Integration til ekstern kalender

Denne funktion er meget relevant, hvis du booker møder for dine kunder. Særligt i de tilfælde, hvor kunden har behov for at få øjeblikkelig information om møder.

Når det ikke er tilstrækkeligt at sende en invitation via mail med ICS-fil vedhæftet, kan du bruge delt kalenderfunktion i Hero Outbound.
Metoden til denne integration er meget forskellig afhængig af, hvilken kalenderklient, kunden bruger.
I eksemplet her nedenfor bruger vi Thunderbird. Bemærk at trinerne i Hero Outbound er altid de samme uanset hvilket eksternt system, din kunde bruger.
  1. Gå til Kampagne og derefter Kalender
  2. Vælg den kalender, du vil dele, og klik på "Rediger" som i skærmbilledet nedenfor

3. På redigeringssiden skal du scrolle til bunden og klikke på "Del"

Det overstående er altid ens, uanset hvilket Kalenderklient, din kunde arbejder med.

I Tunderbird

1.    Åbn kalendervisningen og højreklik på området, som du kan se i skærmbilledet nedenfor. Klik på “New Calendar”

2.  Marker “On the Network” og tryk på “Next”

3.    Marker CalDAV og sæt linket fra Hero Outbound ind i feltet ”Location”. Klik på ”Next”

4.    I det næste trin, skal  du give kalenderen et navn. Her kan du også lave andre indstillinger som farver, reminder, email. Klik på ”Next”

5.    Fortsæt med de trin, du bliver bedt om indtil du er tilbage til kalendervisning.

I fleste tilfælde synkroniserer kalenderen med det samme, når du er færdig. Hvis ikke, skal du højreklikke på kalenderen og vælge Synkroniser Kalender.

Herefter vil din Thunderbird se således ud:

OBS! CalDAV abonnement implementeringen varierer efter de eksterne systemer. Og ikke alle systemer supporterer CalDAV. Men der eksisterer mange integrationer, som hjælper med disse begrænsninger. Hvis du søger på "CalDAV integration til Outlook" finder du masser af applikationer og plugins.

Her er to kendte udfordringer med CalDAV integration:

• I MS Outlook (365 og desktop versionen), er abonnementet lavet i "Read Only-mode". Dette betyder, at det er ikke muligt at lave nye aftaler i Outlook og sende dem tilbage til Hero Outbound kalenderen.
  • I google kalenderen sker synkroniseringen kun, når du opretter kalenderabonnementet. Derefter synkroniserer den kun 1 gange i døgnet.