Brugerroller

Med brug af Brugerroller sætter du dine bruger i en kategori med specifikke funktions rettigheder. Når en bruger får tildelt en brugerrolle, overskriver den de funktions rettigheder som er sat på brugeren. En bruger kan have flere en en funktion i virksomheden. Derfor kan en bruger have flere end 1 brugerrolle tildelt sig. Når dette er, kombineres de funktions rettigheder fra alle brugerrolle tildelt brugeren.

For at administrere brugerrollerne, trykker du på "Organisation" i hovedmenuen og derefter på Bruger roller

Her kan du redigere i eller oprette en ny Brugerolle. Du har kan også kopiere en eksisterende Brugerrolle og ændre de relevante funktions rettigheder. Der er præ-definerede brugerroller som i kan bruge som skabeloner.

Tilføj et navn til din rolle og begyndt at definere hvilke funktioner denne rolle skal bruge. Vær opmærksom på at hver funktion har en lille hjælpe tekst ved mouse over til at forklare funktionerne.

Hver ændring du laver i rettighederne gemmes automatisk.

Når du er tilfreds med dine rettigheder for den rolle du opretter, skal du tilføje den til de relevante bruger.
Tryk på "Organisation", og vælg Administrer organisation.
Vælg den bruger og scroll ned til Brugerroller. Tryk på den/de roller brugeren skal være tilknyttet til. Hvis du skal de skal have flere brugerroller, hold ctrl nede og tryk.

HUSK at scroll ned og trykke på "Gem" ændringerne på brugeren.

OBS: Hvis du skal ændre brugerrolle på en bruger kan du holde ctrl nede og så trykke på den rolle som skal fjernes.
Fjerner du en rolle fra brugeren, fjernes de rettigheder fra brugeren.