Integration til eksterne kalender

Denne funktion er meget relevant hvis du booker møder for dine kunder. Der er nogle tilfælde hvor det er nødvendigt for kunden at få øjeblikkelig information om møder.

Når det ikke er nok at sende en invitation via mail med ICS-fil vedhæftet, kan du bruge delte kalenderfunktion i Hero Outbound.
Metoden til denne integration er meget forskellig afhængig af kalenderklienten din kunde bruger.
I eksemplet her nedenfor bruger vi Thunderbird. Bemærk at trinerne i Hero Outbound er altid de samme uanset om hvilket eksterne system din kunde bruger.
  1. Gå til Kampagne / Kalender
  2. Vælg den kalender, du vil dele, og klik på "Rediger" som i skærmbilledet nedenfor

3. På redigeringssiden skal du scrolle til bunden og klikke på "Del"

Det overstående er altid ens, uanset hvilket Kalenderklient din kunde arbejder med.

I Tunderbird

1.    Åbn kalendervisningen og højre tryk på området som du kan se I skærmbilledet her neden for. Tryk på “New calendar”

2.  Marker “On the Network” og tryk på “Next”

3.    I det næste trin vælg CalDAV og sæt den link ind fra Hero Outbound i feltet ”Location”. Tryk på ”Next”

4.    I det næste trin, skal  du give kalenderen et navn. Her kan du også lave andre indstillinger som farver, reminder email. Tryk op ”Next”

5.    Fortsæt med de trin du bliver bedt om ind til du er tilbage til kalendervisning.

I fleste tilfælde synkroniserer kalenderen med det samme når du er færdig. Hvis ikke, skal du højre trykke på kalenderen og vælge Synkroniser kalender.

Når det er gjort, ser du noget som det nedenstående i din Thunderbird

OBS! CalDAV abonnement implementeringen varierer efter de eksterne systemer. Og ikke alle systemer supportere CalDAV. Men der eksisterer mange integrationer som hjælper med disse restriktioner. Hvis du søger "CalDAV integration til Outlook" finder du masser af applikationer og plugins.

Her er to kendte udfordringer med CalDAV integration:

• I MS Outlook (365 og desktop versionen), er abonnementet lavet i "Read Only-mode". Dette betyder at det er ikke muligt at lave nye aftaler i Outlook og sende dem tilbage til Hero Outbound kalenderen.
  • I google kalender sker synkroniseringen når du finder sted, når du opretter kalenderabonnementet. Derefter synkroniserer den kun 1 gange i døgnet.