Nummervisning

Hvad er "Nummervisning"?

"Nummervisning" er det telefonnummer som er vist hos emnet når I ringer til dem via Hero Outbound. I Hero Outbound bestemmer du hvordan du viser nummer på 3 forskellige niveauer:

• Kampagne - Det samme nummer vises fra alle opkald lavet fra denne kampagne
  • Team - Det nummer som vises på kampagnen er konfigureret på teamets Organisation vises ved udgående kald fra de bruger tilknyttet dette team
  • Bruger - Det nummer som vises er indtastet på brugerprofilen under Organistion. Dette betyder at hver bruger har deres eget udgående nummer.
  • (Ingen - Skjult nummer)

Disse indstillinger finder du under "Dialer indstillinger":

Hvordan tilføjer jeg et nyt

Der er to begrænsninger for at få adgang til at redigere i Nummervisning:

• Du skal have de relevant funktionrettigheder, "Nummervisning" og "Rediger nummervisning"
  • Du skal være logget ind med to-faktor godkendelse (Password + godkendelses kode via SMS)

Når disse betingelser er opfyldt, følger du de nedenstående trin for at tilføje nyt nummer:

• I "Hovedmenuen" tryk på "Administration" og derefter på "Nummervisning"
  • Nu er du på den side hvor du kan se en liste af  de numre som er uploaded, Nummer, Beskrivelse, Projekt og Status
    • Telefonnummeret er det nummer som bliver vist ved udgående kald. Vær sikker på at du skriver nummeret præcis som det skal vises til emnet og at det har et gyldigt format.
    • Beskrivelse er til at hjælpe jer med at administrere jeres numre, f.eks. hvilken kampagne bruger nummeret.
    • Projekt begrænser nummeret til de kampagner som ligger under dette projekt. Numre som ikke har tilknyttet et projekt vises på alle kampagner.
    • Status fortæller dig om nummeret er aktivt eller ej. Hvis et nummer er blevet "over brugt" kan det være god ide at deaktivere nummeret. Så giver også god mening at ændre i beskrivelsen og fortælle hvilken dato nummeret er deaktiveret.
  • Øverst på siden har du en knap som hedder "Rediger". Hvis denne knap ikke er synlig betyder det at de 2 begrænsninger er ikke opfyldt. Tryk på Rediger knappen.
  • To knapper tilføjes:
    • Tilføj nummer åbner en lille slide-in hvor du kan skrive in et nummer, vælge Projekt (valgfrit) tilføje beskrivelse og sætte status.
    • Indlæs fil er meget brugbar hvis du har en serie af numre som skal tilføjes systemet. Her skal du bruge en CSV-fil med 1 kolonne med de relevante numre.
  • De ny-tilføjede numre burde nu være på listen, men inden du kan gemme og tage numrene i brug skal du formelt erklære, at du har lovlig tilladelse til at bruge nummeret. Sætte i hak i et afkrydsnings felt som dukker op ved siden af Gem knappen. Når du har sat hak i dette felt kan du gemme og tage nummeret i brug.

OBS! Når et nummer er tilføjet listen kan den ikke ændres. Formålet med dette er at holde et højt sikkerhedsniveau, og du skal erklære lovlige tilladelser på hvert nummer, du indtaster. Hvis du ved et uheld indtastede et nummer forkert, skal du bare deaktivere det og tilføje det korrekte nummer igen.

Hvad gør vi nu?

De nye numre, samt de gamle, er nu tilgængelige flere steder:

• Dialer indstillinger
  • Bruger profil - Under Telefonnummer til nummervisning. Der er en plukliste med alle tilgængelige numre
  • Team profil - Under rediger Teamet xxx har du en tilsvarende plukliste med de tilgængelige numre