Tilføj ny bruger

Brugere kan oprettes under dine organisatoriske enheder (hold eller afdelinger)

1. lik på enheden (hold eller division), hvor du vil tilføje de nye brugere. I ovenstående eksempel "SalesTeam 1 SubTeam" er valgt
  2. Klik på "Tilføj Bruger til [navn enhed]"

Udfyld de informationer nødvendige for brugeren.

• I vores eksempel har vi mulighed for at vælge Brugerrolle
  • Tænk om MFA kode er nødvendig for brugeren.
  • Hvis i har hak i at "Samtale optagelser er aktiv" så optages alle samtaler hos brugeren. Og det er sæt til på kampagnen eller ej. En fordel hvis du har en ny bruger under træning.
  • Tryk på "Gem"