Release Letter - May 2020

MAJ NYHEDER

Hej heroes! Vi vil bare lige informere jer om nogle af de ting der sker i kulissen hos os i øjeblikket - stort som småt. Fra i morgen oplever du en række mindre forbedringer og opdateringer i Hero Outbound. Se detaljerne nedenfor.
Vi har også nogle RIGTIG STORE forandringer på vej, som vi ruller ud til alle indenfor de næste uger. Hold øje med vores nyhedsbrev hvor vi afslører det snarest.

OPDATERINGER & FORBEDRINGER

• API opdatering som gør det muligt at se emneejer via SimpleLeads
  • Vi har tilføjet nye rate nøgletal i rapporter
  • Det er nu lettere at redigere elementer når du arbejder i administrationen, via dropdown menuer
  • Opdateringer til segmentering: Det er nu muligt at bruge emnefilter på kontaktsiden samtidig med du ringer på segmenter
  • Loggen for Emneadministration har fået et nyt look og lettere betjening

RETTEDE FEJL

• Problem hvor indholdet i emails ikke var synlig på emneloggen er løst
  • Filtrering på feltgruppe data på kontaktsiden er nu igen muligt
  • Triggers på automatiske genopkald virker nu igen efter hensigten
  • Et problem med status filtrering ved opdatering af emner via API er løst
  • Emnefilter indstillinger på kampagne indstillinger er blevet forbedret
  • Kopiering af segmenter er blevet muligt
  • Løst et problem hvor segmenterings dato blev sat til 01-01-0001 efter segmentet blev ændret
  • Mulighed for at filtrere på kampagne navne i segmenter er blevet rettet så alle kampagner bedre vises i listen

Hold øje med mailboksen i den kommende tid... vi annoncerer som sagt nogle rigtigt banebrydende opdateringer som er blandt de mest efterspurgte fra alle brugere! Hvis du har nogen spørgsmål til hvordan ovenstående ændringer påvirker dig, så kontakt endelig din CX Manager eller Support.

HeroBase