Kontakt: Genvejstaster til Kontaktsiden

Vidste du, at du kan vælge din egen kombination af genvejstaster til brug på Kontaktsiden?
Du kan gemme et emne, registrere telefonsvarer, sende en SMS og mere - blot med et tryk på en knap!

Bruger du Mac?

For at undgå problemer med genvejstaster anbefaler vi at bruge Ctrl+Alt i konfigurationen af genvejstaster, som er Control og Options tasterne på et Mac-tastatur.

Hvordan indstiller jeg genvejstaster?

Bed først din administrator om at gå til Administration - Indstillinger og slå Genvejstaster til Kontaktsiden til Aktiveret, hvis ikke det allerede er gjort, og klik Gem.

• Virksomhed giver din administrator mulighed for at indstille genvejstasterne for hele virksomheden
  • Organisation vil give din teamleder mulighed for at indstille genvejstaster for teamet
  • Bruger vil tillade hver bruger at indstille deres egen kombination af genvejstaster efter deres smag - dette skal dog vælges af teamlederen.
    Da mange teams vil bruge forskellige operativsystemer, anbefaler vi at bruge denne indstilling, så individuelle brugere kan indstille genvejstasterne, som de lyster.

For at konfigurere genvejstasterne skal du klikke på Administrer organisation

Find derefter enten virksomheden, organisationen (teamet) eller brugeren og dobbeltklik.

Scroll ned til Indstillinger, og vælg din genvejstastkombination!

Bemærk venligst, at disse genvejstaster ikke kan være den samme kombination som dem, der er konfigureret i din valgte browser.