HeroPhone - Langsom opkobling til kontaktsiden?

Hvis man oplever, at det tager lang tid fra at man klikker ”Ring op nu”, til at Hero Outbound rent faktisk begynder at ringe ud, så skyldes det ofte, at der er ”blokeringer” på vejen mellem PC og Hero Outbound server.

Hvis du ikke allerede har gjort det, så skal man sikre sig, at ens netværk give fuld adgang til vores WebRTC servere. Oftest skyldes en del af udfordringerne, at den firewall der ligger på ens netværk ikke tillader den korrekte adgang. Du kan finde dokumentationen her

Skulle ovenstående ikke være tilfældet, eller mistænker du at udfordringen ligger et andet sted, så forsøg da venligst følgende test:

Formålet med testen er at undersøge, hvor lange svaretider der er mellem hvert led fra PC, igennem netværket, over internetudbyder og hen til Hero Outbound servere.

Du skal teste på følgende serveres IP adresse:

• 87.53.31.5
  • 87.53.31.7
  • 87.53.31.8

Til at lave dette test følg disse trin:

1. Start med at åbne programmet ”Kommandoprompt” i Windows.
  2. I programmet skriver du ”tracert [IP ADRESSE]”
  3. Programmet vil derefter undersøge hvor lang tid der er mellem hvert led i kæde.
  4. Kopi/sæt ind (eller tag screen shot) resultatet og vis til din netværks administrator.
  5. Der skal som udgangspunkt ikke være nogen led i kæden med mere end 10-15 ms forsinkelse.
  6. Kør testen på alle tre IP adresser.
  7. Se eksempel nedenfor: