Kontakt- og Opkaldsforsøg

I din indsats for at begrænse mængden af forsøg, du bruger til at komme i kontakt med emnerne, har du en række kontrolfunktioner i Hero Outbound. Disse kontroller er raffineret, så du optimerer forsøgene til at passe perfekt til dine emnepuljer og kampagner.

Der er to typer forsøg i Hero Outbound:
Opkaldsforsøg: En forsøger at foretage et opkald til et af de ledige telefonnumre på et emne. Hvis et emne har 3 telefonnumre, og du prøver alle 3 uden at komme igennem, får dette emne 3 opkaldsforsøg
Kontakt forsøg: En forsøger at komme igennem til et emne. Hvis emnet har 3 telefonnumre, og du prøver alle tre uden at komme igennem, får emnet 1 kontaktforsøg.

Globale forsøg

Når du angiver et antal globale forsøg, fortæller du systemet, at "uanset emnets status, vil jeg begrænse antallet af forsøg på x antal opkald, jeg indtaster i denne boks". Når du bruger denne indstilling, vil du kun kunne bruge selektive valg til at inkludere eller udelukke private og VIP-genopkald. Hvis du skal yderligere differentiere de maksimale forsøg, skal du rulle ned til "Selektive forsøg" nedenfor.
I eksemplet nedenfor har jeg sat mine globale forsøg på at "10 kontaktforsøg", inkluderet Private genopkald, men udelukket VIP-genopkald

Selektive forsøg

De selektive kontroller for maksimale forsøg tager højde for ledernes skiftende status. Det tæller hvert forsøg og tilføjer en "kryds" i boksen, der svarer til ledestatus, når forsøget opstod. Når en af grænserne er nået, vil føringen blive lukket på grund af det maksimale antal forsøg.
I mit eksempel nedenfor vil jeg gerne fokusere mine opkaldsforsøg på de fælles, private og VIP-genopkald og lukke ledningerne med automatisk genopkald lidt tidligere. Jeg har forladt boksen til VIP-genopkald blank. Det betyder, at der ikke er nogen grænse for, hvor mange forsøg jeg kan gøre til en leder, der har status VIP.

Still need help? Contact Us Contact Us