Nyt Projekt

I Hero Outbound fungere et projekt ligesom en ”pulje”, som kan indeholde flere specifikke kampagner. Har man f.eks. 2 forskellige kunder, så er det meget passende at have 2 forskellige projekter, 1 projekt pr. kunde. Dette er hjælpsomt hvis du skal trække rapporter mm, som skal sendes til hver kunde. Rapporter og emnevisninger mm. kan begrænses både til et projekt og udvalgte kampagner inden for det samme projekt.

Når du får en ny kunde, eller ny type af opgave, kan du som administrator oprette et nyt Projekt i Hero Outbound.

1. Tryk på Administration og vælg Projekter

2. Tryk på "+" for at oprette nyt projekt

3. Giv dit projekt et navn

4. Når du begynder at skrive ser du Annuller og Gem i bunden på din skærm. Tryk gem når du er tilfreds med det navn.