Release Letter - Juli 2018

Release letter Juli 2018

Mange af jer nyder jeres velfortjente sommerferie, og ser nok først denne e-mail om nogle uger. Her i Herobase arbejder vi med fuld fart for fortsat at udvikle Hero Outbound med nye funktioner og forbedringer.

Differentieret sletning af optagelser

Efter introduktionen af GDPR har flere af vores kunder spurgt efter sletning af lydfiler. At gemme lydfiler under GDPR's regler har været under debat i et stykke tid nu, og der er ganske mange forskellige fortolkninger.

For at være compliant med forskellige fortolkninger, har vi designet en løsning. Med denne løsning kan du automatisk slette lydfiler, der er ældre end en dato du konfigurerer. Hvis du finder det nødvendigt, kan du også differentiere sletnings tidspunkterne baseret på succes/Ikke succes og fuld/brugerdefineret optagelser. Det skulle dække alle mulige scenarier.

Synkronisering med eksterne kalender

Dette er en funktion som de fleste af vores mødebookere har ønsket. Nu er den her!

For at dække så mange forskellige scenarier og kalendertyper som muligt, valgte vi at integrere via "CalDAV" (en generisk protokol til synkronisering af kalendere på tværs af systemer).

Der er masser af integratorer og færdige plug-ins til f.eks. Ms Outlook og Google Kalender. Du finder også mange tips og tricks på internettet, og vi har lavet vores egen detaljerede beskrivelse af denne funktion. Du finder den på vores hjælpe portal.

Dial-pad rettelse og forbedringer

Som nævnt tidligere så har vi fået løst en udfordring, som har ramt flere af vores kunder med dial-pad.

Nu kan dial-pad bruges på alle dial-typer.

Vi har sikret, at du nu har mulighed for at bruge nummertasterne øverst på dit tastatur samt at bruge * og # når Dial-pad er åben.

Vi har også tilføjet mulighed for at trykke på escape (ESC) til at lukke dial-pad ned.

Still need help? Contact Us Contact Us