Har du lydproblemer?

Oplever du lydproblemer under opkald?

Før du kontakter support, skal du fejlfinde følgende:

1. Log ud af Outbound og genstart din computer. Dette vil lukke processer, der muligvis kører i baggrunden på din computer og forårsager forbindelsesproblemer.
  2. Bruger du den indbyggede Soft Phone? Test WebRTC-forbindelsen ved at klikke på dette link.
  3. Er du tilsluttet via Bluetooth? Brug et kabel, hvis det er muligt. Flere agenter, der alle er tilsluttet via Bluetooth, kan forårsage forbindelsesproblemer.
  4. Tilslut din computer med et kabel og ikke wifi.
  5. Streaming af musik eller at se videoer kan også belaste dit netværk, så sørg for, at ingen andre programmer kører, når du foretager opkald.
  6. Prøv en mobil hotspot (tethering), hvis det er muligt, for at omgå det lokale netværk.
  7. Test forbindelsen ved at deaktivere det lokale antivirusprogram og firewall, da dette kan blokere eller forsinke visse processer.
  8. Hvis det er muligt, skal du afinstallere eventuelle browsere på din computer, som du ikke bruger. Flere browsere kan kæmpe om rettigheder og konfiguration og forårsage problemer med forbindelsen. Vi anbefaler, at du enten bruger Chrome eller Firefox til at foretage opkald til emner.
  9. Hvis du bruger Windows, er der en indstilling kaldet "Exclusive mode" i lydindstillingen, som blokerer for Outbounds brug af lydenheden. Sådan ændrer du dette:

Tryk på Windows-ikonet > Indstillinger > System > Lyd

Når du befinder dig i dine lydindstillinger, skal du scrolle ned og trykke på Flere lydindstillinger

Under Afspilning vælger du dine høretelefoner fra listen og klikker Egenskaber

Tryk på Avanceret, fravælg Eksklusiv tilstand og klik OK

Løser intet af ovenstående dine lydproblemer?

Kontakt support med følgende information:

• Hvor mange agenter oplever problemet?
  • Et eksempel på problemet: Screenshots, optagelser, emne-ID for et opkald, hvor dette problem blev oplevet.
  • Et screenshot af din konsol (læs hvordan du gør det her).