Emner: Emneadministration

Velkommen til Emneadministration i Outbound by Enreach.

Hvis du er administrator, kan du redigere og vedligeholde alle emner i din organisation, se og oprette tilpassede emnevisninger og ringe til emner.

Du har måske bemærket, at Emneadministration har fået en makeover!

Bare rolig, du kan stadig se og oprette emneadministrationsrapporter, redigere emner individuelt eller i bulk og udføre alle de samme handlinger som i den gamle Emneadministration, men nu med flere funktioner, mere power og en nemmere, mere intuitiv brugeroplevelse!

I fremtiden vil denne forbedrede Emneadministration erstatte den gamle Emneadministration, så vi anbefaler at du læser denne guide igennem for at komme i gang i dag.

Læs artiklen igennem, eller klik på et link nedenfor for at komme i gang.

I denne artikel:

For at få adgang til Emneadministration skal du udvide drop-down menuen ved at klikke på Emner og vælge Emneadministration (Ny Emne Admin).

På navigationssiden kan du se et udvalg af dine emner, og de forskellige slags filtre, du kan anvende på dem.

Bemærk venligst, at du kun kan se et maksimalt antal på 1000 emner. Dette er for at opretholde hastigheden og kvaliteten af Outbound by Enreach.

Visninger

I topmenuen er der to muligheder: Visninger og Filtre.

Udvid drop-down menuen Visninger for at se en liste over alle emnevisninger.

Hvis du tidligere har gemt filtre som en brugerdefineret visning, kan du se dem her under Mine brugerdefinerede visninger.
Standardvisninger og Delte brugerdefinerede visninger kan også tilgås her.

Klik på stjerneikonet ved siden af en visning for at gemme den som en favoritvisning.

Vælger du en favoritvisning vil denne være standardvisningen, du vil se, hver gang du besøger Emneadministration.

Når du arbejder med Visninger, er der 3 muligheder

1: Klik på pileikonet til venstre for at justere adgangsrettighederne til andre i din organisation.

Udvid drop-down menuen og vælg de teams eller brugere, der vil få adgangsrettigheder, og klik på Gem ændringer.

2: Klik på papirikonet i midten for at oprette en klonet emnevisning

Indtast et nyt navn, og klik på Gem ændringer.

3: Klik på skraldespandsikonet til højre for at slette visningen.

Du vil blive bedt om at bekræfte, da slettede emnevisninger ikke kan gendannes.

Filtre

Brug udvalget af filtre til at filtrere emnevisningen, og gem brugerdefinerede emnevisninger som let tilgængelige rapporter.

Udvid drop-down menuen Filtre for at se de forskellige muligheder.

Vælg mellem Projekter, kampagner eller segmenter, Teams og brugere, Filtrer på specifikt felt, Status/Resultater og Dato og tid.

Projekter, kampagner eller segmenter

Klik på drop-down menuen Projekter for at vælge mellem projekter, kampagner eller segmenter

Udvid derefter drop-down menuen Aktive for at filtrere mellem Aktive eller Inaktive.

Marker den eller de afkrydsningsfelter, som du vil filtrere emnevisningen med, og klik på Projekter, kampagner eller segmenter igen for at skjule menuen.

Teams og brugere

Brug drop-down menuen øverst til at filtrere mellem  Emneejer, Oprindelig emneejer, Senest ændret af, Brugerafsluttet af og Uploadet af.

Udvid derefter drop-down menuen Teams for at vælge mellem teams og brugere, og vælg derefter Aktive og/eller Inaktive.

Marker den eller de afkrydsningsfelter, som du vil filtrere emnevisningen med, og klik på Teams og brugere igen for at skjule menuen.

Filtrer på specifikt felt

Udvid drop-down menuen Vælg felt for at vælge mellem Systemfelter eller dem, der er bestemt af Outbound by Enreach og det emnedata eller felter, der er blevet manuelt indtastet i emnedataen.

Hvis du vælger Systemfelter, skal du bruge slideren til at konfigurere det korrekte tal og klikke på det lilla + for at gemme.

