Ordliste

Nedenfor finder du en liste over de mest almindelige termer, der bruges inden for Outbound by Enreach.

Emnepulje
Term Beskrivelse
Administrator
En bruger, der arbejder med forskellige indstillinger, rapporter, statistikker og lignende opgaver i Outbound by Enreach.
En administrator kan også fungere som en agent, da adgang til Kontaktsiden er givet til administratorer (medmindre det udtrykkeligt er forbudt i Funktionsrettigheder).
Afsendelsesopsætning
Afsendelsesopsætning giver dig mulighed for at oprette tilbagevendende automatiserede e-mails med rapporter eller emnevisninger.
Agent
En bruger, der arbejder i direkte telefonisk kontakt med emner.
Automatisk Genopkald
Forbliver første opkald til et emne ubesvaret på grund af et optaget signal eller timeout, sættes emnet tilbage i opkaldsflowet som et Automatisk Genopkald, der kan ringes op igen 15 minutter senere. Andet ubesvaret opkald vil resultere i, at reglen for antal timer mellem genopkald i kampagneindstillingerne vil træde i kraft. Emnet beholder denne status, indtil agenten enten får kontakt til emnet, eller indstillingen for maks. kontaktforsøg lukker emnet.
Basket Dialer
Agenter vil modtage en Basket Dialer med et konfigurerbart antal emner. Når alle emner i Basket Dialer er blevet ringet op, skal administratoren genfylde Basket Dialer.
Basket Dialers giver teamledere mulighed for at lytte til opkald og coache nye agenter om resultatet af deres tidligere basket - hvilket giver flere træningsmuligheder i Outbound by Enreach.
Blankt Opkald
Et blankt opkald er et opkald, der besvares af et emne, men ikke af en tilgængelig agent. Blanke opkald foretages af Predictive Dialer og er helt stille for emnet.
Blokerede numre
Blokering af et nummer vil forhindre, at nummeret enten bliver ringet op af eller uploadet til Outbound by Enreach.
Bruger
En bruger er en person med adgang til Outbound by Enreach.
Brugerroller
Brugerroller indeholder funktionsrettigheder og tildeles brugere i din organisation i henhold til deres rolle og hvilke oplysninger og funktioner, de skal have adgang til. Brugerroller oprettes og redigeres af en administrator.
Caller-ID
Telefonnummeret, som emnet ser, når det kontaktes af en agent. Caller-ID eller A-nummer kan konfigureres i Dialer indstillingerne i kampagneeditoren.
Caller-ID Gruppering
Gruppering af Caller-ID´er er grupper af telefonnumre, der kan bruges som det synlige Caller-ID, når du ringer til et emne. Caller-ID grupper kan tildeles nummerrotationsfunktionen, som vil bladre gennem numrene i Caller-ID-gruppen.
Dialer
Dialeren er det interface i Outbound by Enreach, der foretager opkald til emner og finder dem med agenter.
Dialer-tastatur
Dialerens numeriske interface i Outbound by Enreach.
Emne
Et emne er en person eller en virksomhed tilknyttet en kampagne, som er kvalificeret til at modtage opkald.
Emnepulje
En emnepulje er en liste over emner uploadet til Outbound by Enreach-systemet. En emnepulje hører altid til en kampagne. En emnepulje kan også genereres af en trigger eller gennem Outbound by Enreach´ API.
Feltgruppe
Hvis du arbejder med en kompleks liste over produkter, vil en feltgruppe give dig mulighed for at uploade disse data, så de nemt kan vælges fra Kontaktsiden af en agent.
Funktionsrettigheder
Funktionsrettigheder er rettigheder givet til brugere af administratorer, som giver adgang til de forskellige funktioner i Outbound by Enreach.
Bemærk, at funktionsrettigheder, der er angivet på brugerroller, har forrang over rettigheder, der er angivet på bruger- og organisationsniveau.
Fælles Genopkald
Et Fælles Genopkald er et genopkald til et emne, der kan forbindes til enhver tilgængelig agent.
Gennemringning
Gennemringning er en indstilling, der ringer til alle tilgængelige numre, der er knyttet til et emne, hvis emnet ikke svarer på opkaldet til det første tilgængelige telefonnummer på emnet, som Dialeren ringer op. Hvis ingen af opkaldene besvares, vil Outbound by Enreach trigger et Automatisk Genopkald.
