Release Letter - Juni 2019 (2)

JUNI 2019 RELEASE LETTER #2
Hej,

Vores Helte har været på overarbejde i denne måned, så vi kan give dig endnu en opdatering i juni.
Mere kontrol med emne prioritets roller
Du får nu mulighed for at tildele adgang til bestemte emner på tværs af kampagner, baseret på emne prioriteter. For eksempel kan du:
  • Tildele adgang til emner med lav prioritet kun til nye agenter, så de kan øve sig med lav risiko
  • Tildele adgang til emner med høj prioritet til en bestemt gruppe agenter med stor erfaring
Mulighederne er mange og giver dig bedre styring og kontrol med adgang til dine emnepuljer. Vi har gjort det let at lave roller af prioritets filtre og tildele dem til brugere.
Fra vores Idea Hub - Ændring til stopliste kontrol
I har stemt, og vi har leveret. Den mest populære ide på vores Idea Hub i maj er blevet udviklet og er klar til udrulning. Ønsket på portalen var:
  • Gør det muligt at tjekke manuelt genåbnede emner mod stoplisten
Nu vil systemet automatisk lave tjek mod stoplisten flere steder, herunder når emnet loades på kontaktsiden. Manuelle opkald til telefonnumre tjekkes nu også imod stoplisten.
Som en sidebemærkning, vil vi gerne kvittere for den gode modtagelse Idea Hub har fået, og at så mange brugere skriver forslag og stemmer på ideer. Fortsæt meget gerne med det så vi kan lave en endnu bedre løsning.
'Samme funktioner - i et nyt flot look
Du lægger måske mærke til en masse små ændringer i det grafiske interface på tværs af hele systemet. Det er en del af vores større forbedring af design og brugervenlighed som startede tidligere i år.
Vi vil fortsætte med at lave løbende forbedring og ensretning af brugerfladen på tværs af vores løsninger.
Bare rolig, Hero Outbound har samme funktioner og muligheder blot i et flottere og lettere design
Andre forbedringer
  • Data i succes arkivet slettes nu automatisk hvis du fjerner succes arkivet
  • Pulse er nu aktiv for alle brugere
Du ønskes en rigtig god sommer
Det har været 6 meget aktive måneder indtil nu, og vi ser frem til at give dig endnu flere funktioner efter sommer. Releases tager en kort pause i juli, men er stærkt tilbage i august.

Hav en rigtig god sommer, og - som altid - hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget så kontakt os endelig

Casper Langhoff
CEO at HeroBase