Kampagner: Emnepuljer

Velkommen til Emnepuljer i Outbound by Enreach.

Her kan du administrere alle aspekter af de emnepuljer, du uploader til din kampagne.

Læs artiklen igennem, eller klik på et link nedenfor for at komme i gang.

I denne artikel:

Hvad er en emnepulje?

I Outbound by Enreach, når du har oprettet en kampagne og en kampagneskabelon, skal du uploade dine emner, så dine agenter kan ringe. Dette er en emnepulje.

Emnepuljer er grupper af emner, der er blevet uploadet, enten gennem et manuelt upload af en CSV-fil i Outbound by Enreach, en API-anmodning eller manuelt indtastet af en bruger. Disse grupper af emner er alle placeret i unikke emnepuljer, der kan knyttes til en kampagne.

Håndtering af emnepuljer

For at få adgang til Emnepuljer skal du udvide drop-down menuen Kampagner og vælge Emnepuljer.

Du vil blive ført til navigationssiden for emnepuljer. Her kan du se alle emnepuljer, der er blevet uploadet af din organisation, og kontrollere statussen.

Langs toppen af emnepuljevisningen kan du se:

• Navn på emnepulje.
  • Projektet det emnepuljen tilhører.
  • Kampagnen som emnepuljen tilhører.
  • Antallet af ringbare emner.
  • Antal åbne emner i alt.
  • Afsluttede emner i procent.
  • Brugte emner i procent.
  • Det samlede antal emner.
  • Datoen emnepuljen blev uploadet.
  • Emnepulje status - Aktiv, Inaktiv eller Upload mislykkedes.

Der er flere måder at filtrere emnepuljevisningen på:

• Kampagner: Udvid drop-down menuen for at filtrere søgningen baseret på projekter eller kampagner og deres aktive eller inaktive status.
  • Aktiv, inaktiv: Udvid drop-down menuen for at filtrere søgningen efter en kombination af aktive eller inaktive emnepuljer.
  • Søg: Klik på knappen Søg for at opdatere dine søgepræferencer.

Brug søgelinjen til at søge efter specifikke emnepuljer, eller klik på + Ny for at oprette en ny emnepulje.

Læs mere om oprettelse af en ny emnepulje her.

Der er flere handlinger, der kan udføres med emnepuljer. Markér blot feltet ud for den emnepulje, du ønsker at arbejde med, og vælg en af følgende muligheder nederst på siden:

• Deaktiver: Dette vil sætte emnepulje-status til Inaktiv. Emner med VIP og Private genopkald vil stadig blive kaldt på det indstillede opkaldstidspunkt, selvom de er i en inaktiv emnepulje.
  • Aktiver: Dette vil aktivere en inaktiv emnepulje.
  • Bland: Som standard kaldes emner i den rækkefølge, de blev organiseret i uploadfilen. Klik på Bland for at tilfældiggøre den rækkefølge emner vil blive ringet op.
  • Slet: Klik på Slet for at slette alle ubehandlede emner i emnepuljen. Bemærk venligst, at stam emner (Master Leads) ikke kan slettes, så længe deres kloner stadig er i brug andre steder.

Emnepulje detaljer

Udvid tandhjulsikonet for at redigere og se detaljerne for din emnepulje.

Under Rediger emnepulje kan du redigere de generelle indstillinger:
  • Navn: Rediger navnet på din emnepulje.
  • Beskrivelse: Tilføj et beskrivelsesfelt for at tilføje vigtige detaljer om emnepuljen.
  • Aktive datoer: Indstil datointervallet, hvor emnepuljen er aktiv. Bemærk venligst, at emner med VIP- og Private genopkald-status stadig vil blive kaldt, selvom emnepuljen er inaktiv.

Under Detaljer kan du se detaljerede oplysninger om emnepuljen og downloade dataene som en CSV-fil:

• Emnepulje ID: Dette ID bruges af Outbound by Enreach til at identificere emnepuljen. Hvis du kontakter support med et spørgsmål om emnepuljer, kan vi bede om dette ID.
  • Kampagnenavn: Navnet på den kampagne, som emnepuljen blev uploadet til.
  • Kampagnekode: Den kode, der bruges til API-anmodninger.
  • Kampagne ID: Dette er ID'et for den kampagne, som emnepuljen blev uploadet til.
  • Projekt: Dette fortæller dig, hvilket projekt kampagnen og emnepuljen tilhører.
  • Beskrivelse: Beskrivelsesfeltet for denne emnepulje.
  • Gyldige emner: Antallet af gyldige emner i emnepuljen.
  • Ugyldige emner ved indlæsning: Antallet af ugyldige emner, der ikke blev uploadet, fordi de ikke matchede kriterierne fastsat af uploadreglerne for denne kampagne.
  • Prioritet: Den prioritet, som emner i denne emnepulje blev sat til, da de blev uploadet.
  • Dubletsøgning: Stamdatafeltet, der blev valgt til kontrol af dubletter ved upload. Kontrollerer ikke efter dubletter i deaktiverede emnepuljer.
  • Behandler dubletter: Den metode du har valgt til at håndtere duplikerede emner.
  • Senest ændret: Den dato, hvor emnepuljen sidst blev ændret.
  • Senest ændret af: Navn på bruger, der sidste har ændret i emnepuljen.
  • Download ugyldige emner: Downloader en CSV-fil, der indeholder oplysninger om de ugyldige emner, og hvorfor de er ugyldige.
  • Download dubletter: Downloader en CSV-fil, der indeholder oplysninger om dubletter af emner, i henhold til indstillingerne for Dubletsøgning.
  • Download fuld log: Downloader en kopi af den originale CSV-fil, der blev brugt i emnepulje-upload. Dette virker ikke for emner, der er oprettet manuelt eller via en API.
  • Aktiv periode: Aktive opkaldsperiode for emnepuljen, hvis angivet.
  • Eksporter emnepulje-statistikker: Downloader en CSV-fil med alle emnepulje-statistikker vist nedenfor.

