Indblik: Scoreboards

Velkommen til Scoreboards i Outbound by Enreach.
Her kan du tilpasse visuelle præstationsrapporter for at kontrollere præstationer og succeser med kampagner, segmenter og teams.

Læs gennem artiklen, eller klik på et link nedenfor for at komme i gang.

I denne artikel:

For at få adgang til Scoreboards skal du udvide drop-down menuen Indblik og vælge Scoreboards.

Hvis du allerede har oprettet Scoreboards i din organisation, vises de automatisk her.
Klik på et Scoreboards for at se det.

Til højre er nogle muligheder: Klik på kryds-ikonet for at slette et Scoreboard, blyantikonet for at redigere og pil-ikonet for at dele Scoreboardet med andre i din organisation.

Klikker du på et Scoreboard, kommer du i visningstilstand.

Eksisterende Scoreboards kan tilpasses, men vil ligne den nedenfor. På billedet herunder kan du hurtigt få et overblik over dette salgsteams performance, inklusive opkaldsstatistik pr. agent, og hvor tæt de er på at nå deres mål.

For at vende tilbage til oversigten over Scoreboards, når du er i visningstilstand, skal du klikke på skruenøgle-ikonet.

Opret et Scoreboard

For at oprette et nyt Scoreboard, klik Opret

• Indtast først et navn til dit Scoreboard.
  • Skift mellem kampagner og segmenter for at beslutte, hvilke data du vil spore.
  • Klik på Alle for at spore alle de tilgængelige kampagner eller segmenter, eller klik på Valgte for manuelt at vælge.
  • Klik på øjenikonet for at filtrere mellem aktive eller inaktive kampagner eller segmenter, eller brug søgefeltet.
  • Når du er færdig, skal du klikke på Gem for at gemme dine præferencer eller Annuller for at afslutte uden at gemme. Klik på fanen Kryds-ikonet for at kollapse siden.

Når du har gemt dine præferencer, vil du se en tom side.
Den første ting at gøre er at tilføje en widget. Skift redigeringskontakten (Edit) til grøn, og klik på Tilføj widget (Add widget).
Du vil derefter se en liste med 8 forskellige widgets at vælge imellem.
Klik på en widget for at tilføje den til dit Scoreboard, og klik og træk til den ønskede størrelse. Bare rolig, størrelsen og placeringen af widgetten kan ændres senere.

I Outbound by Enreach kan du vælge mellem Nummer (Number), Speedometer, Tabel (Table), Graf (Graph), Søjlediagram (Column Chart), Cirkeldiagram (Pie Chart), Tekst (Text) og Billede (Image).

Nummer (Number)

Nummer-widgeten vil sammenligne performance af to udvalgte KPI'er over et bestemt tidsrum. Dette er virkelig nyttigt til at spore antallet af succesfulde opkald og den samlede profit, f.eks:
I guiden skal du indtaste følgende oplysninger:
  • Tilføj en titel (Add title): Indtast et beskrivende navn, der forklarer, hvilke data widgeten viser.
  • Metrik (Metric): Udvid drop-down menuen for at vælge, hvilken KPI der vil fungere som den første metrik, der vises som det øverste datafelt.
  • Anden metrik (Second Metric): Udvid drop-down menuen for at vælge, hvilken KPI der vil fungere som den anden metrik, der vises under den primære metrik.
  • Tidsperiode (Time period): Udvid drop-down menuen, og vælg en tidsperiode at filtrere KPI-dataene efter.
  • Teams: Klik på Teams tekstfeltet for at udvide en liste over teams i din organisation. Klik på de hold, du vil hente dataene fra.
  • Nøjagtighed, decimaler (Accuracy, decimals): Hvis du bruger en KPI, der viser en procentdel, kan du konfigurere, hvor mange decimalpoint der vises.
  • Ekskluder tomme poster (Exclude Empty Records): Marker dette felt for at ekskludere eventuelle felter uden data.
  • Trigger -funktion (Trigger Function): Tilføjelse af en triggerfunktion vil gøre KPI -datafeltet rødt, afhængigt af om det er mere eller mindre end den værdi, der er indtastet i Trigger-tærsklen nedenfor. Vælg mellem, hvis [værdi]> tærskel, så rød (If [value]  > Threshold then RED) og hvis [værdi] <tærskel, så rød (If [value]  < Threshold then RED).
  • Trigger -tærskel (Trigger Threshold): Indtast tærsklen, der bestemmer om KPI -datafeltet, bliver rødt, hvis du har valgt at tilføje en triggerfunktion. Hvis du f.eks.; vælger Opkald - Opkaldsforsøg som den første metrik; sætter Trigger-funktionen (Trigger Function) til hvis [værdi] <tærskel, så rød (If [value]  < Threshold then RED) og sætter Trigger-tærsklen (Trigger Threshold) til 500, så vil metriks blive vist i rødt, hvis Opkald - Opkaldsforsøg er under 500.
Klik på Gem (Save) for at gemme din widget eller Annuller (Cancel) for at afslutte uden at gemme.

