Release Letter - November 2019

NOVEMBER 2019 RELEASE LETTER
Hej

Vi er tilbage med nye features, opdateringer og forbedringer fra vores egne Heroes i udviklingsteamet.
SMS & Email Møde Påmindelser
Hvem har ikke glemt et møde ved en fejl? Dagene er travle og folk har meget at gøre. Vi ved det. Så nu har vi gjort det lettere at påminde kunder du booker møder med om at et møde snart forekommer. Du kan pr kalender indstille et antal timer inden aftalen du ønsker påmindelsen sendt. Du kan sende emails og eller sms. Hvis du ønsker at sende SMS kræver det SMS modulet, kontakt din CX manager for at høre hvordan.
Nye nøgletal i Scoreboards
Hvis du arbejder med tracking af andet end antal salg, så er verden lige blevet lidt lettere. Vi har tilføjet 8 nye nøgletal som du kan se i Scoreboards. Nøgletallene vil vise følgende rater for både Successer & Brugerafsluttede:
  • Point %
  • Profit %
  • Omsætning %
  • Provision %
Fang de varme emner
Hvis du anvender vores løsning til indgående opkald (RCM) har vi gjort det lettere at reagere på kunder der ringer retur til salgsafdelingen. Vi har tilføjet en notifikation af hvor mange indgående opkald der venter i kø. Agenter vil i real-time kunne se på skærmen om der er indgående kald der matcher deres kampagnerettigheder.

Tallet i notifikationen viser hvor mange opkald den enkelte agent lige nu har rettigheder til, og vil derfor være forskellig fra agent til agent.
I har spurgt - Vi har lyttet
Også i denne release har vi hentet gode ideer fra vores Ide Hub. Vi har implementeret to af de som har fået mange stemmer:
  1. Mulighed for at afmelde med EmneID som søge nøgle og mulighed for at afmelde på tværs af kampagner når EmneID bruges som nøgle. Samtidig har vi gjort det muligt at opdatere emner med EmneID som nøgle og endda at opdatere stamdata på lukkede emner.
  2. Det er nu muligt at kontrollere om resultat data skal klones med når emner klones. Det gælder både ved triggere, fra Emnevisning og alle andre steder du anvender kloning.
Outbound Redesign Fortsætter
Vores forbedring af brugerfladen i Hero Outbound fortsætter med et par opdateringer du ligger mærke til når du arbejder i systemet. Bare rolig, vi har beholdt alle funktioner blot gjort designet flottere og mere brugervenligt
2019 er ikke slut endnu
Vi arbejder hårdt imod endnu en release i år, med mange flere spændende nyheder. Hold øje med release letters tæt på jul.

Som altid, hvis du har nogle spørgsmål til hvordan disse ændringer påvirker dig så tøv ikke med at kontakte din CX manager eller Support.

Casper Langhoff
CEO at HeroBase