Indgående: Indgående konfiguration

Velkommen til Indgående konfiguration i Outbound by Enreach.

Hvis du er administrator, kan du konfigurere alle indstillinger for de numre, der bruges ved modtagelse af indgående opkald.

Bemærk venligst, at nye indgående telefonnumre skal leveres af Outbound by Enreach Support.

Hvis du har brug for flere numre, kontakt venligst support.

Læs artiklen igennem, eller klik på et link nedenfor for at komme i gang.

I denne artikel:

For at få adgang til Indgående konfiguration skal du udvide drop-down menuen Indgående og vælge Indgående konfiguration.

På navigationssiden vil du se en liste over alle indgående telefonnumre i din organisation.

Brug søgelinjen til at søge efter et bestemt indgående telefonnummer.

Dobbeltklik på et indgående telefonnummer for at blive ført til redigeringsguiden.
Klik på en overskrift i navigationen for at springe til den sektion af guiden, eller scroll igennem for at konfigurere alle indstillingerne.

Generelle indstillinger

Konfigurer følgende indstillinger under Generelle indstillinger (obligatoriske felter er markeret med en rød stjerne):

• Navn: Indtast et navn til det indgående telefonnummer.
  • Vælg telefonnummer: Hvis du opretter et nyt indgående telefonnummer, skal du vælge det fra listen. Hvis du har brug for flere numre, kontakt venligst support.
  • Projekt: Udvid drop-down menuen og vælg hvilket projekt det indgående telefonnummer skal bruges til.
  • Kampagne, der bruges til klonede og nye emner: Hvis du vælger at klone eller oprette et ny emne i emnehåndtering, er dette den kampagne, emnet vil blive klonet eller oprettet i.
  • Kampagnens søgeomfang: Udvid drop-down menuen og vælg hvilke kampagner og projekter, som det indgående telefonnummer skal bruges til.

Direkte indgående

Direkte indgående numre er en type indgående nummer, som du kan forbinde direkte til et specifikt team eller en specifik agent. Disse numre bestilles direkte hos vores supportteam og er gode til at sikre, at dine indgående opkald kun går til de rigtige personer.

Konfiguration af et direkte indgående nummer er nøjagtigt det samme som et indgående nummer, men med det tilføjede trin Forbind til team eller agent.

Bemærk,  at når et direkte indgående nummer er bundet til et team, vil hvert medlem af det team være i stand til at se ubesvarede opkald til det nummer i Ubesvarede indgående opkald.

Åbningstider

Under Åbningstider skal du konfigurere, hvornår det indgående telefonnummer skal være åbent og lukket.

Som standard er der under Status-kolonnen udfor hver ugedag en drop-down menu. Udvid drop-down menuen for at indstille status for åbningstiderne. Vælg mellem Åbent, Lukket og Viderestil.

Hvis du vælger at viderestille et opkald, kan viderestillingsnummeret konfigureres i Emnehåndtering.

Indtast de korrekte timer i kolonnerne Fra og Til.

For at konfigurere flere åbningstider eller tilføje flere regler til den enkelte ugedag, skal du klikke på +-ikonet til højre og klikke på den ugedag, du vil konfigurere yderligere åbningstider for.

Hvis du har brug for at konfigurere nogen undtagelser til åbnings- og lukketiderne, skal du klikke på Vis undtagelser for åbningstider og klikke på det grønne +-ikon.

Udvid drop-down menuen i kolonnen Status for at indstille status for undtagelsen mellem Åbent, Lukket og Viderestil.

Udvid drop-down menuen i kolonnen Ugedage for at vælge mellem Hverdage, Weekender og Alle dage.

Klik derefter på kalenderikonet i kolonnen Fra dato for at indstille start- og slutdatoen for undtagelserne, og indstil tiden i kolonnerne Fra tid og Til tid.

Emnehåndtering

Konfigurer, hvordan indgående opkald håndteres, under Emnehåndtering:
  • Handling hvis emne kan matches til eksisterende emne: Vælg, hvad der skal ske, hvis emnet genkendes af support.campaigns@enreach.com. Vælg mellem Tilslut kun til åbne emner , Tilslut til åbne og lukkede emner, Forbind åbne og klon afsluttede emner og Klon og forbind altid.
  • Ved kloning: Medtag resultatdata?: Hvis du har valgt Klon og forbind altid, kan du skifte mellem Ja og Nej for at klone resultatdataene.
  • Ved kloning: Luk originalt emne?: Hvis du har valgt Klon og forbind altid, kan du skifte mellem Ja og Nej for at lukke det originale emne.
  • Handling hvis emne ringer fra hemmeligt nummer (intet A-nummer): Vælg, hvad der skal ske, hvis du modtager et opkald med et skjult nummer. Vælg mellem Afspil besked og læg på, Viderestil til andet nummer og Opret nyt emne.
  • Handling hvis ingen agent findes: Vælg, hvad der skal ske, hvis der ikke er nogen tilgængelige agenter klar til at modtage opkaldet. Vælg mellem Afspil besked og læg på og Viderestil til andet nummer.
  • Handling hvis emne ikke kan matches til eksisterende emne: Vælg, hvad der skal ske, hvis emnet ikke genkendes af support.campaigns@enreach.com. Vælg mellem  Afspil besked og læg på, Viderestil til andet nummer og Opret nyt emne.
  • Køindstillinger: Bestem, hvordan indgående opkald til dette nummer skal håndteres, og til hvilke agenter de sendes til. Vælg mellem Aktive og tilgængelige agenter, Tilgængelige agenter, Alle agenter.
Klik på Kopier indstillinger for at kopiere indstillingerne for emnehåndtering fra andre indgående telefonnumre.
Klik på Del indstillinger for at dele indstillingerne for emnehåndtering med andre indgående telefonnumre.

