på blyantikonet for at redigere datafeltet, gøre det obligatorisk eller skjule det, eller ændre det afhængige datafelt.
Udvid datafelternes drop-down menu for at vælge et nyt datafelt, og klik på Tilføj for at oprette en ny feltafhængighed.

For mere information om, hvordan du konfigurerer feltafhængigheder, skal du gå til vejledningen øverst i denne guide.

Når du er færdig med at redigere din kampagneskabelon, skal du klikke på Gem.

Klik på Forrige for at vende tilbage til de foregående sider i editoren.


Omdøb kampagneskabelon

For at omdøbe en eksisterende kampagneskabelon skal du udvide drop-down menuen Kampagner og vælge Kampagneskabeloner.

Find den kampagneskabelon, du ønsker at redigere, klik på tandhjulsikonet til højre, og klik på Omdøb.

Indtast det nye navn til din kampagneskabelon, og klik på Gem ændringer.

Bemærk venligst, at kun en administrator kan ændre navnet på kampagneskabelonen. 


Fortsæt med at læse

Still need help? Contact Us Contact Us