Release Letter - 16.06.21

Spændende nyt!

Vi skifter navn til Enreach!

Hej,

Jeg er glad for at kunne fortælle, at over de næste uger vil HeroBase gennemgå en forfriskende forandring når vi skifter brand og officielt bliver til Enreach!

Hvad er nyt?

Som du sikkert ved, har vi været en del af Enreach de sidste 8 måneder, og navneskiftet til Enreach markerer et nyt kapitel i vores 15 år lange historie som en af de hurtigst voksende leverandører af cloud contact center løsninger.

Vi glæder os til at dele det med dig og dine teams.

Hvad betyder det for dig?

Du kan være sikker på at navneskiftet ikke får betydning for vores indbyrdes aftale(r) på nogen måde. Din daglige kontakt forbliver den samme.

Til gengæld giver disse nyheder nogle nye muligheder for vækst, samarbejde og banebrydende produkter. Samtidig kan du være tryg ved at din leverandør nu er en del af endnu større organisation, med kontorer i 10 lande og over 2 millioner slutbrugere som dig selv.

Der er ingen grund til at foretage nogen handling, men vi vil sætte pris på hvis du vil viderebringe denne besked til din finansafdeling. Fremover vil vores faktura komme fra Enreach Campaigns A/S.

Vi får et nyt website, nye måder at komme i kontakt med os på og skulle du komme forbi til et besøg på kontoret vil du se de nye Enreach farver på væggene.

Der er mange flere banebrydende annonceringer på vej, som vi ser frem til. Vi taler store forbedringer i brugeroplevelsen, nye produkter, nye services og meget, meget mere. Stay tuned!

Har du nogen spørgsmål?

Selvom vores navn skifter, så ændres vores ønske om at levere en dedikeret service til jeres team ikke. Vi vil dele mere information over de næste uger og ser frem til at tage jer med på rejsen.

Hvis du i mellemtiden har spørgsmål eller kommentarer så tag endelig kontakt til os. Din sædvanlige indgangsvinkel til os er der stadig.

Mange hilsner

Casper Langhoff

CEO HeroBase