Hvis du vælger Emnedata, skal du vælge reglen fra den midterste drop-down menu og indtaste feltværdien i tekstfeltet. Klik på det lilla + for at gemme.

Status/Resultater

Klik på Åbne emner (status) og Afsluttede emner (resultat) for at udvide de forskellige status-/resultatindstillinger.

Marker de felter, du vil filtrere emnevisningen med, og klik på Status/Resultater igen for at skjule menuen.

Dato og tid

Udvid drop-down menuen Senest ændret dato, og vælg filterbetingelsen for Dato og tid. Vælg mellem Senest ændret dato, Planlagt opkaldstidspunkt, Brugerafsluttet dato og Upload dato.

Vælg derefter datointervallet. Udvid kalenderikonets drop-down menu for at vælge fra et udvalg af foruddefinerede dataintervaller, eller klik på kalenderikonet for at indstille et brugerdefineret datointerval.

For at indstille et tilpasset datointerval skal du benytte pilene til at skifte mellem måneder, og klikke for at vælge start- og slutdato.

Når du har valgt dine filtre, skal du klikke på Søg

For at gemme alle filtrene i en visning, der kan tilgås igen, skal du klikke på Gem visning.

Du kan også ændre filtre direkte fra navigationssiden.
Du skal blot klikke på filteret, og mulighederne udvides. Eller hvis du vil fjerne filteret, skal du klikke på X for at slette det.

Muligheder

Der er flere muligheder at vælge mellem, når du arbejder med visninger i  Emneadministration. Når du er inde i en visning, kan du udvide drop-down menuen Muligheder i den øverste bjælke for at starte:

• Del visning: Klik for at dele visningen med andre teams eller brugere i din organisation. Rapporten gemmes under Mine brugerdefinerede visninger.
  • Eksporter visning: Klik for at eksportere emnedataene i en CSV-fil til dit skrivebord.
  • Afsendelsesopsætning: Hvis du er administrator, kan du planlægge automatiske e-mails med rapporter eller emnevisninger. Læs mere om Afsendelsesopsætning her.
  • Gem visning som: Klik for at lave en kopi af emnevisningen. Rapporten gemmes under Mine brugerdefinerede visninger.
  • Slet visning: Klik for at slette emnevisningen.

Kolonner

I Emneadministration er rapportkolonnerne fuldstændigt tilpasselige, så du kan redigere, tilføje og flytte kolonnerne, så de passer til dine behov.

For at redigere en kolonne skal du klikke på kolonnenavnet for at se mulighederne.

Søg efter en KPI ved hjælp af søgelinjen, eller udvid en af de viste kategorier for at se de relevante KPI'er.

Vælg hvilken KPI du vil ændre kolonnen til, og klik på Anvend.

For at flytte en kolonne skal du holde markøren over kolonnenavnet og klikke på pileikonet. Du kan derefter flytte kolonnen ved at trække og slippe den på det ønskede sted.

Hold markøren over cirkeldiagramikonet for at se en opdeling af kolonnedataene i et cirkeldiagram, eller klik på X-ikonet for at slette kolonnen.

Klik på plusikonet for at tilføje en ny kolonne.

Søg efter en specifik KPI i søgelinjen, eller udvid en kategori for at se alle de tilsvarende KPI'er.

Klik på  Tilføj kolonner for at tilføje kolonnen til visningen, Ryd filtre for at fjerne de valgte filtre eller tryk uden for boksen for at lukke listen.

Skift mellem disse ikoner for at ændre visningen af rapporten:

Linjeikonet giver dig mulighed for at se rapporten med fokus på alle kolonnedata. Hvis du har flere kolonner, skal du rulle til højre for at se alle rapportdata.

Det firkantede ikon er standardvisningen og udvider alle muligheder for at se detaljerede oplysninger om emnet, redigere emnet og kontakte emnet.

Skift for at indstille emnet som aktivt eller inaktivt.

