Bruger du gamle Emneadministration og Rapportadministration?

Bruger du gamle Rapportadministration og Emneadministration?

Efter jul fjernes både Rapportadministration og Emneadministration fra Outbound by Enreach.
Alle brugere vil blive flyttet til de nyudviklede funktioner Rapporter og Ny Emne Admin, hvor de vil finde alle deres gemte rapporter og emnevisninger.
Nedlukningen af disse funktioner vil ske gradvist, så vi vil informere dig om den nøjagtige dato, hvor du og din organisation kan forvente disse ændringer.

Hvorfor sker dette?

Der er flere overlappende funktioner i Outbound by Enreach - dem, der har et lignende sæt funktioner, men som udfører meget anderledes. Det skyldes deres alder, teknologien bag funktionen, antallet af brugere, der finder værdi i dem – og meget mere. Dette forårsager ikke kun problemer for vores brugere, som sidder fast ved at bruge forældede eller underpræsterende funktioner, men også Outbound teamet, som skal vedligeholde to funktioner!
For at give vores brugere den bedste kvalitetsbrugeroplevelse og fremtidssikre vores produkt, lukker vi den ældre funktion ned og flytter brugerne til den nyere modpart.

Hvad betyder det for mig?

Vi ved, at enhver ændring af din måde at arbejde på kan være midlertidigt forstyrrende, men vi har arbejdet hårdt for at sikre, at der vil være minimal forstyrrelse for vores brugere, herunder arbejdet med måneders brugerinterviews, dybtgående dyk i produkt- og brugerdata og udvikling af de funktioner, du har brug for, for at kunne fortsætte dit arbejde.
Du vil få en ny brugeroplevelse, efterhånden som du vænner dig til de nyere funktioner og sidelayout, men vil finde 99 % af dine gemte konfigurationer, der venter på dig, sammen med et væld af fantastiske nye funktioner, forbedret hastighed, pålidelighed og tilpasningsmuligheder.

Er du bruger af Rapportadministration eller Emneadministration?

Her er hvad du behøver at vide:
  • Rapportadministration og Emneadministration vil blive fjernet fra Outbound by Enreach
  • Alle brugere vil bruge Rapporter og Ny Emne Admin til at fortsætte deres aktiviteter
  • Alle gemte rapporter og emnevisninger vil blive migreret og klar til brug
  • Mens data vil blive migreret, ved vi, at du bliver nødt til at sætte dig ind i en ny brugergrænseflade. Vi anbefaler stærkt at komme i gang med dette så snart som muligt, så du er forberedt. Læs vores guides om Rapporter og Ny Emne Admin.

Ofte Stillede Spørgsmål

Spørgsmål: Hvad sker der med gemte og brugerdefinerede emnevisninger og rapporter?
Svar: Alle gemte visninger vil blive migreret og venter på brugeren i det nye modul. Hvis den gemte rapport er grupperet efter dato, uge eller måned, vil dette ikke være muligt at se i Rapporter. En pop-up vil informere dig om, at denne filtreringsmulighed ikke længere er en mulighed. Men hvis du har brug for at se en rapport baseret på disse filtre, kan den genereres ved hjælp af Rapport API (Report API).
Spørgsmål: Vil kolonnerne i Rapporter matche kolonnerne i Rapportadministration?
Svar: Næsten, ja. Rapporter - Samlet tid multiplikator - Standardværdi vil ikke blive inkluderet i Rapporter.
Pauser vil ikke blive inkluderet i Rapporter, men kan ses på siden Tidsforbrug.
Spørgsmål: Jeg bruger kolonnerne 'Første opkaldstidspunkt' og 'Seneste opkaldstidspunkt' i Emneadministration. Kan jeg fortsætte med at bruge disse kolonner?
Svar: Ja. To nye datatyper vil blive oprettet, så du kan fortsætte med at filtrere ved hjælp af disse parametre.

Spørgsmål: Får jeg adgang til de samme data efter migreringen?
Svar: I Ny Emne Admin vil du have adgang til alle de samme data.
I Rapporter vil du have adgang til de samme data, men vil ikke være i stand til at gruppere på dage, uger eller tidspunkt.
Gemte rapporter og emnevisninger vil være tilgængelige i de nye moduler, og du behøver ikke at genskabe dem.

Spørgsmål: Vil Afsendelsesopsætning blive påvirket?
Svar: Nej. Afsendelsesopsætning for både Rapporter og Ny Emne Admin vil fortsætte med at fungere. Hvis du ønsker at ændre eksisterende opsætninger, kan dette gøres fra den nye funktion.
Spørgsmål: Der er en grænse på 1000 emner i Ny Emne Admin. Kan dette øges?
Svar: Nej. Når kunder arbejder med eller ændre 1000+ emner på én gang, påvirker det ydeevnen og hastigheden af Outbound. Hvis du har brug for at arbejde med 1000+ emner, kan du enten køre forespørgslen igen i Ny Lead Admin eller udføre ændringer ved at eksportere emner til en CSV og gen-uploade den med ændringerne.
En guide til at arbejde med 1000+ emner kan findes her.
Spørgsmål: Vil det være muligt at sætte en grænse for antallet af emner, der søges efter i Ny Emne Admin?
Svar: Nej, denne funktion vil ikke blive implementeret i Ny Emne Admin af samme årsager som 1000 emner-grænsereglen.
Spørgsmål: Vil det være muligt at søge og filtrere på aktive eller inaktive emner
Svar: Ja. Dette vil blive implementeret i filtreringsmulighederne i Ny Emne Admin.
Spørgsmål: Vil eksisterende API-anmodninger fortsætte med at virke?
Svar: Ja. Alle eksisterende API-integrationer vil blive ved med at fungere.
Spørgsmål: Kan jeg omlægge opkaldstid med et interval i Lead Admin?
Svar: Dette er muligt gennem funktionen Rediger emner i Ny Emne Admin. Denne handling kan dog kun udføres ét emne ad gangen.