Kampagner: Kampagneoversigt

Velkommen til Kampagneoversigt i Outbound by Enreach.
Her kan du få et samlet overblik over alle dine kampagner, samt oprette og redigere kampagner.

Læs artiklen igennem, eller klik på et link nedenfor for at komme i gang.

I denne artikel:

Kampagneoversigt

For at få adgang til Kampagneoversigt skal du udvide Kampagner i menuen til venstre og klikke på Kampagneoversigt.

Brug søgelinjen til at søge i alle dine kampagner.

For at søge efter kampagner baseret på en specifik kampagneskabelon skal du udvide drop-down menuen Skabelonfilter og vælge den skabelon, du vil filtrere dine resultater efter.

Klik på øjenikonet for at filtrere kampagneoversigten efter Alle, Aktive eller Inaktive kampagner.

Klik på download-ikonet for at downloade en xlsx-fil, der indeholder alle data relateret til dine kampagner.

Klik på det lilla plus-ikon for at oprette en ny kampagne.

Projektet, som kampagnen tilhører, vises i en grå boks til venstre.

Emner, der er klar til at blive ringet op og samlet antal åbne emner vises i grønt.

Har du brug for fejlfinding? Besøg vores ofte stillede spørgsmål om kampagner for at gennemse et udvalg af de mest almindelige kampagnerelaterede spørgsmål.

Detaljer

For at se kampagnen og redigere detaljerne skal du klikke på den, du ønsker at arbejde på.

Alle kampagneoplysninger udvides. Skift mellem elementerne for at se forskellige områder af din kampagne.

I Detaljer er der en række muligheder:
  • Indlæs emner: Vælg for at uploade emner. For at læse mere om, hvordan du uploader emner, skal du gå til vores guide der omhandler upload af emnepulje.
  • Emnepuljer: Vælg for at se en liste over alle emnepuljer, der er uploadet til kampagnen. Læs mere om emnepuljer her.
  • Feltgruppedata: Opret feltgruppedata, når dine kampagnetilbud er for komplekse til en plukliste. Læs mere om feltgruppedata her.
  • Klon: Klik på Klon for at klone kampagnen og alle dens indstillinger.
  • Til/Fra: Skift mellem Til (On) og Fra (Off) for at indstille kampagnen til Aktiv eller Inaktiv.
  • Rediger: Klik på blyantikonet for at redigere kampagnen. Læs mere om alle redigeringsmulighederne her.

I Detaljer vil du se alle detaljerne om den kampagne, du valgte, inklusive det projekt, den tilhører, den kampagneskabelon, den er baseret på, og detaljer om opkaldsindstillinger.

Scroll ned for at se en oversigt over emner i din kampagne og en oversigt over alle tilgængelige og afsluttede emner.

Rettigheder

Skift til Rettigheder for at se og redigere team- og brugerrettigheder for denne kampagne.

Der er flere måder at filtrere visningen på:

Brug søgelinjen til at søge efter specifikke brugere eller teams, eller skift mellem organisationsikonet for at se organisationshierarkiet og brugerikonet for at se en liste over brugere.

Tildel rettigheder til kampagnen ved at afkrydse felter ud for brugere eller teams.

Klik på Gem for at gemme de opdaterede rettigheder, og Annuller for at afslutte uden at gemme.

Bemærk venligst, at brugerrettigheder ikke kan opdateres her, de skal gives via Kampagnerettighedsroller.
Gå til Organisation - Brugerroller for at give en kampagnerettighedsrolle.

Opkaldsforsøg

Skift til Opkaldsforsøg for at se en oversigt over opkaldsforsøg for denne kampagne.

Her kan du se et donutdiagram over alle opkaldsforsøg og deres resultater på dine emner.

For at se disse oplysninger i et grafformat og en oversigt over, hvad hver farve repræsenterer, skal du skifte til Distributionsgraf i topmenuen.

Emne beregner (Lead Calculator)

Skift til Emne beregner for at beregne NET-værdien af dine emner baseret på, hvor mange opkaldsforsøg, der er knyttet til dem.

Hold markøren over Netto Emne Faktor (%) for at øge og mindske den numeriske værdi med pilene.

Baseret på tallet i Netto Emne Faktor (%) vil den nye beregning vises i kolonnen Netto Emne Værdi.

Distributionsgraf

Skift til Distributionsgraf for at se en farvekodet graf over alle dine emner og deres status.

Distributionsgrafen er bygget som en tragt fra venstre mod højre: Det samlede antal emner i kampagnen vil blive opdelt i farvekodede tråde, der repræsenterer alle de forskellige opkaldsstatusser.