Release letter - December - 2020

Nedenfor finder du linket til vores december webinar. Bemærk venligst at webinaret starter efter ca. 4 min.

Link til webinar: https://zoom.us/rec/play/KV1lRHk_gniWLUzKcWgDfRPhdLAP49GppccLUDs8o2NIAudNWwueGrsq541tqe-YjlpttPGElQJD7CCe.75U9w0RZ_MaH9eiv
Passcode: at38*yWQ

DECEMBER RELEASE LETTER
Kære Heroes

2021 er lige rundt om hjørnet og 2020 lakker derfor mod enden. Dette år har bestemt været en udfordring for os alle, men har også åbnet for mange muligheder for at ændre den måde, vi arbejder på.
Her hos os i HeroBase har vi arbejdet hårdt for at give dig så mange forbedringer og opdateringer som muligt, inden juleferien er over os. Du kan forvente at ændringerne træder i kraft i løbet af uge 50/51.
Som noget nyt vil vi på mandag den 7. december klokken 11 afholde et webinar vedrørende den nye release. Dette har til formål at give dig mulighed for at høre lidt om de nye features, inden de træder i kraft. Du kan tilmelde dig via nedenstående link:
Nyt design: En ny og forbedret organisationsside
Som en del af den generelle makeover af designet i Hero Outbound, er vi stolte over at kunne præsentere den nye og forbedrede organisationsside

Vi stræber efter at levere den bedst mulige brugeroplevelse, og det ret gamle design af denne side har derfor været noget, vi ønskede at opdatere til det nye år.

Vores primære fokus har været at give dig et skarpt overblik og den korteste rute til at håndtere vigtige ændringer på siden.

Image title
På den nye organisationsside finder du et komplet overblik over alle teams og brugere i en rækkebaseret vertikal struktur. På hver linje vil du se de aktuelle roller for hver agent (for funktioner, kampagner og prioriteter). Der er endda mulighed for at fjerne eller tilføje roller fra denne visning.

Til højre finder du alle andre handlinger gemt i et praktisk tandhjul, hvor du finder alt fra "rediger bruger", over "Arbejdsplan" (kræver abonnement) til "log ind som bruger".

Disse tiltag er i høj grad med til at reducere klik og den tid, der bruges til at foretage ændringer.

God fornøjelse!

Definèr filnavne på voice recordings
Denne release indeholder en ny funktion, der giver dig mulighed for at definere et specifikt sæt kriterier for at omdøbe filnavne på stemmeoptagelser.

Hvis du har opsat automatisk eksport af recordings setup, men har brug for specifikke filnavne for at importere det til dine Q & A-systemer osv., har du nu denne mulighed.

Du kan finde den under Kampagneindstillinger => Voice Recordings

Image title
Konfigurer Alternering af opkald
En af vores største funktioner i mange år har været "Alternering". Denne funktion har betydet, at vi har været i stand til at levere super gode resultater inden for intelligent power dialing.Vi lever dog i en verden, hvor leads bliver sværere og sværere at få fat i, og vi ser en stigende tendens i specialiserede kampagner med specifikke "varme" leads, der har brug for ekstra opmærksomhed.

Derfor er det nu muligt at slå Alternering til / fra under administrationsindstillinger.

Image title
Updates & Forbedringer
  • Dynamisk Nummervisning genbruger nu telefonnummer på private + vip genopkald
  • Ny mulighed for at fjerne dialtime limit fra leadadmin
  • Ny mulighed for at bruge "lead.data.name.fieldname" som flettefelt
  • Opgraderet sendgrid authentication metode til API-nøgler
  • Håndter VIP- og private genopkald, når kampagneadgang fjernes fra brugeren, og når brugeren er deaktiveret
  • Visning af emnelog følger igen brugerrollens indstillinger
  • Rapporter - viser nu data på alle kampagneniveauer
  • Opret et nyt projekt inde fra "opret kampagne" siden.
  • Inkluder inaktive brugere i rapporter, når de er valgt
Vi håber, at du vil nyde de nye funktioner og designopgraderinger og kan se den værdi de bringer.

Hvis du har spørgsmål angående brugen af de nye funktioner, så tøv ikke med at kontakte din CX Manager eller vores support

HeroBase