Afmeld emner

Efter du har læst denne vejledning, kan du afmelde emner på dine kampagner eller projekter.
Inden du går i gang, skal du sikre at du har en .CSV-fil med de rigtig data til at afmelde.
OBS! Hero mapper mod det felt som bruges i dublet søgning
Er du i tvivl hvilket felt det er, kan du se det inde i kampagneskabelonen på side 2, trin2. Der skal være det felt som har hak i ”Kontrolfelt for dublet søgning”.
Har du det felt i din afmeldings liste er du klar.
  1. Tryk på Kampagner og så på Afmeld emner
  2. Vælg om du skal afmelde emner på Projekt Eller Kampagne (ikke begge dele)
  3. Vælg din fil, når du har valgt din fil kan du se navnet ved siden af filen
  4. Tryk Indlæse
Når dette er udført er den eneste ændring at du ikke længere kan se filen ved siden af Vælg fil/Choose file (navnet på denne knap afhænger af sprogindstillinger i browseren)
Du kan nu trykke på Vis/skjul historik og så Refresh.

Her kan du se om det lykkedes at afmelde dine emner