Release Letter - December 2019

NYHEDER I DECEMBER

Inden året slutter har vi endnu et par opdateringer og forbedringer til dig.

Se mere nedenfor og hvis du har nogen spørgsmål eller du bare vil vide hvordan disse ændringer påvirker dig, så tag endelig kontakt til os.

HeroBase

NYE FEATURES

LET AT SE FORSKEL PÅ INDGÅENDE OG UDGÅENDE

På kontaktsidens emnelog kan du nu se nye ikoner, som gør det meget lettere at se forskel på indgående og udgående opkald. Samme ændring ser du gennemført på andre opkaldslister i Hero Outbound. En lille ændring vi håber giver en bedre oplevelse for dig og dine brugere

RETURN CALL MANAGER FORBEDRINGER

Vi har ensrettet den måde RCM fungerer på så brugeroplevelsen er ens på tværs af alle dialer typer.Uanset om du bruger Power, Predictive eller Basket dialer vil du modtage notifikationer på indgående opkald så du hurtigt og let kan reagere på et indgående opkald.

IDE HUB ØNSKER

Baseret på jeres ønsker i vores Ide Hub, har vi lavet to nye funktioner...

SØGNING PÅ HERO ID

Du kan nu søge på Hero ID i både søgning og emneadministration. Søgefelterne overholder stadig de rettigheder for søgning du har som bruger.

KALENDER FORBEDRINGER

Vi har lyttet, og lavet en større opdatering på processen for ombookning af møder. Du kan nu håndtere alle dele af processen direkte fra kalenderen inkl. statusskift mm. Vi har samtidig lavet en automatisk opdateret liste af mødeændringer der er let at eksportere.

ANDRE OPDATERINGER OG FORBEDRINGER

  • Forbedret sikkerhed på download af lydfiler
  • Problem med brug af emojis i emails er løst
  • Opdateret design for Log siden og opkaldssøgning
  • Forbedret farveskalaer for tidsforbrug rapporten
  • Indgående opkald er blevet tilføjet til opkaldssøgningen

Still need help? Contact Us Contact Us