Upload emnepulje

For at uploade en ny emnepulje, klik på den lilla + Ny knap.

Uploadguiden åbnes.

Der er fire trin til at uploade en emnepulje - klik på et link nedenfor for at gå til den del af guiden, eller fortsæt med at læse igennem:

1. Indstillinger for upload
  2. Filoverførsel
  3. Felttilknytning
  4. Dubletsøgning

Indstillinger for upload

Under Indstillinger for upload skal du konfigurere de grundlæggende indstillinger for din emnepulje. Obligatoriske felter er markeret med en rød stjerne:

• Kampagne: Udvid drop-down menuen og vælg hvilken kampagne du vil uploade emnepuljen til.
  • Emneejer af emner i pulje: Vælg hvilke teams eller brugere fra din organisation, der skal være emneejeren. Læs mere om, hvordan emneejerskab fungerer lige her.
  • Navn på pulje: Indtast et navn på din emnepulje. Hvis dette efterlades tomt, vil emnepuljens navn være det samme som uploadfilnavnet.
  • Beskrivelse af pulje: Indtast en beskrivelse af emnepuljen, kun til intern brug.

Klik på Vis avancerede indstillinger for at se flere muligheder:

• Prioritet: Indtast en prioritet for uploadede emner. Læs mere om Dialer prioritet her.
  • Aktivt datointerval: Indtast en start- og slutdato, hvor emnerne i emnepuljen vil være aktive.
  • Dagsforskydning: Brug slideren til at indstille antallet af dage mellem upload af emnepuljen og hvornår emner kan bruges.
  • Antal dage: Brug slideren til at indstille antallet af dage, som emnerne fordeles tilfældigt over.
  • Tidsinterval: Brug slideren til at indstille det tidsinterval, som emnerne skal fordeles over og ringes op.

Klik på Næste for at fortsætte til næste trin.

Filoverførsel

I trin 2 skal du uploade CSV-filen, der indeholder alle de emnedata, du vil uploade.
Klik på filikonet for at uploade en fil fra din computer, eller drag and drop filen inden for rammen.

Bemærk venligst, at når du uploader en CSV-fil med emner, skal hvert emne have et telefonnummer.
Emner kan ikke uploades uden et telefonnummer.

Hvis du vil vende tilbage til et tidligere trin, skal du klikke på Tilbage eller klikke på faseikonet øverst i guiden.

Klik på Næste for at fortsætte til næste trin.

Felttilknytning

I trin 3 er det tid til at kortlægge felterne i din kampagneskabelon til dem i din CSV-fil.
Når du har uploadet din emnepulje, vil Felttilknytningsstadiet ligne billedet nedenfor.

Hver kolonne fra CSV-filen vil blive vist i sin egen gule kolonne, hvilket betyder, at den endnu ikke er blevet kortlagt, med en drop-down menu, der indeholder emne stamdatafelterne fra kampagneskabelonen:

For at skifte til en listevisning skal du klikke på listeikonet.

Listevisningen viser hver kolonne således:

For at tilknytte et felt til et emne stamdatafelt skal du klikke på Vælg emneadgang for at udvide drop-down menuen og vælge hvilket felt, du vil knytte det til. Bemærk, at ikke alle felter skal kortlægges, men du skal tilknytte et dubletfelt, der skal bruges til at søge efter duplikerede poster (normalt et telefonnummer). Når du har kortlagt dubletfeltet, forsvinder den røde advarselsboks.

Når du har kortlagt felterne korrekt, vil kolonnen blive vist med grønt, med et grønt flueben.

Dubletsøgning

I trin 4 skal du konfigurere, hvordan du vil have Outbound by Enreach til at søge efter duplikerede emner, og hvad du skal gøre, når dubletter er fundet.
  • Dubletsøgning: Udvid drop-down menuen for at vælge, hvilket niveau der skal udføres en dubletsøgning på. Vælg mellem Ingen, Denne kampagne, Projekt og Alle kampagner.
  • Dubletsøg kun på åbne emner (Klar til opkald/Ikke afsluttet): Marker dette felt for kun at udføre søgningen på åbne emner.
  • Vælg dublethandling: Udvid drop-down menuen for at vælge, hvordan du skal håndtere de dubletter, der findes. Vælg mellem Informer, Indsæt ikke nyt emne, Deaktiver eksisterende emne (kun tilladt på åbne emner) og Sæt status som 'Afmeldt' på eksisterende emner (kun tilladt på åbne emner).

Bemærk venligst, at enhver valgmulighed valgt i dubletsøgning vil se bort fra alle inaktive emner, uanset status for den kampagne eller emnepulje, de er i.

Når du har konfigureret indstillingerne for dubletsøgning, skal du klikke på Indsend.

Outbound by Enreach vil importere 200 emner på én gang, uanset hvor mange der bliver uploadet i alt - dette sikrer et jævnt og hurtigt upload.

Mens emnerne importeres, vil du se en statusopdatering og følgende meddelelse, når du er færdig:

Klik på Luk for at vende tilbage til navigationssiden for emnepuljer, hvor du kan se din nyligt uploadede emnepulje.