Automatisk sletning af emnedata

Hvis du har et enkelt felt, hvori du gerne vil have data slettet automatisk, et bestemt antal dage efter feltet er udfyldt, kan du bruge Udvidede Indstillinger på feltet.

I Kampagneskabelon, trykker du på Rediger (blyanten)

Her finder du Udvidede Indstillinger

Derunder finder du "Dage før data i dette felt slettes"

Uanset om data er indlæst automatisk eller om en agent har udfyldt det manuelt, så bliver det slettet det ønskede antal dage efter, det blev udfyldt.

Still need help? Contact Us Contact Us