Uutiskirje - 16.06.21

Jännittäviä uutisia! 

Vaihdamme nimeksemme Enreach!

Hyvää iltapäivää, 

Voin ilokseni kertoa että seuraavien viikkojen aikana HeroBase kokee muutoksen, kun uudistamme brändimme ja vaihdamme nimeksemme virallisesti Enreach!

Olemme olleet osa Enreachia viimeiset 8 kuukautta, ja uudelleenbrändäys Enreachiin tarkoittaa uutta vaihetta 15-vuotisessa historiassamme, osana yhtä Euroopan nopeimmin kasvavista yhdistetyn viestinnän ja Cloud Contact Center-palveluiden tarjoajista.

Mitä tämä tarkoittaa Teille?

Nimenmuutos ei vaikuta olemassa oleviin sopimuksiimme, ja yhteyspisteet palveluihin liittyen pysyvät ennallaan. Tämä jännittävä uutinen tuo mukanaan uusia yhteistyömahdollisuuksia, uusia palveluita, sekä mielenrauhaa, koska olemme nyt osa Euroopan laajuista organisaatiota joka kattaa yli 10 maata ja tukee yli kahta miljoonaa loppukäyttäjää. 

Muutos ei vaadi teiltä toimenpiteitä, mutta toivomme että varmistatte talousosastonne olevan tietoinen nimenmuutoksesta. Laskuissa näkyvä nimi tulee jatkossa olemaan Enreach Campaigns A/S.

Lähitulevaisuudessa julkaisemme monia työskentelyä helpottavia uudistuksia, mm. käyttäjäkokemukseen liittyen, sekä uusia tuotteita ja palveluita!

Kysyttävää?

Nimemme saattaa muuttua, mutta omistautumisemme yrityksellenne ja tiimeillenne ei. Julkaisemme lisätietoa seuraavien viikkojen aikana. 

Mikäli teillä herää kysyttävää muutokseen liittyen, olkaa yhteydessä. 

Ystävällisin terveisin, 

Casper Langhoff

CEO HeroBase

Still need help? Contact Us Contact Us