Release Letter - Enreach, 28.06.21

Welcome to Enreach!

Godmorgen

Efter min tidligere e-mail er jeg begejstret for nu at meddele, at vi i dag officielt har ændret vores navn og dermed siger farvel til HeroBase navnet og hej til vores fremtid som Enreach.

Jeg vil gerne forsikre dig om, at denne navneændring ikke påvirker vores aftale(r) på nogen måde, og at dine kontaktpunkter forbliver uændrede. Men hvad denne navneændring symboliserer, er, spændende forbedringer, inklusiv et splinternyt websted, en udvidelse af vores tilbud og en kundeoplevelse, der er sat i verden for at hjælpe dig med at udøve din magi.

Du kan forvente masser af muligheder for vækst og samarbejde via nye Enreach produkter, som bliver tilgængelig inden længe. Men for nu, er det tid til at læne sig tilbage og nyde at være en del af en europæisk organisation, der understøtter over 2 millioner slutbrugere, der alle udøver magi, ligesom dig og dine teams.

Vi bliver en del af noget større og bedre og vi ændre vores navn - men jeg kan forsikre dig om, at vores dedikation til din virksomhed og dine teams ikke ændres! 

For at fejre vores rebrand modtager du en lille gave fra os, der introducerer dig til vores nye brand. Du kan derudover forvente at få regelmæssige opdateringer i de kommende uger, så du kan få alle de informationer, du har brug for.

Bemærk, at disse nu kommer fra vores @enreach.com mailadresser, så husk at sikre jer, at I kan modtage disse mails.

Som altid, hvis du har spørgsmål eller feedback, så tøv ikke med at kontakte mig og teamet. Jeg ser frem til at fortsætte med at arbejde sammen og til dette næste kapitel på vores rejse sammen.

Mange hilsner

Casper Langhoff

CEO Enreach Campaigns

Still need help? Contact Us Contact Us