Agent Training Guide

Tervetuloa käyttämään Outbound by Enreachia!

Tämä asiakirja esittelee edustajalle välttämättömät vaiheet Outbound by Enreachin käytön aloittamiseksi.

Tämän artikkelin sisältö:

Ennen aloittamista

Kirjaudu sisään Outbound by Enreach -tilillesi järjestelmänvalvojan antamilla tunnuksilla.

Jos olet unohtanut salasanasi, ota yhteyttä järjestelmänvalvojaan tai nollaa salasana napsauttamalla Forgot your Password?.

Valitse sivuvalikosta Contact.

Kampanjan valinta

Outbound by Enreachin yhteystietosivulla voit tarkastella kaikkia kampanjoita, joihin sinulla on käyttöoikeus edustajana.

• Selected Campaigns näyttää kaikki ne kampanjat, joiden parissa työskentelet tällä hetkellä.
  • Available Campaigns näyttää kaikki käytettävissäsi olevat kampanjat.

Tässä kohdassa voit valita työn kohteeksi kampanjat tai segmentit. Valitse näistä kahdesta ja huomaa, että valitsemasi vaihtoehdon alla näkyy vihreä viiva. Jos näet vihreän viivan Segments-kohdan alla, voit vaihtaa asetukseksi takaisin Campaigns!

Voit aloittaa kampanjan kanssa työskentelyn etsimällä kampanjan ja napsauttamalla sitä, jolloin se siirretään kohtaan Selected Campaigns. Voit siirtää kampanjan takaisin Available Campaigns -kohtaan napsauttamalla kampanjaa uudelleen.

Puhelutyyppi

Kun olet valinnut työskentelyn kohteena olevan kampanjan, on aika valita käytettävä Segment Call Type -asetus. Tämä on valinnainen asetus, koska Total Leads Ready to Dial on oletusasetus.

• Private Redials näyttää ne liidit, joiden yhteydenottotavaksi on asetettu Yksityinen uudelleensoitto, jolloin tietty edustaja ottaa yhteyttää liidiin valittuna aikana.
  • Common Redials näyttää ne liidit, joihin kuka tahansa edustajista voi ottaa yhteyttä.
  • Not Contacted näyttää kaikki ne liidit, joihin edustaja ei ole vielä ottanut yhteyttä.
  • Total Leads Ready to Dial on oletusasetus, ja  näyttää kaikki ne liidit, jotka ovat valmiita soitettaviksi tärkeysjärjestyksessä.

Liidisuodatin

Jos haluat suodattaa kampanjan liidit, käytä näytön yläosassa olevaa liidisuodatinta liidien etsimiseen avainsanalla.

Voit esimerkiksi etsiä liidejä, joiden liiditiedoissa esiintyy sana Helsinki missä tahansa kohdassa, kirjoita Helsinki liidisuodattimen hakukenttään ja napsauta Apply Filters.
Valitse Apply to selected Campaigns, jos haluat etsiä liidejä vain valituista kampanjoista, ja jotta voit soittaa vain tämän liidisuodattimen rajaamille liideille.

Yksityiset uudelleensoitot

Valitse Call leads with the status "Private redial" across campaigns , kun haluat ottaa yhteyttä niihin liideihin, jotka olet merkinnyt yksityisiksi uudelleensoitoiksi.

Tämä vaihtoehto on hyödyllinen kokeneille edustajille, jotka haluavat soittaa tietyille liideille tiettynä aikana, joten jätä se toistaiseksi valitsematta.

Private Redial -tilassa oleville liideille soitetaan riippumatta siitä, minkä kampanjan parissa työskentelet tällä hetkellä.

Integroitu puhelin ja lankapuhelin

Integroitu puhelin on edustajan puhelinlinja, joka on integroitu suoraan Outbound by Enreachiin. Tarvitset vain yhteensopivan selaimen ja kuulokkeet!

Valitse Built-in Soft Phone, kun haluat soittaa liideillesi tämän vaihtoehdon avulla.

Kun käytät integroitua puhelinta ensimmäisen kerran, näet selaimen kehotteen, joka pyytää antamaan oikeudet tietokoneen mikrofonin ja kaiuttimien käyttöön. Jos käytössäsi oleva selain ei ole yhteensopiva, näet varoitusviestin, jossa kehotetaan vaihtamaan toiseen selaimeen. Outbound by Enreach suosittelee Chrome- ja FireFox-selainta integroidun puhelimen käyttämiseksi optimaalisesti. Jos sinun on selvitettävä yhteysongelmia, siirry tänne

Lankapuhelin

Jos käytät yhteydenottoihin mieluummin lankapuhelinta, kirjoita numerosi Landline-kenttään.

Jos käytät alanumeroa, kirjoita se Extension-kenttään.

Saat yhteydenoton aikana Outbound by Enreach -järjestelmältä puhelun, joka yhdistää sinut automaattisesti Outbound by Enreach -edustajan linjaan. Linja on mykistetty, kunnes yhteys liidiin on muodostettu, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi!

Voit aloittaa liideille soittamisen napsauttamalla Contact Page, jotta pääset käyttämään Outbound by Enreachin soitto-ominaisuutta

Kaikki on nyt valmista puheluita varten!

