Dial-pad på kontaktsiden

Når du ringer til forretninger, ender du ofte med et Interactive Voice Response (IVR), hvor en stemme beder dig om at trykke 1 for dette og 2 til andet og så videre. Hvis du bruger en softphone eller Skype, kan det være ret forstyrrende at skifte program, find opkaldstastaturet og derefter bruge musen til at klikke på de ønskede numre.

På kontaktsiden er der et tastatur, der kan bruges med enhver form for agentlinje.

Knappen, der åbner opkaldstastaturet, aktiveres, når du får forbindelse til emnet. Når opkaldstastaturet er åbent, kan du bruge tasterne på computerens tastatur til at indtaste numrene i IVR, du lige har ringet til eller brug musen, hvis du foretrækker det.

Når du er færdig med IVR, lukker du opkaldstastaturet ved et simpelt klik på x i øverste højre hjørne af opkaldstastaturet eller tryk Escape (ESC) på tastaturet.

Det betyder, at du kan holde fokus på Hero Outbound gennem hele processen - selvom du løber ind i et IVR-system.