Release Letter - June 2020

JUNI NYHEDER

Hej Heroes!
Sommeren er kommet og det gode vejr er for alvor startet. Men det skal ikke forhindre dig i at fokusere på skærmen og se de nyheder vi har klar!

Nyt Rapport Design

Velkommen til det helt nye og stærkt forbedrede rapport univers!

Det her projekt har vi arbejdet med i rigtig mange måneder og det er en af de STØRSTE opgraderinger i Hero Outbound til dato.

Alene for at gøre rapportering mere intuitiv har vi brugt 2 måneder på at optimere på brugeroplevelsen.

Vi har opgraderet designet af siden, men du kan stadig downloade data, dele rapporter og sætte en rapport som favorit. Men vi har også tilføjet nye ting: Mulighed for at bore ned i data med et klik, og vi har tilføjet nye måder at gruppere på. Det er nu muligt at gruppere din rapport på projekt niveau.

Når du første gang besøger rapportsiden bliver du mødt af nogle hjælpe beskeder som sætter dig godt igang med at bruge de nye funktioner. Læs dem, og klik dem væk når du ikke gider se mere på dem.

Opdateringer & Forbedringer

• Vi har opdateret brugeroplevelsen på Nummervisnings siden
  • Der er et nyt design på emnepulje siden
  • Ændringer på emnepuljer logges nu og kan ses under Ændringsloggen
  • Pause siden er opdateret med nyt design
  • Du kan nu klone emner via API
  • Kviksøgnings siden har fået nyt design og bedre brugervenlighed
  • I emneloggen er der nu tidsstempler for hvornår opkald er afsluttet

Rettede Fejl

• Rettet en fejl hvor predictive dialer stoppede med at ringe predictivt i visse situationer

Vi håber du synes om disse nye funktinoer og design opdateringer, ligeså meget som vi tror du vil.

Hvis du har nogen spørgsmål om hvordan du kommer igang med at bruge de nye ting så kontakt endelig din CX Manager eller Support

HeroBase