Yhteystietosivu

Outbound by Enreachin Yhteystietosivulla voit tarkastella kaikkia sen liidin tietoja, jolle olet soittamassa ja voit järjestää tapaamisia, aikatauluttaa uudelleensoittoja ja sulkea liidin.

Liidin tiedot

Napsauta oikealla olevaa Dial-painiketta, kun olet valmis soittamaan liideille.

Kaikki liidin tiedot näkyvät näytön oikealla puolella. Nämä tiedot määritetään liidin päätietoina ja ne sisältävät tavallisesti kampanjan nimen sekä liidin nimen, sähköpostiosoitteen ja osoitteen. Täällä näet myös omat näkemyksesi ja yleiskuvan kaikista uudelleensoitoista niissä kampanjoissa, joihin sinulla on pääsy.

Liidin tiedot ovat tyhjät, kunnes aloitat soittamisen.

Tulokset

Näet tulostiedot sivun keskellä. Tähän kohtaan kirjoitat liideille soitettujen puheluiden tulokset.

Tulostiedot näyttävät erilaisilta kampanjoiden välillä, koska valittavat lopputulokset räätälöidään kampanjoiden mukaan tulostietokenttinä kampanjamallia muokattaessa.

Tulostietojen päälopputulos määritetään kuitenkin aina avattavana valikkona tai valintaluettelona, josta voit valita erilaisia lopputuloksia.

Soittopaneeli

Oikealla puolella näet  soittopaneelin Tässä kohdassa hallitset liideille soitettavia puheluita.

Voit aloittaa ja lopettaa puheluita, lähettää sähköpostiviestejä ja tekstiviestejä liideille ja aikatauluttaa uudelleensoittoja myöhemmäksi. Vieritä alas Contact Page  -osioon, kun haluat tarkastella tarkemmin Outbound by Enreachin soittopaneelin kaikkia toimintoja.

Käsikirjoitukset

Jos kampanja sisältää käsikirjoituksen, jota sinun tulisi noudattaa liidille soittaessasi, löydät tämän näytön alaosasta.

Voit laajentaa tekstikenttää napsauttamalla Käsikirjoitus-palkkia ja minimoida palkin napsauttamalla sitä uudelleen.

Yhteystietosivu

Kun yhteystietosivu on aktiivinen, liidille soittaminen näyttää jokseenkin samalta kuin alla olevassa näyttökuvassa.

Seuraavaksi tarkastelemme tärkeimpiä ominaisuuksia:

Valintanäppäimistö

Näytön oikealla puolella näet valintanäppäimistön. Tässä kohdassa hallitset liideille soitettavaa puhelua.

• Dial Lead Now soittaa liidipoolissa olevalle liidille.
  • Dial Next Number soittaa liidin seuraavaan numeroon, jos liidille on määritetty useampia kuin yksi puhelinnumero.
  • End Call päättää puhelun liidin kanssa.
  • Save & Next tallentaa kaikki tulostietoihin tekemäsi muutokset ja näyttää tämän jälkeen seuraavan soitettavan liidin.
  • Voicemail rekisteröi, että liidin puhelinvastaaja vastaanotti puhelun.
  • Not Interested rekisteröi, että liidi ei ollut kiinnostunut.
  • Sähköposti mahdollistaa sähköpostiviestin lähettämisen liidillesi. Jos liidin päätiedoissa ei ole sähköpostiosoitetta, edustaja voi pyytää tätä liidiltä. Sähköpostimallit voidaan luoda kampanjoissa.
  • SMS mahdollistaa tekstiviestin lähettämisen liidillesi. Tekstiviestimallit voidaan luoda kampanjoissa.
  • Stop After This Lead varmistaa, että sinua ei yhdistetä toiseen liidiin. Edustalinjasi katkaistaan, kun nykyinen puhelu on valmis.
  • Transfer Call mahdollistaa puhelun siirtämisen toiselle edustajalle tai toiseen numeroon.

Uudelleensoiton aikataulutus

Uudelleensoiton aikataulutuksen avulla voit määrittää ajan, jolloin liidillesi soitetaan uudelleen.

• VIP Redials varmistaa, että uudelleensoiton luonut edustaja yhdistetään liidin kanssa tiettynä aikana riippumatta siitä, että työskenteleekö edustaja kampanjassa tai onko kampanja aktiivinen. VIP Redials -ominaisuutta tulee käyttää säästäen ja varoen.
  • Private Redials yhdistetään asetuksen luoneeseen edustajaan. Jos edustaja ei ole yhteydessä Outbound by Enreachiin sillä hetkellä, kun yksityinen uudelleensoitto on aikataulutettu, liidi vapautetaan käytettävissä olevalle edustajalle, kun määräaika on saavutettu, jos liidi on asetettu vapautettavaksi kampanja-asetuksissa.
  • Common Redials -uudelleensoitot voidaan soittaa kenen tahansa sellaisen käytettävissä olevan edustajan toimesta, jolla on pääsy kampanjaan.

Redial Date & Time- ja Redial Interval -kohdissa voit asettaa uudelleensoiton ajankohdan.

Alternative Phone Number -kohtaan voit kirjoittaa toisen numeron, jota liidi haluaa käyttää yhteydenottoihin. Napsauta vihreää puhelinkuvaketta, kun haluat katkaista nykyisen puhelun ja soittaa liidille haluttuun puhelinnumeroon.

Still need help? Contact Us Contact Us