Velkommen til Live Operations!

Vekommen til Live Operations!

Som en del af vores fortsatte indsats for at skabe den bedste Outbound by Enreach-oplevelse for alle vores brugere, vil vi i år strømline applikationen og migrere brugere fra ældre funktioner til vores nyere - og for ikke at nævne mere kraftfulde, alsidige og let anvendelige - funktioner!

Dette vil betyde, at Outbound bliver enklere at bruge, nemmere at vedligeholde og i sidste ende give mere værdi for vores brugere, da vores produkt- og udviklingsteams kan fokusere på fremtiden for Outbound i stedet for fortiden.

Vi har gjort alt for at sikre, at dette er en nem overgang for vores brugere, med minimal forstyrrelse, da vi ved, at forandring kan være svær.

Er du Medlyt- eller Wallboard-bruger?

Her er hvad du behøver at vide:

• Den 1. november 2022 vil funktionerne Medlyt og Wallboard blive fjernet fra Outbound, og alle brugere vil blive flyttet til Live Operations - Outbounds live-statistik og agentmonitorerings hub
  • Alle funktioner og funktionaliteter i Medlyt og Wallboard kan findes i Live Operations, i en funktion, der er moderne, hurtigere og indeholder mange flere tilgængelige muligheder
  • Teamledere og kvalitetssikringsagenter vil være i stand til at monitorere opkald fra agenter i deres team i Live Operations
  • Da Wallboard vil blive lukket ned, vil Live Operations blive beriget med flere muligheder, som kun tidligere var tilgængelige i Wallboard:
    • KPI'er for første opkald og seneste opkald, så du nemt kan spore agentaktivitet
    • Mulighed for at se brugere, der er logget ud
    • Mulighed for at se team-KPI'er (dette kan implementeres ved funktionsrettigheden Udvidet indbliksrettighed)
    • Mulighed for at begrænse en brugers ret til at ændre KPI'er gennem en nyudviklet funktionsrettighed
  • Det vil ikke være muligt at downloade en rapport i Live Operations, som det var i Wallboard - dog kan rapporter oprettes og downloades i vores Rapportmodul.

Hvis du vil have en dybdegående guide til, hvad Live Operations kan, så gå til denne artikel!

Har du brug for, at dine agenter skal se deres teamstatistikker?

Da Live Operations er beregnet til teamledere og administratorer, der skal have et samlet overblik over deres teams aktivitet, anbefaler vi at tillade agenter at se Standard Agentrapporten i Rapporter.
Her kan hele teamet se deres kollegers statistik, uden nogen af de følsomme data eller handlinger i Live Operations, hvilket gør det til en idéerstatning for Wallboard.

Tip: Klik på stjernen ved siden af Agentrapport fra standardrapportlisten.
Klik derefter på Gem rapport, og del den med dit team via knappen Adgangsrettigheder til højre for den nyoprettede rapport.
Når dit team går ind i Rapporter, indlæses agentrapporten automatisk!
For at sikre, at dit team har adgang til Standard Agentrapporten, skal du gøre følgende:
1. Find teamet (eller brugeren) i Administrer organisation. Klik på Rediger.

2. Klik på Funktionsrettigheder.

3. Søg efter  Udvidede indbliksrettigheder og markér afkrydsningsfeltet.

4. Klik Gem