Indgående: Indgående Opkaldslyde

Velkommen til Indgående Opkaldslyd e i Outbound by Enreach.
Hvis du er administrator, kan du uploade lydfiler til afspilning, når du modtager Indgående Opkald.
For at få komme til Indgående Opkaldslyde skal du udvide drop-down menuen Indgående og vælge Indgående Opkaldslyde.

På navigationssiden vil du se en liste over alle indgående opkaldslyde, der allerede er blevet uploadet.

Klik på afspilningsikonet for at få høre lyden, eller på tandhjulsikonet for at redigere.

For at redigere en lydfil skal du indtaste et nyt navn og vælge et projekt, den vil tilhøre fra drop-down menuen.

For at ændre wav-filen skal du klikke på upload-ikonet for at vælge en fil fra dit skrivebord.

Klik på Gem ændringer eller Luk for at afslutte uden at gemme.

Brug søgelinjen til at søge efter en bestemt lydfil eller klik på +Ny, for at oprette en ny lydfil.

For at uploade en lydfil skal du indtaste et navn og vælge et projekt, den vil tilhøre fra drop-down menuen.
Klik på upload-ikonet for at vælge en wav-fil fra dit skrivebord.

Klik på Gem ændringer eller Luk for at afslutte uden at gemme.