Klik på Detaljer for at se emneoplysninger og emnedata.

Klik på Emnelog for at se eventuelle historiske ændringer foretaget i emnet.

Under Send besked skal du klikke på e-mail-ikonet for at sende en e-mail til emnet direkte fra  e-mail-editoren.

Klik på tekstboksikonet for at sende en sms til emnet direkte fra Emneadministrationssiden.

Hvis emnet er aktivt, skal du klikke på Ring (Dial) for at komme til Kontaktsiden, hvor du kan ringe direkte til emnet.

Kontrakt

Hvis emnet har underskrevet en kontrakt, kan detaljerne ses her.

Kontraktikoner er farvekodede i henhold til deres LifeCycle status i Flows by Enreach:

• Hvid: Kontrakten er påbegyndt.
  • Grøn: Kontrakten er blevet accepteret af emnet.
  • Blå: Hvis du har aktiveret en hjælpeknap på kontrakten, og emnet har klikket på hjælp, vil kontraktikonet være blåt.
  • Gul 1: Bekræftelse er sendt til emnet.
  • Gul 2: Første påmindelse er sendt til emnet.
  • Gul 3: Anden påmindelse er blevet sendt til emnet.
  • Gul 4: En tredje påmindelse er sendt til emnet.
  • Rød: Kontrakten er blevet annulleret.
  • Grey: Kontrakten er udløbet.

Hold markøren over informationsikonet fra navigationssiden for at se kontraktens aktuelle LifeCycle status.

Dobbeltklik på det første indkøbskurvikon for at se kontrakten.

Dobbeltklik på det andet indkøbskurvikon for at se kontrakten og opdatere emnedataene i Flows by Enreach.

Når du ser kontrakten, kan du skifte mellem Timeline og Lifecycle i topmenuen for at se detaljerede oplysninger om hver.

Klik på Resend SMS eller Resend Email for at sende en påmindelsesbesked, eller Reject for at annullere kontrakten.

Klik på Rediger for at redigere emneoplysningerne direkte på Kontaktsiden.

Redigering og vedligeholdelse af emner

Emner kan redigeres direkte fra Emneadministrationssiden, enten individuelt eller i bulk.

For at redigere emner skal du åbne den emnevisning, du vil arbejde med, fra menuen:

Eller søge efter et emne i søgelinjen:

For at redigere et emne individuelt skal du markere afkrydsningsfeltet til venstre for det pågældende emne.

Hvis du laver de samme ændringer på flere emner, skal du markere de emner, du vil redigere.

Alternativt, hvis du ønsker at redigere alle emner i en bestemt emnevisning, skal du enten klikke på Vælg alle eller afkrydsningsfeltet i topmenuen.

Når du har valgt et eller flere emner at arbejde med, vises et sæt muligheder.

Ændre ejer: Et pop op-vindue åbnes, så du kan vælge et team eller en bruger, der vil tage emneejerskab, og giver dig mulighed for at vælge, om du vil beholde ejerskabet til Private og VIP-genopkald. Læs mere om emneejerskab og hvordan det kan påvirke din tilladelse til at ringe til emner lige her.

• Aktiver: Giver dig mulighed for at aktivere emnet, så vedkommende kan ringes op.
  • Deaktiver: Deaktiver emnet, så det ikke vises i den kampagne, det blev uploadet til.
  • Planlagt opkaldstidspunkt: Giver dig mulighed for at justere dato og klokkeslæt for det planlagte opkald.
  • Status: Skift emnets status.
  • Prioritet: Skift emneprioriteten mellem 1 og 10 for at bestemme opkaldsprioriteten.
  • Klon: Giver dig mulighed for at klone emnet til en anden kampagne.
  • Lås op: Hvis emnet er låst, lås op og frigiv til anden bruger.
  • Tilføj til segment: Føj emnet til et segment, hvis du har oprettet dem.
  • Fjern tidsbegrænsning for opkald: Hvis emnet har en opkaldstidslås, giver dette dig mulighed for at fjerne den.