Returnerede Opkald bliver til Indgående konfiguration!

Som en del af vores fortsatte indsats for at skabe den bedste Outbound by Enreach-oplevelse for alle vores brugere, vil vi i år strømline applikationen og migrere brugere fra ældre funktioner til vores nyere - o g for ikke at nævne mere kraftfulde, alsidige og nemme at bruge - funktioner!

Vi har gjort alt for at sikre, at dette er en nem overgang for vores værdifulde brugere, da vi ved, at forandring kan være svær!

Er du en bruger af Returnerede Opkald?

Her er hvad du behøver at vide:
  • Den 3. oktober 2022 bliver funktionen Returnerede Opkald til Indgående konfiguration.
  • Du vil nu bruge Indgående konfiguration til at se alle dine indgående opkald og justere indstillingerne for disse telefonnumre.
  • Du kan konfigurere åbningstider på dine numre og indstille de nøjagtige tidspunkter, hvor du kan modtage opkald.
  • For at få et opdateret overblik over al din indgående aktivitet, har du nu adgang til Indgående Live Statistikker, hvor du kan se antallet af Opkald i kø, Tilbagekald, Totalt antal opkald, Succesrate og meget mere.
Så husk: du vil se et nyt menupunkt og nogle flere funktioner for at få mest muligt ud af Indgående konfiguration, men du behøver ikke at omkonfigurere noget - alle dine indstillinger vil blive gemt og automatisk overført til modulet Indgående konfiguration.