Hvordan matches et emne med et indgående opkald?

Når du modtager et indgående opkald, vil Outbound tjekke for at se, om der er nogen emner med det pågældende telefonnummer i systemet.

Hvis der findes flere emner med det samme telefonnummer, for eksempel klonede emner i flere forskellige kampagner, så vil Outbound vælge det emne, der senest er blevet ringet op: Kampagnen, som dette emne tilhører, vil blive vist på Kontaktsiden.

Hvis det indgående nummer ikke er registreret som emne i systemet, så afhænger hvad der sker af, hvilken indstilling du vælger i Handling hvis emne ikke kan matches til eksisterende emne.

• Afspil besked og læg på vil afspille meddelelsen indstillet under "Generel fejlmeddelelse" i Lydindstillinger og afbryde opkaldet.
  • Viderestil til andet nummer vil viderestille opkaldet til nummeret angivet i feltet for dette (der kommer et felt til syne, hvor nummeret skal angives, hvis denne mulighed vælges).
  • Opret nyt emne vil forbinde emnet til agenten. Agenten kan derefter gemme detaljerne som et nyt emne.

Venteindstillinger

Under Venteindstillinger skal du konfigurere de lyde, som emner vil høre, mens de venter på at blive forbundet til en agent (obligatoriske felter er markeret med en rød stjerne):
For at vælge lydene i Venteindstillinger skal du uploade alle lyde eller beskeder i Indgående Opkaldslyde.
  • Lyd ved forbindelse: Vælg den lyd, som emnet skal høre, når vedkommende forbindes til en agent.
  • Lyd som gentages (flere gange; Loop): Vælg den lyd, som emnet skal høre gentagende gange (loopes), mens vedkommende venter i køen.
    • Interval (sek.): Indstil hvor mange sekunders pause, der skal være mellem at loop-lyden skal afspilles.
  • Timeout-lyd: Hvis opkaldet ikke forbindes og når den maksimale ventetid, skal du vælge, hvilken lyd emnet skal høre.
    • Maksimal ventetid (sek.): Indstil, hvor mange sekunder det vil tage for at et opkald bliver sat i timeout.
    • Handling efter timeout: Udvid drop-down menuen, og vælg, hvilken handling der skal udføres, når et opkald når timeout. Vælg mellem Afspil besked og læg på og Viderestil til andet nummer.
Klik på Kopier indstillinger for at kopiere indstillingerne for venteindstillinger fra andre indgående telefonnumre.
Klik på Del indstillinger for at dele indstillingerne for venteindstillinger med andre indgående telefonnumre.

Hvis du har brug for at konfigurere nogen undtagelser for venteindstillingerne, mens opkaldet er i køen, skal du klikke på Vis undtagelser for venteindstillinger og klikke på det grønne +-ikon.

I kolonnen Type: Skift mellem Loop og Enkelt gang for at konfigurere, hvordan lyden skal afspilles.
I kolonnen Lyd: Udvid drop-down menuen for at vælge, hvilken lyd der skal afspilles til din udtagelse.
I kolonnen Afspil lyd efter (sek.): skal du indtaste det antal sekunder, som lyden skal afspilles i.
På billedet nedenfor, efter at emnet havde nået den maksimale ventetid, konfigureret under Afslut ( Finish), afspilles den første besked efter 20 sekunder, den anden besked efter 40 sekunder og den tredje besked efter 60 sekunder.

Lydindstillinger

Under Lydindstillinger skal du konfigurere, hvilke lyde der skal afspilles i en række forskellige situationer:
  • Generel fejlmeddelelse: Denne lyd afspilles, hver gang indstillingen Afspil besked og læg på  er valgt.
  • Lyd til afspilning udenfor åbningstid: Hvis emnet ringer udenfor åbningstid, vil de høre denne lyd.
  • Lyd til afspilning hvis det fundne emne er lukket: Denne lyd afspilles, når indstillingen Handling hvis emne kan matches til eksisterende emne er indstillet til Tilslut kun til åbne emner.
  • Agentmeddelelseslyd: Denne lyd afspilles, når det næste emne, som en agent er forbundet til, er et indgående opkald. Denne indstilling konfigureres i Indstillinger, når den Indgående forbindelsestilstand er indstillet til Øjeblikkeligt.
  • Lyd for besked om indgående opkald: Denne lyd afspilles til agenten, når et indgående opkald placeres i køen.
  • Aktiver notifikation om indgående opkald: Skift mellem Ja og Nej for at aktivere besked om indgående opkald.

Klik på  Kopier indstillinger for at kopiere indstillingerne for lydindstillingerne fra andre indgående telefonnumre.

Klik på  Del indstillinger for at dele indstillingerne for lydindstillingerne med andre indgående telefonnumre.

Når du er færdig med at konfigurere indstillingerne, skal du klikke på Gem ændringer.