Aktiver optagelse af opkald

I denne vejledning forklarer vi de forskellige måder at aktivere optagelse af samtaler i Outbound. Dette kan aktiveres på Bruger, Team og Kampagne eller aktivere brugerstyrede optagelser. Du har også mulighed for at optage kun agentens side af samtalen.

Aktiver samtale optagelse på bruger eller team

Samtale optagelses modulet har to indstilligner på bruger eller team. Dette skal ændres under "Administrer organisation". Den første vi beskriver her giver den enkelte bruger eller team rettighed til samtale optagelser. Den anden fortæller om mulighed for bruger at tildele andre denne rettighed.

1. Når du vil aktivere lydoptagelse på bruger, skal du finde den relevante bruger i din Organisation og trykke på den. I brugerens profil kan du se et afkrydsnings feltet "Samtale optagelse aktiv", sæt hak i feltet og tryk på Gem.
    På team, skal du trykke på team navnet og derefter på "Rediger team NAVN". Her har du også mulighed for at sætte hak i "Samtale optagelse aktiv" og trykke på Gem.
    1. Husk at i begge tilfælde skal bruger logge ud af systemet før indstillingerne træder i kraft.
  2. Har du f.eks. en team leader som skal kunne aktivere denne funktion på andre bruger skal dette gøres under brugerens funktions rettigheder. Tryk på brugerens navn og derefter på "Rediger funktions rettigheder". Se mere om funktions rettigheder her

OBS! Når Optagelser af samtaler er aktiveret på bruger, bliver alle samtaler hos den pågældende bruger optaget, selvom samtale optagelse på kampagne er slået fra. Dette kan være relevant med nye brugere som er under træning.

Aktiver samtale optagelser på Kampagne

Dette sker for alle bruger som arbejder på den pågældende kampagne.
Gå til Kampagneoversigten vælg din kampagne og tryk "Rediger"

Tryk på Menupunktet "Optagelse af opkald"

• Sæt hak i "Optag alle samtaler på denne kampagne
  • Her kan du vælge om du vil optage hele samtalen eller kun agent
  • Derefter skal du vælge hvor længe samtaler skal gemmes.

OBS! Når du vælger at aktivere samtale optagelse på kampagne overskriver dette indstillingen på brugerniveau. Dette betyder at de bruger som ikke har samtale optagelse aktiveret på brugerniveau vil også have samtaleoptagelser aktiveret på den kampagne.