Release Letter - August 2018 (2)

2. Release letter August 2018

Generelt

Den intense sommervarme har midlertidigt givet os en pause, og vi er i stand til at bevæge os igen uden at svede. Her i Hero Base har vi besluttet os for at udnytte denne lettelse og give dig den anden release i august med nogle flotte funktioner og forbedringer.

Btw .. Mange tak for de indrapporteringer af problemer i oplever i systemet. Vi har også fået løst mange af dem :)

Tjek detaljerne nedenfor og nyd sommeren!

Ringe-prioritet på tabte opkald fra Return Call Manager (RCM)

Hvis du bruger vores RCM kan det være, at du har oplevet, at emnet ringer tilbage, men der er ingen agent ledig til at tage imod opkaldet. Ofte er dette ret gode emner og du vil gerne have fat i dem, inden de ”køler ned”.

Nu har vi forbedret vores RCM sådan, at hvis emnet ikke kommer igennem til en agent ved tilbagekald, at det selv samme emne, så bliver det første emne, der ringes op igen. På denne måde er der gode chancer for, at du kommer til at tale med varme emner.

Noter: Du skal kontakte Hero Base for at få denne feature aktiveret

Delvise optagelser tilgængelige i Opkalds søgning

Indtil nu har du skulle åbne leadlog for at finde den rigtige optagelse, som agenten har sat igang under samtalen med emnet. Med denne release bliver dette meget nemmere. Du skal nu blot søge og finde opkaldet i opkalds søgningen. På højre side af skærmen finder du optagelserne af både den fulde samtale og den "Delvise optagelse". Dette kommer til at spare dig for et par klik :-)

Afsendelsesopsætning af Emnevisninger

Tak igen for at bringe denne manglende funktion til vores opmærksomhed!

Siden vi har introduceret Afsendelsesopsætning, har det været nemmere for dig at planlægge afsendelse af de rapporter, som blev delt af dine kolleger til dig. Men vi har et sted på vejen glemt at tilføje samme funktionalitet til Emnevisninger. Nu er det her, og du kan planlægge afsendelse af enhver emnevisning eller rapport, der blev delt med dig.

Advarsel om at et telefonnummer er Blokeret

Selvom du har blokeret et telefonnummer, var det stadig muligt at oprette et nyt emne med det blokerede telefonnummer manuelt. Med denne ændring får du nu en advarsel, så du ved, at det nummer, du lige har skrevet, faktisk er på din "Ikke ring"-liste. Dette reducerer i høj grad risikoen for at ringe til folk, der ikke vil have, at du ringer.

Bemærk, at den kun undersøger og advarer inden for projektet, hvor nummeret blev blokeret. Du kan sagtens lave emnet manuelt inden for et andet projekt, hvor du har andet at sælge.

Afsenderadresse i Afsændelsesopsætning

Vi har tilføjet et felt, hvor du kan indtaste afsenderens e-mailadresse, når du laver et job, der sender rapporter eller emnevisninger. Det er sådan, at adressen fra brugerens “e-mail (mistet adgangskode)” bliver brugt som afsender, men da dette felt ikke er obligatorisk, blev e.mails ikke sendt. Der skal være en afsender.

Nu når denne funktion er introduceret, kontrollerer Hero Outbound en gyldig e-mailadresse i Fra-feltet. Hvis dette er tomt, går det til "E-mail (Mistet adgangskode)". Hvis dette også er tomt, vil det tage adressen fra brugernavnet, hvor vi ved, at vi finder en gyldig e-mailadresse.

På denne måde er det ikke længere muligt at planlægge et job, medmindre der er en gyldig e-mail til brug som afsender.

Rettelser og forbedringer

• I Aktiv dato og tid under kampagneindstillinger er der nu nok at tage stilling til timer og minutter
  • Forbedret dato på klonede kampagner
  • Forbedret Kontaktforsøg filter
  • Grafikken i Quick graf pop-up’en er forbedret
  • Forbedret e-mail pop-up til agenterne, nu er størrelsen bedre til længere e-mails
  • Rettet Scoreboard
  • Retter Mine Genkald i Internet Explorer
  • Rettet ubehandlet undtagelser når du shuffler emne puljer
  • Rettet udfordringer med at dubletter ikke kom med i emne pulje upload log
  • Rettet en udfordring med datovælger i Mine genopkald
  • Rettet udfordring med playback af optagelser fra Opkaldssøgning