Idéhubben

Idéhubben er et åbent forum, hvor du kan deltage i fremtiden for Outbound og Flows. Har du en idé til en forbedring? Ved du, hvad der vil gøre dit arbejde mere effektivt? Idéhubben er en direkte linje til produktteamet, og ved at lære vores brugers behov at kende, kan vi løbende forbedre, skabe et bedre produkt og i processen skabe gladere brugere 🙌

Hvem kan indsende en idé i Idéhubben?

Alle med en idé er velkommen til at indsende! Så længe du er logget ind i Outbound eller Flows, behøver du ikke engang at forlade den side, du arbejder på, eller oprette en konto for at oprette din idé.

Hvis du vil skrive anonymt, kan du det, og du kan være sikker på, at ingen af dine personlige oplysninger vil være synlige for andre brugere.

Hvad gør vi med dine idéer?

Alle nyskabte ideer lander i ' Innovate'-fasen. Det er stedet, hvor vi kan udvikle ideer sammen.
Vi læser og gennemgår hver idé, der kommer vores vej. For nogle vil vi bede om mere information eller foreslå en løsning for at nå målet.
Hvis en idé aktivt overvejes til vores roadmap eller arbejdes på, vil den blive flyttet til ' Being Researched'-fasen.
Når en idé allerede er mulig, flyttes den til ' Already Possible'-fasen, og vi guider dig til svaret.

Hvis du har indsendt en idé, og du ikke har modtaget en kommentar endnu, så fortvivl ikke! På nogle ideer vil vi gerne høre, hvad du synes - like og kommenter, og lad os vide, at det er vigtigt for dig.

Jeg skrev i jeres tidligere idéhub, hvad skete der med de idéer?

De er der stadig alle sammen! Hvis du nogensinde har brugt vores gamle idéhub, vil du opdage, at vi har migreret alle dine idéer og likes, og du vil kunne se dem i din brugerprofil.

Sådan indsender du en idé

Hvis du har en idé, du vil dele, vil vi gerne høre den!

Uanset om du starter i Outbound eller Flows, kan idéhubben
tilgås ved at vælge Idéhub fra den øverste bjælke.

Når widgetten er åben, skal du følge trinene på skærmen for at oprette
din idé.

Giv din idé et klart og beskrivende navn – gør det indlysende
hvad du forsøger at opnå på den kortest mulige måde!
Dette vil også gøre det lettere for andre at gennemse og like ideer.

Forklar i beskrivelsen, hvilket resultat du forsøger at opnå,
og hvilket problem det løser for dig. På den måde vores kan vores produkt
og udviklings teams får en god fornemmelse af
dine behov, når du arbejder i Outbound og Flows.

Når du har indsendt din idé, kan du gennemse biblioteket med idéer, der allerede er
offentliggjort!
Jo flere likes og engagement en idé får, jo tydeligere
vi kan se et behov for forbedring.

Du får en e-mail-notifikation, når; andre
brugere liker eller kommentere
på din idé; når den flyttes til en anden fase, eller vi
kommenterer.
Du kan slå disse fra i dine kontoindstillinger.

Idéhubben virker virkelig!

Se nogle ideer, vi har leveret

Stille opkaldsovervågning

Rotations regler og brugsgrænser på Caller-ID telefonnumre

Menu låsen i Outbound