Release Letter - Januar 2019

Release letter - januar 2019

Godt nytår!

Lad os kickstarte 2019 med et release af en håndfuld nye funktioner og forbedringer til Hero Outbound. Læs de udvalgte beskrivelser nedenfor, eller gå ind og læs de detaljerede forklaringer  på vores evigt udvidende hjælpeportal

Filtrer på opkalds- og kontaktforsøg i emnevisninger

Under Emne Administrationen, kan du nu filtrere på hvor mange gange der er forsøgt at opnå kontakt til emnerne. En rigtig god feature hvis du vil finde en række emner, som for eksempel ikke har taget telefonen i efter mange forsøg, for derefter at kopiere dem over i en predictive dialer kampagne. Læs mere om de specifikke felter [her].C:\Users\micke\AppData\Local\Temp\SNAGHTML37b3ea1.PNG

Forbedring til varm viderestilling

Du kan nu skifte mellem emnet og tredjeparten med et simpelt klik på knappen. Vi har også tilføjet numerisk tastatur, til at ringe til et ønsket nummer. Læs den fulde artikkel omkring viderestilling af opkald [her].

Eksluder private eller VIP genopkald fra “Samlet maks. antal forsøg”

Når du begrænser det samlede maksimale antal forsøg for en kampagne, kan du nu vælge om private og VIP genopkald skal indgå i reglen. Du kan læse mere omkring kontakt- og opkaldsforsøg [her].

Forbedret “genopkald feature” med Return Call Manager (RCM)

Hvis et emne med status af “Privat Genopkald” ringer igennem RCM, og emneejeren ikke er online, vil det nu kun være ejeren af emnet som vil få et automatisk genopkald til emnet, næste gang agenten ringer fra kontaktsiden. Du kan se flere detaljer om RCM [her].

Upload af fil med numre, som ønskes blokeret

Når du har adskillige telefonnumre, som ønsker at blokkere i Hero Outbound, kan det tager lang tid at blokere dem en af gangen. Derfor introducerer vi nu muligheden for at uploade en fil med telefonnumre, som skal blokeres. Læs detaljeret instruktion [her].

Rettelser og forbedringer

• Rettelse af udfordring med manglende system felter ved eksport af opkaldssøgninger.
  • Rettelse af udfordring med præsentation af dato/tid i specifikke tidszoner.
  • Forbedring af automatisk sletning af emnedata (forkortelse af minimums opbevaringstid.
  • Rettelse af udfordring med Emne Administration i Internet Explorer.
  • Maksimal antal forsøg kan ikke længere sættes til “0” ved et uheld