Indgående: Tilbagekald

Hvis du bruger Indgående Opkald, vil denne artikel forklare, hvordan mistede indgående opkald, eller tilbagekald, håndteres af Outbound.

Flere ressourcer

Kontakt: Dialer-prioritet

Indgående konfiguration

Emnehåndtering

Hvad er et tilbagekald?

Hvis et emne ringer ind, og der ikke er nogen ledige agenter til at tage opkaldet, vil emnet blive placeret i en tilbagekaldskø med status DialbackQueued, Tilbagekald i kø.

Når en agent bliver tilgængelig til at besvare opkaldet, vil emner i tilbagekaldskøen blive prioriteret først og vises som et tilbagekald i dialeren. Hvis der ikke er nogen tilgængelige agenter til at foretage tilbagekaldet inden for det konfigurerede tidsrum, forlader emnet tilbagekaldskøen.
Efter at have forladt tilbagekaldskøen, vil emnet vende tilbage til den status, den havde før tilbagekaldet.

Hvordan udvælges agenterne?

Når en agent bliver tilgængelig, er de første emner, der dukker op, tilbagekald.

Hvilke agenter, der er kvalificerede til at foretage tilbagekaldet, er baseret på deres kampagneadgangsrettigheder og emneejerskabskode (dvs. emneejerskabskode for tilbagekald skal være på agenternes liste over emneejerskabskoder).

For eksempel: Hvis et emne havde status Privat genopkald, før de ringede tilbage, vil tilbagekaldslogik kun tildele emnet som et tilbagekald til den korrekte emneejer. Fælles genopkald vil naturligvis gå til enhver agent, der er aktiv i den respektive kampagne.

Hvad sker der når...

  • Emnet ringer igen og er forbundet til en agent, før tilbagekaldet er foretaget?
    Emnet vil blive fjernet fra tilbagekaldskøen og får statussen  Dialback Cancelled, Tilbagekald annulleret.
  • Emnet besvarer ikke tilbagekaldet?
    Som standard vil et tilbagekald til et emne kun være i køen i 60 minutter. Hvis denne periode går, og agenten ikke var i stand til at kontakte emnet, vil emnet få statussen  Dialback Expired, Tilbagekald udløbet og blive fjernet fra køen.
  • Emnet er fjernet fra tilbagekaldskøen?
    Hvis emnet blev fundet under det indgående opkald, vil det bevare den samme status, som det havde før det indgående opkald.
  • Der er flere ubesvarede opkald fra ét emne?
    Hvis det samme emne har ringet flere gange, har kun det sidste opkald status DialbackQueued, Tilbagekald i kø. Alle tidligere opkald har statussen Dialback Cancelled, Tilbagekald annulleret og fjernes fra køen.
  • Emnet har flere numre?
    I det tilfælde, hvor systemet finder et emne, der matcher det nummer, der er ringet fra, og emnet har flere numre, vil det nummer, opkaldet er blevet foretaget fra, blive prioriteret som tilbagekald.
  • Emnet genkendes ikke af Outbound og besvarer ikke tilbagekaldet?
    Hvis du har valgt en handling på ingen emne fundet - Tilslut som ny i Indgående konfiguration, så oprettes et nyt emne med telefonnummeret.
    Hvis der ikke er noget svar fra emnet under tilbagekaldet, så vil emnet blive gemt med en automatisk genopkaldsstatus.

Still need help? Contact Us Contact Us