Release Letter - Oktober 2018

Release letter Oktober 2018

General

Der er gået en måned siden den sidste release. En måned fyldt med spændende udvikling for Hero Outbound. Endnu engang vil vi sige tak til alle jer Heroes derude, som har givet os feedback. Bliv ved med det! :)

Øget sikkerhed med to-trins godkendelse - MFA (Multi Factor Authentication)

Vi fortsætter med at beskytte din data og opretholde et højt sikkerhedsniveau: Som det sidste nye har vi tilføjet en valgfri to-trinsgodkendelse. Hvis I har aktiveret denne funktion, skal brugeren som normalt benytte sit password, hvorefter der bliver sendt en SMS til brugerens telefon. I Sms’en er en verificeringskode, som skal indtastes i systemet for at opnå adgang.

Bemærk at visse administrative funktioner kun er tilgængelige med brug af to-trinsgodkendelse.

I Brugerindstillingerne finder I indstillingerne til to-trinsgodkendelse:

Du finder flere informationer om MFA her i hjælpe portalen

Upload synligt udgående nummer

Mange af jer oplever, at et synligt udgående nummer bliver “overbrugt”; I får flere og flere kald som er afvist eller intet svar. Hidtil er gået ind på jeres kampagne og har skiftet det synlige udgående nummer på jeres kampagne med nyt. Derudover har I også skulle holde styr på de numre, I tidligere har brugt.

Med denne nye funktion har I en liste over synlige udgående numre i Hero Outbound og når et nummer er blevet “træt”, kan I deaktivere det.

For at overholde et højt sikkerhedsniveau, skal I bruge synlig udgående nummer-permission OG logge ind med den nye totrinsgodkendelse.Læs venligst flere detaljer i vores hjælpe portal her

Kontaktforsøg vs. Opkaldsforsøg

”Maks. Opkaldsforsøg” har hidtil været begrænset til opkaldsforsøg. Dette har være utilstrækkeligt, når der har været emner med flere end ét indlæst nummer. Derfor tilføjer vi nu ”Kontaktforsøg”. Kontaktforsøg er de antal gange, I forsøger at få fat i et emne, uanset hvor mange numre I forsøger at ringe til emnet på. Med denne tilføjelse kan I nu vælge om I tæller opkaldsforsøg eller kontaktforsøg.

Tryk på dine initialer

Vi har ændret måden, hvorpå værktøjsmenuen åbner. Førhen var det været sådan, at menuen blev åbnet, når man satte musen over initialerne i højre hjørne. Det har vi ændret, så man fremover skal klikke på initialerne, når man vil åbne menuen. Dermed vil den ikke længere blive åbnet ved et uheld.

Tak for jeres feedback!

Rettelser og forbedringer

  • “Månedlig” er blevet tilføjet som et muligt interval i ”Afsendelsesopsætning”.
  • Udfordringer med mellemrumstegn efter ord i ”Plukliste” er løst.
  • Udfordringer med at ”Frigive Private genopkald ”-indstillingerne ikke blev gemt under visse omstændigheder, er løst.
  • Udfordringer med inaktive rapporter i ”Afsendelsesopsætning” er løst.
  • Udfordringer med felt til ”Viderestillings telefon nr.” i kampagneindstillinger er løst.
  • Fremover skjules “Størrelse på Basket ”-listen, når Power- eller Predictive Dialer er valgt i kampagneindstillinger.

Still need help? Contact Us Contact Us