Release Letter - August 2018 (1)

Release letter August 2018 (DK)

Vi håber, at dette release letter dukker op i din indbakke, mens du sidder i skyggen med en kølig drink i hånden. På trods af sommervarmen arbejder vi på højtryk for at levere nye funktioner og forbedringer i Hero Outbound, og denne release er ingen undtagelse. Læs detaljerne nedenfor og gå derefter tilbage til den kolde drink i skyggen :-)

Forbedret UI

I nedenstående screenshots vil du se, at den grafiske brugergrænseflade er en smule anderledes end, hvad du er vant til i Hero Outbound. Vi er gået i gang med en process for at forbedre vores “front-end” og i stedet for at indføre disse ændringer med et stort “big bang”, vil vi gradvist introducere ændringerne side for side. Det nye interface minder stadig om det gamle, men det er mere simpelt for os at vedligeholde og gør det langt nemmere at introducere nye funktioner. Du finder for eksempel det nye udseende, hvor du redigerer dine kampagner.

Separat optagelse af agentlinjen

I situationer hvor agenten skal indsamle sensitiv data fra emnet, kan opbevaring af samtalen være i strid med jeres retningslinjer. Før denne release var det kun muligt at dæmme op for dette ved at undlade enhver form for optagelse. Dette fjernede imidlertid muligheden for at udføre coaching/oplæring baseret på optagelser af agenternes samtaler.

Vi har derfor gennemført en række signifikante ændringer i vores “back-end”, så det nu er muligt at separere agentens lydspor og emnets lydspor. Med denne release kan du vælge, om du vil optage den fulde samtale eller udelukkende agentens lydspor. Da vi er opmærksomme på, at der kan være forskellige retningslinjer på forskellige opgaver, så er det muligt at sætte disse indstillinger helt ned på kampagneniveau. Du finder indstillingerne under “optagelse af samtaler” under kampagneindstillinger.

Emnefilter baseret på antal kontaktforsøg

Når du arbejder med opkaldslogik, kan det være en udfordring at arbejde differentieret med forskellige typer af emner. Helt friske emner skal måske bearbejdes på en anden måde, end de emner som allerede har flere ubesvarede opkald. Dette er nu muligt, da vi introducerer et “kontaktforsøgs-filter”.

Disse filtre kan nu skemalægges. For eksempel kan du sætte en kampagne op til, at emner med 0-3 kontaktforsøg skal ringes mellem kl. 10.00 og kl. 14.00 på mandage, og emner med 4+ forsøg skal ringes på fredage mellem kl. 15.00 og kl. 18.00. Alle andre tidspunkter vil emner blive ringet til på normal vis. Ændringer lavet i dette filter bliver selvfølgelig logget under “Ændringsloggen”.

Du finder denne cool nye feature under kampagneindstillingerne. Du kan også finde en detaljeret artikel om funktionen på Heros hjælpeportal.

Visning af ikke-gemte ændringer

Når du arbejder med kampagneindstillinger, og du ved et uheld klikker væk fra siden, vil dine ændringer lige nu gå tabt. Dette kan være temmelig irriterende og betyde, at værdifuld tid går tabt.

Vi introducerer nu en advarsel, som vil spørge dig, om det er med vilje, at du navigerer væk fra siden. Dette er ikke kun en simpel advarsel; den viser også præcist, hvilke ændringer du har lavet, som ikke er gemt.

Rettelser og forbedringer

 • Forbedret emne databeskyttelse, der forhindrer opkald til eksisterende emner samt manuelt oprettede emner med blokerede numre.
 • Rettelse i søgemaskinen bag “Glem mig” funktionen.
 • Forbedret grafik i “Quick graf” funktionen under Emne visninger.
 • Forbedret søgefunktion i QuickSearch.
 • Forbedret aktiv/inaktiv knap i Kampagneindstillinger.
 • Rettet bugs i Emnefilter.
 • Forbedret oversættelse til finsk.
 • Rettelse i rapport hvor de gennemsnitlige tal i nogle tilfælde var forskudt.
 • Rettelse af udløbsdato for blokerede numre.
 • Rettelse i “ændre prioritet” i forhåndsvisning under Rediger emne visningen.
 • Rettelse af mindre grafiske udfordringer med overlappende transparent tekst på kontaktsiden.

Still need help? Contact Us Contact Us