Release Letter - Marts 2019

Nye Opdateringer til Hero Outbound
Marts 2019

Når man ser ud ad vinduet, er det svært at tro, at foråret er kommet. Men ikke desto mindre er vi i HeroBase allerede klar med forårets første opdatering og den er værd at se nærmere på. Nedenfor kan I læse mere om de spændende opdateringer og forbedringer.

De mere detaljerede beskrivelser og vejledninger finder I på vores stadigt større hjælpeportal

Opdateringen vil være tilgængelig tidlig morgen onsdag d. 20. marts.
To-Vejs Synkronisering med Eksterne Kalendere
(2-Way Sync to External Calendars)
Endelig har vi udviklet en måde at lave en bæredygtig to-vejsintegration til eksterne kalendere.
RCM Genopkald ved Timeout
(RCM Dial-Back on TimeOut)
Vi fortsætter med at forbedre vores RCM (Return Call Manager). Denne gang har vi tilføjet en funktion til genopkald til Emne i de situationer, hvor et Emne returnerer et opkald, der ikke besvares af en Agent.

Flere detaljer om funktionen kan ses her.
Send E-mails og SMS fra Mine Genopkald
(Send E-mails and SMS from My Redials)
Har I brug for at sende en hurtig påmindelse til et Privat Genopkald? Ikke noget problem! Bare gå ind i ”Mine Genopkald” og klikke på e-mailknappen på det pågældende emne og så er den klaret.
Automatisk Sum i Administrationsrapporten
(Automatic Totals in Report Administration)
Nu kan I både se summen af Opkald og det gennemsnitlige antal Opkald i Administrationsrapporten.
Rettelser og Forbedringer
  • En mindre udfordring med sproget på Søgesiden er rettet