Speedometer

Speedometer-widgetten vil sammenligne performance af en KPI med en statisk mål-KPI og er en nyttig visualisering af, hvor tæt KPI'en er på at nå målet.
Indtast følgende oplysninger i guiden:
  • Tilføj en titel (Add a title): Indtast et beskrivende navn, der forklarer, hvilke data widgeten viser.
  • Metrik (Metric): Udvid drop-down menuen for at vælge, hvilken KPI der vil fungere som den første metrik, der vises som det øverste datafelt.
  • Anden metrik (Second Metric): Udvid drop-down menuen for at vælge, hvilken KPI der vil fungere som den anden metrik, der vises under den primære metrik.
  • Tidsperiode (Time period): Udvid drop-down menuen, og vælg en tidsperiode at filtrere KPI-dataene efter.
  • Teams: Klik på Teams tekstfeltet for at udvide en liste over teams i din organisation. Klik på de hold, du vil hente dataene fra.
  • Nøjagtighed, decimaler (Accuracy, decimals): Hvis du bruger en KPI, der viser en procentdel, kan du konfigurere, hvor mange decimalpoint der vises.
  • Ekskluder tomme poster (Exclude Empty Records): Marker dette felt for at ekskludere eventuelle felter uden data.
  • Trigger -funktion (Trigger Function): Tilføjelse af en triggerfunktion vil gøre KPI -datafeltet rødt, afhængigt af om det er mere eller mindre end den værdi, der er indtastet i Trigger-tærsklen nedenfor. Vælg mellem, hvis [værdi]> tærskel, så rød (If [value]  > Threshold then RED) og hvis [værdi] <tærskel, så rød (If [value]  < Threshold then RED).
  • Trigger -tærskel (Trigger Threshold): Indtast tærsklen, der bestemmer om KPI -datafeltet, bliver rødt, hvis du har valgt at tilføje en triggerfunktion. Hvis du f.eks.; vælger Opkald - Opkaldsforsøg som den første metric; sætter Trigger-funktionen (Trigger Function) til hvis [værdi] <tærskel, så rød (If [value]  < Threshold then RED) og sætter Trigger-tærsklen (Trigger Threshold) til 500, så vil metrics blive vist i rødt, hvis Opkald - Opkaldsforsøg er under 500.

Klik på Gem (Save) for at gemme din widget eller Annuller (Cancel) for at afslutte uden at gemme.

Tabel (Table)

Tabel-widgetten vil sammenligne e t antal KPI'er op mod agenter, så du kan få et hurtigt overblik over deres performance på bestemte områder.
Indtast følgende oplysninger i guiden:
  • Tilføj en titel (Add a title): Indtast et beskrivende navn, der forklarer, hvilke data widgetten viser.
  • Tilføj kolonne (Add column): Klik på plustegnet for at tilføje endnu en kolonne til tabel-widgetten. Gentag efter behov.
  • Tidsperiode (Time period): Udvid drop-down menuen, og vælg en tidsperiode, som KPI-dataene skal filtreres efter.
  • Teams: Klik på tekstboksen Teams for at udvide en liste over teams i din organisation. Klik på de teams, du vil hente dataene fra.
  • Data: Udvid drop-down menuen for at vælge at gruppere teams efter Kampagne (Campaign), Segment, Projekt (Project), Bruger (User) og Team.
  • Arkiveret (Filed): Udvid denne rullemenu for at vælge, hvilken KPI der skal vises i tabelkolonnen.
  • Stigende rækkefølge (Ascending Order): Marker dette felt for at vise KPI-dataene i stigende rækkefølge.
  • Nøjagtighed, decimaler (Accuracy, decimals): Hvis du bruger en KPI, der viser en procentdel, kan du konfigurere, hvor mange decimaler der skal vises.
  • Ekskluder tomme poster (Exclude empty records): Marker dette felt for at udelukke felter uden data.
  • Trigger-funktion (Trigger Function): Tilføjelse af en triggerfunktion vil gøre KPI -datafeltet rødt, afhængigt af om det er mere eller mindre end den værdi, der er indtastet i Trigger-tærsklen nedenfor. Vælg mellem, hvis [værdi]> tærskel, så rød (If [value]  > Threshold then RED) og hvis [værdi] <tærskel, så rød (If [value]  < Threshold then RED).
  • Trigger -tærskel (Trigger Threshold): Indtast tærsklen, der bestemmer om KPI -datafeltet, bliver rødt, hvis du har valgt at tilføje en triggerfunktion. Hvis du f.eks.; vælger Opkald - Opkaldsforsøg som den første metric; sætter Trigger-funktionen (Trigger Function) til hvis [værdi] <tærskel, så rød (If [value]  < Threshold then RED) og sætter Trigger-tærsklen (Trigger Threshold) til 500, så vil metrics blive vist i rødt, hvis Opkald - Opkaldsforsøg er under 500.

Klik på Gem (Save) for at gemme din widget eller Annuller (Cancel) for at afslutte uden at gemme.

