Links på kontaktsiden

I nogle tilfælde skal du bruge links. Om det er til at søge emner op, komme hen til deres hjemmeside eller have en statisk en.

Denne vejledning viser dig hvordan du kan nemt lave en link i din kampagne, her har du et eksempel hvordan det kan se ud med en fictional emne

Når du har trykket på Ny så fortsætter du som normalt, og angiver Navne indstillinger.
Derefter skal du vælge Data indstillinger:
Datatype "URL(*)"

Statisk URL

Under "Dataskabelon indstillinger" skal skriver du i "Dataskabelon" den URL du vil bruge, her har jeg valgt www.dr.dk
Som du kan se på billedet har jeg valgt at sætte in en link, "Info klik her" (valgfri), for denne til at fungere skal du bruge "|" efter URL'et og derefter den tekst som er relevant til dig

Flette emne data i URL
Det er også muligt at flette kundens hjemmeside ind, hvis det indlæses med emnet.
I dette tilfælde så skriver du ind i "Dataskabelon" {Lead:indlæsningsnavn}

Google søgning
Ved google søgning skal inde i "Dataskabelon" indtastes følgende:
I mit eksempel har jeg lavet det lidt mere elegant med en link

Vigtigt!
I alle 3 tilfælde, må felterne som indeholder URL ikke være Redigerbar.
Er de redigerbare så fungerer de ikke som en link. Dette ændrer du på side 2 i skabeloneditoren
I mit tilfælde vælger jeg at feltet hjemmeside er skjult så det ikke forvirrer agenten.
Man har event mulighed for at bevare den som rediger bar for at tilføje en hjemmeside hvis den ikke er blevet indlæst med emnet.