Genopkald
Et genopkald er et planlagt kontaktforsøg til et emne efter et indledende forsøg.
Global søgelinje
Den globale søgelinje er placeret øverst på skærmen i Outbound by Enreach, og giver dig mulighed for at søge efter brugere, kampagner, kampagneskabeloner osv.
Indbygget Soft Phone
Indbygget Soft Phone er en agenttelefonlinje indbygget direkte i Outbound by Enreach og kan bruges ad alle med kompatibel browser.
Kampagne
En kampagne er et projekt, hvor alle emnedataindstillinger, resultatdata, opkaldsmuligheder og andre indstillinger er samlet.
Kampagnerettigheder
Kampagnerettigheder giver en bruger mulighed for at få adgang til kampagnen. Kampagnerettigheder styrer også indsamlingen af data fra kampagner, og hvilke brugere der har har adgang.
Kontaktforsøg
Et forsøg på at kontakte et emne. Hvis emnet har tre telefonnumre, og Outbound by Enreach forsøger at ringe til nogle eller alle numre uden held, vil et kontaktforsøg blive registreret til emnet (uanset antallet af opkald).
Opkaldsforsøg
Et forsøg på at kontakte et emne på et af emnets angivne telefonnumre. Hvis emnet har tre telefonnumre og Outbound by Enreach ringer alle numre op uden svar, vil tre opkaldsforsøg blive registreret til emnet.
Plukliste
En plukliste er en drop-down menu udfyldt med de forskellig resultater et opkald kan have, som oftest bruges i resultatområdet på Kontaktsiden. En plukliste konfigureres af administratoren.
Power Dialer
I Dialer indstillingerne er Power Dialer en indstilling, der ringer emner op én efter én, så snart en agent er klar.
Predictive Dialer
I Dialer indstillingerne er Predictive Dialer en indstilling, der ringer til emner baseret på historiske opkaldsstatistikker. Predictive Dialer ringer op til mere end ét emne for hver tilgængelig agent og har til formål både at reducere tiden mellem en agents opkald og minimere antallet af Blanke Opkald.
Private Genopkald
Et Privat Genopkald er et opkald til et emne på et bestemt tidspunkt, forbundet med en bestemt agent.
Projekt
I Outbound by Enreach er et projekt en beholder til kampagner. Projekter er knyttet til individuelle kunder og vil indeholde alle kampagner relateret til den specifikke kunde.
Stamdatafelter
Stamdatafelter er navnet på hver kategori af data, der tilhører et emne, eksempelvis: navn, adresse, telefonnummer, virksomhed. Emne stamdata, der svarer til stamdatafelterne, kan uploades til en emnepulje eller manuelt indtastes af en agent under et opkald.
Stam emne
Et stam emne beskriver det originale emne, der er blevet klonet. Stam emner kan ikke slettes, men kan deaktiveres. Ved kloning af et stam emne skal feltimportnavnet i destinationskampagneskabelonen svare til den oprindelige kampagneskabelon, ellers mislykkes kloningen.
Telefonnummer
Det nummer, der ringes op af Dialer for at forbinde agenten og emnet, og viderestille opkald.
Tilbagekald
Et tilbagekald er et tilbagekald, der foretages til et emne af en ledig agent.
Hvis der ikke er nogen ledige agenter, og et emnes opkald forbliver ubesvaret, vil Outbound by Enreach placere emnet i en tilbagekaldskø. Når en agent logger på, vil emner i tilbagekaldskøen blive prioriteret og ringet op først, og de vises som et tilbagekald i Dialeren. Hvis der ikke er nogen tilgængelige agenter til at foretage tilbagekaldet inden for det konfigurerede tidsrum, forlader emnet tilbagekaldskøen.
Triggers
I Outbound by Enreach giver triggers dig mulighed for at udføre en handling baseret på en hændelse. Triggers kan tilpasses og kan oprettes til en række formål, eksempelvis kan du konfigurere en trigger til at klone et emne som et Privat Genopkald til en opfølgende kampagne, hvis emnet lukkes som en succes.
Ubehandlet emne
Et ubehandlet emne er et emne der endnu ikke er blevet kontaktet af en agent.
VIP-genopkald
Et VIP-genopkald er et genopkald, der er tildelt et emne, og vil altid være forbundet til den agent, der konfigurerede det, uanset om agenten arbejder på kampagnen, eller om kampagnen er aktiv. VIP-genopkald bør bruges sparsomt og med forsigtighed.