Graf (Graph)

Graph-widgetten vil sammenligne performance af to udvalgte KPI'er over en bestemt tidsperiode i en linjegraf. Dette er f.eks. virkelig nyttigt til at spore antallet af sucessfulde opkald mod teams eller brugere.

Indtast følgende oplysninger i guiden:

• Tilføj en titel (Add a title): Indtast et beskrivende navn, der forklarer, hvilke data widgeten viser.
  • Metrik (Metric): Udvid drop-down menuen for at vælge, hvilken KPI der vil fungere som den første metrik, der vises som det øverste datafelt.
  • Anden metrik (Second Metric): Udvid drop-down menuen for at vælge, hvilken KPI der vil fungere som den anden metrik, der vises under den primære metrik.
  • Tidsperiode (Time period): Udvid drop-down menuen, og vælg en tidsperiode at filtrere KPI-dataene efter.
  • Teams: Klik på Teams tekstfeltet for at udvide en liste over teams i din organisation. Klik på de hold, du vil hente dataene fra.
  • Data: Udvid drop-down menuen for at vælge at gruppere teams efter Kampagne (Campaign)SegmentProjekt (Project)Bruger (User) og Team.
  • Tid (Time): Udvid drop-down menuen for at filtrere KPI data på Dag (Day), Week (Uge), Måned (Month).
  • Nøjagtighed, decimaler (Accuracy, decimals): Hvis du bruger en KPI, der viser en procentdel, kan du konfigurere, hvor mange decimalpoint der vises.
  • Ekskluder tomme poster (Exclude Empty Records): Marker dette felt for at ekskludere eventuelle felter uden data.

Klik på Gem (Save) for at gemme din widget eller Annuller (Cancel) for at afslutte uden at gemme.

Søjlediagram (Column Chart)

Søjle-widgetten viser performance for en kampagne, et segment, et projekt, en bruger eller et team i forhold til en valgt KPI i form af lodrette kolonner.

Indtast følgende oplysninger i guiden:

• Tilføj en titel (Add a title): Indtast et beskrivende navn, der forklarer, hvilke data widgeten viser.
  • Metrik (Metric): Udvid drop-down menuen for at vælge en KPI.
  • Tidsperiode (Time period): Udvid drop-down menuen, og vælg en tidsperiode at filtrere KPI-data efter.
  • Teams: Klik på Teams tekstfeltet for at udvide en liste over teams i din organisation. Klik på de teams, du vil hente dataene fra.
  • Data: Udvid drop-down menuen for at vælge at gruppere teams efter Kampagne (Campaign)SegmentProjekt (Project)Bruger (User) og Team.
  • Nøjagtighed, decimaler (Accuracy, decimals): Hvis du bruger en KPI, der viser en procentdel, kan du konfigurere, hvor mange decimalpoint der vises.
  • Ekskluder tomme poster (Exclude Empty Records): Marker dette felt for at ekskludere eventuelle felter uden data.

Klik på Gem (Save) for at gemme din widget eller Annuller (Cancel) for at afslutte uden at gemme.

Cirkeldiagram (Pie Chart)

Cirkeldiagram-widgetten viser KPI-data i et cirkeldiagram, alt efter hvilken kampagne, segment, projekt, bruger eller team du har valgt.

Indtast følgende oplysninger i guiden:

• Tilføj en titel (Add a title): Indtast et beskrivende navn, der forklarer, hvilke data widgeten viser.
  • Metrik (Metric): Udvid drop-down menuen for at vælge en KPI.
  • Tidsperiode (Time period): Udvid drop-down menuen, og vælg en tidsperiode at filtrere KPI-data efter.
  • Teams: Klik på Teams tekstfeltet for at udvide en liste over teams i din organisation. Klik på de teams, du vil hente dataene fra.
  • Data: Udvid drop-down menuen for at vælge at gruppere teams efter Kampagne (Campaign)SegmentProjekt (Project)Bruger (User) og Team.
  • Nøjagtighed, decimaler (Accuracy, decimals): Hvis du bruger en KPI, der viser en procentdel, kan du konfigurere, hvor mange decimalpoint der vises.
  • Ekskluder tomme poster (Exclude Empty Records): Marker dette felt for at ekskludere eventuelle felter uden data.

Klik på Gem (Save) for at gemme din widget eller Annuller (Cancel) for at afslutte uden at gemme.

Din tekst (Your Text)

Tekst-widgetten giver dig mulighed for at vise en simpel tekstboks i dit Scoreboard.

Indtast din tekst i tekstfeltet, og klik på Gem (Save) for at gemme widgetten, eller på Annuller (Cancel) for at afslutte uden at gemme.

Billede (Image)

Billed-widgetten giver dig mulighed for at vise et billede fra din computer i dit Scoreboard.

Klik på feltet Filer for at vælge et billede fra din computer, og klik på Gem (Save) for at gemme widgetten, eller på Annuller (Cancel) for at afslutte uden at gemme.