Release Letter - April 2019

HeroBase har nået en vigtig milepæl...
Det er 3 år siden vi blev til HeroBase og nu går vi ind i en ny fase. Fra i morgen, starter et større facelift af Hero Outbound som gør systemet mere moderne og brugervenligt. Det er en ændring som i over tid vil se på alle vores produkter.

I den første opdatering er nogle ændringer kosmetiske mens andre skal forbedre bruger oplevelsen. Denne første ændring er et vigtigt step på vej mod vores mål om nyt og bedre Hero Outbound.
Så, hvad ændrer sig nu?
  • Vi har lavet en række design ændringer og implementerer dem over den næste tid. Herunder et nyt logo som matcher de andre produkter hos HeroBase
  • Vi har tilføjet pile i menuen til venstre for bedre brugervenlighed
  • Søgefunktionen er blevet mere dynamisk og responsiv. Den vil bl.a. nu highlighte det ord du har søgt på blandt resultaterne
  • En ny dedikeret hjælpe knap i øverste højre hjørne guider dig direkte til vores hjælpe portal. Vi introducerer flere hjælpe funktioner i den knap en senere release
____________________________________________________
Forbedringer
  • Tilføjet email som verifikation til Multi Faktor Godkendelse ved login
  • Rettede "Antal sendte emails" resultat i rapporter
  • Forbedrede viderestillings funktionen ved predictive dialers
  • Løste et problem med at gemme nye projekt navne
  • Ændrede konfiguration så Senest Ændret Dato ikke opdateres ved kloning
  • Forbedret information når du ser et begrænset antal emner ved emnevisninger
Hvis du har spørgsmål til hvordan disse ændringer fungerer for dig, så kontakt os endelig på support@herobase.com