Sikkerhedsopdatering i Outbound - MFA

Sikkerhedsopdatering i Outbound

For at øge sikkerheden i Outbound, har vi ændret muligheden for at logge ind som en anden bruger. Den ligger nu  efter, man har gennemført totrinsbekræftelsen.Fra næste uge, skal man altså nu først logge ind med totrinsbekræftelsen for at logge ind som en anden bruger. Hvis man ikke har aktiveret totrinsbekræftelse endnu, vil man ikke længere have mulighed for at logge ind som en anden bruger.Men der er flere grunde til at installere totrinsbekræftelse. Du kan også:
  • Undgå identitetstyveri
  • Begrænse adgangskodetyveri
  • Gøre livet besværligt for cyberkriminelle
  • Forhindre hackere i at få adgang til jeres data

Hvis du har brug for at få genopfrisket, hvordan du indstiller totrinsbekræftelsen, kan du besøge denne side eller kontakte vores supportteam, der står klar til at hjælpe.

The HeroBase Team