Browser Cookies & Cache

Nogle gange har du gamle data gemt lokalt på din browser, men du har brug for at få hentet frisk data fra HeroBase’s servere. I mange tilfælde vil det være tilstrækkeligt at klikke ctrl+f5 og tvinge browseren til at forny siden fra serveren. Men i enkelte tilfælde vil browseren stadig hente data lokalt fra din maskine. Når det sker, er du nødt til at rydde cachelageret og måske endda også cookies fra din browser. Det kan man ikke gøre i Herosystemet, så du bliver nødt til at gøre det via dine browserindstillinger.

Nedenfor kan du se nogle links til hvordan du gør i de forskellige browsere:

Google Chrome
support.google.com

FireFox
support.mozilla.org

Safari
support.apple.com

Opera
help.opera.com

MS Internet Explorer
support.microsoft.com

MS Edge
support.microsoft.com/